Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben telefonu resetledim bir kere yani fabrika ayarlarına yükledim ayarlardan. ama geri gelmedi. sanırım kalıcı silinmiş. çünkü bir program vasıtasıyla silmiştim. normalde silmek isteseniz rootsuz ve programsız silinmez. telefona önceden yüklenmiş. rese dediğin ayrı bir şeymi onu bilmiyorum. nasıl yapıldığını yazabilrmsin.
    marketten google map çıkmıyor.
  • Bu konu değil, farklı bir konuda okumuşum. Karıştırmışım affola. Google da "Samsung Galaxy Fit Hard Reset" olarak aratıp erişebildim.

http://forum.donanimhaber.com/m_42104387/mpage_1/key_/tm.htm

HARD RESET NASIL ATILIR

1:Cihazımı kapatıyoruz ve hafıza kartı sim kartı çıkarıp bataryayı tekrar takıyoruz

2:Ses açma + home tuşu + power( açkapa düğmesi) tuşuna basarak cihazı açıyoruz

ve karşımıza şu resimdeki ekra çıkması gerek :

[resim link bizlere ömür ]

3:Burda yapacağınız şey ses tuşlarıyla aşağı inerek factory reset yazan bölüme gelip home tuşu (orta gerçi çıkma tuşu )ile seçin ve çıkan listeden yes all data seçeneğine tekrar home tuşuyla basın telefonunuz formatlanacaktır. bazı yazılımlarda telefon açıldığında herşey silinmiş oluyormuş böyle bi durumda odin ile flashlama yöntemi ile cihazınıza yazılım atabilirsiniz..

Telefonu kies ile yedeklemeyi unutma. Ben daha önce root yaparken bir kez atmıştım. Telefonda hiç bir ayar kalmıyor, ilk gün ki sıfır haline dönüyor.

Ekleme:

Hard reset yerine bence netten .apk dosyasını bulup telefona atmak ve kurmak daha iyi. Pire için yorgan yakmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 3 Ekim 2011; 21:32:49 >

• RESETLEME İÇİN DAHA BASİT BİR YOL

AYARLAR>GİZLİLİK>FABRİKA AYARLARINA SIFIRLA
  • Bu telefona gingerbread surumu geldi mi
  • gmail hesbaıma tanımlı degıl dıyıo ama
    telefonumda gmaıl acık
    pcdede acık
    markmet ılk elıme geldıgımde yesıl adamlıydı
    ama o *272 muhabbetinden sonra market yazıyor alışverıs torbası var
    dun bakırkoye gıttım bı telefoncuya h ısaretı cıkıyordu
    adam baglantıyı kapadı
    wifi ile baglandı marketı actı
    sok oldum
    iş yerındede wifi ile denemıstım
    ama sınyalmı yetersız artık bılmem
    sonra market sımdı hep acılyor
    yanı kendı ınternet paketımden baglansam bıle ama bısı ındırmek uzun surcek gıbı daha bısı ındıremedım
    pcden ındırmeyı dusundum
    bırde bakırkoyde bılen bılır
    hercesıt kapak tasarımlarının oldugu bır dukkan var
    once sılıkon kapak ve ekran koruyucu alcaktım ama adam anahtar ve bozukpara cızer dedı cantada tasıcaksan
    o dıger turlu derı kılıf varya ama cekmelı degıl kapaklı gıbı onlardan aldım ıcım rahat sımdı daha rahat tutuyorum
    buarada dun verdıgım gecıcı panıkten dolayıda ozur dılerım

• arkadaşlar googledan gırdıgımde pc'den cihazım tanımlanmıs cok sukur anladıgım kadarıyal sabır ısı bu
    yoksa dun hallolması gerektı aman neyse ne oldu sımdıde
    ındırılıyor yuklenıyor
    kısa sure ıcınde cıhazında olacaktır dıye bı ıbare var
    neye baglı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

merhaba arkadaşlar

bu telefonun türkçe anlatımlı inceleme video sunu bulamadım yardım cı olurmusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulayonur

arkadaşlar googledan gırdıgımde pc'den cihazım tanımlanmıs cok sukur anladıgım kadarıyal sabır ısı bu
    yoksa dun hallolması gerektı aman neyse ne oldu sımdıde
    ındırılıyor yuklenıyor
    kısa sure ıcınde cıhazında olacaktır dıye bı ıbare var
    neye baglı bu

Wi-fi ile bağlanınca sorun çözülebilir demiştik.
    Bahsettiğin gibi sabır işi, zamanla çözeceksindir. PC den android markete girip, herhangi bir uygulamayı seçip yükle dediğinde cep telefonun otomatik olarak markete girip o programı indiriyor ve telefonuna kuruyor. Bu işlemin hızı cep telefonunda kullandığın internet hızınla alakalı. Avea da kullandığın net paketin yavaşlığından geç yükleyebilir. Vodafone hattın varsa sınırsız paket almanı öneririm. Ben sınırsız kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum. Hızı da ne hızlı ne de yavaş.

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar

bu telefonun türkçe anlatımlı inceleme video sunu bulamadım yardım cı olurmusunuz.

Forumda bir arkadaşımızın hazırladığı video:http://www.youtube.com/watch?v=0l2zsZ9WTMQ

• arkadaşlar google navigasyon sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. eğer denemek isteyen varsa link atabilirim. (root şart)
  • frenzy ; cok teşekkğrler bende sabahtan beri ne oluyo buna duıye koparıp durdum baglantıyı
    yuklemedı halıyle
    ama pc de markette bır suru sey almıs gozukuyorum telefonuma yuklenınce dırek menude gorurum dımı
    bende onun ıcını bunu ıcını aradım yuklendı gozukunce sonrada bısı goremedım kopardım baglantıyı
    ınsallah 250 mb yeter yanı
    hattım avea
    vodafone
    blackberry kullanırken bana tam tamına 525 bı fatura odetmıstı
    dikkatli olmakta fayda var
    buarada telefonumu gerçekten cok sevıyorum bunuda belırtmem gerek gorunumu falan cok hos soylemısmıydım bılemem :D eklemıs oldum
  • Umarım 250 mb yeterli olur.
    Evet, telefonuna yüklenince bildirimlerde şu program yüklendi diye uyarı verir ve ayrıca menüye de programın kısayolunu koyar.
    Vodafone iyi fatura gelmiş maşallah. Bende onun önüne geçmek için aylık cepnet paketi aldım aylık 7,99 sınırsız bağlantı. Her ay kendi yeniliyor. Yenilemeden üç gün öncede uyarı smsi geliyor. Dilersen iptal edebiliyorsun.

Ekleme:

quote:

Orijinalden alıntı: 1TİGER1

Bu telefona gingerbread surumu geldi mi

Evet konuda sayfa 7 de blacke2 isimli arkadaş belirtmiş. Hatta konuda resimli anlatımıda mevcut. Gingerbread 2.3.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 4 Ekim 2011; 15:14:02 >

• arkadaslar paylasmam gerekk
    telefonu pc bagladım
    fabrıkada calısıyorum ben ıkı katlı lı
    çelik kolonlar var internetimizde sorun olabiliyolar lab kullanım sartları vs
    neyse 3g kapadım
    wifi actım
    sabahtan berı sıraya gırmıs bır yıgın sey tak tak yuklendı
    emınım daha oncede denedım
    bılınclı yapmadım ama oldu
    v hep sorunlarımı soylıcem basarımıda paylaşmam gerek

• frenzy ya ben 6-7 aay evvel aysadım bunu sınırsızsa benımkıde ıyıce sacmalıktı bı arkadasımada odettı boyle bı fatura 256 525 nasıl agır geldı bana anlatamam
    aveada sınırzı almak ıstemıyorum evde sınırsız cepte sınırsız ama bu ay 250 aldım kullanıma gore bakcam onumuzdekı ay duzenlerım zaten 39 konusma 11 sms verıyorum napalım bakalım bogazımıza yemıyoruz fatura oduyoruz
    şey ben bısıler yukledımde acaba yuklemem gereken telefonuda korumak amaclı bısıler varsa bana soylermısınız cunku ben bı cok okudugum seyıde algılıyamadım cok tecrubesız oldugum ıcın cok tesekkurler herkeze
  • sa beyler foruma yenı kayıt oldum ve yeni galaxy fit aldım ancak bir sorunum var yardımcı olur musunuz ? Turkcellden mesaj geldı olarak gosterıyo yukardan acılan bıldırım cubugunda masaustunde ıse mesaj ısaretınde 1 yazıyo ancak tıkladıgım zaman yenı mesaj goremıyorum eskıler acılıyor kafayı yemek uzereyım sureklı yenı mesaj varmıs gıbı duryo yardımcı olurmusnuz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniltopuzoglu61

sa beyler foruma yenı kayıt oldum ve yeni galaxy fit aldım ancak bir sorunum var yardımcı olur musunuz ? Turkcellden mesaj geldı olarak gosterıyo yukardan acılan bıldırım cubugunda masaustunde ıse mesaj ısaretınde 1 yazıyo ancak tıkladıgım zaman yenı mesaj goremıyorum eskıler acılıyor kafayı yemek uzereyım sureklı yenı mesaj varmıs gıbı duryo yardımcı olurmusnuz ??

Benim arkadasimda da boyle bir sorun vardi kapama tusuna 5 saniye basili tutup resetledi sorun kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1TİGER1

quote:

sa beyler foruma yenı kayıt oldum ve yeni galaxy fit aldım ancak bir sorunum var yardımcı olur musunuz ? Turkcellden mesaj geldı olarak gosterıyo yukardan acılan bıldırım cubugunda masaustunde ıse mesaj ısaretınde 1 yazıyo ancak tıkladıgım zaman yenı mesaj goremıyorum eskıler acılıyor kafayı yemek uzereyım sureklı yenı mesaj varmıs gıbı duryo yardımcı olurmusnuz ??

Benim arkadasimda da boyle bir sorun vardi kapama tusuna 5 saniye basili tutup resetledi sorun kayboldu

denedim kardesım ama hala aynı, mesajı gostermıyor :S :@ :@ bıldırım cubugundan actıgım zaman ıse yenı mesaj olusturma pencerısı gelıyo ne alakaysa :S

• Bu Telefon için Güzel bir Tema önerecek varmı (link i yle beraber lütfen )
  • beyler ben 4 5 aydır kullanıyorum android market simgesi yoktu hala do yok telefonumdan yaralanamıyorum :S lütfen yardımcı olun simgeyi nasıl bulcam da telefona yükliycem birde ben manuel giriyorum üyelik alırken telefonun modelini felan sormaı şimdide telefon kayıtlı değil diye uygulama indirmiyo biri bana silbaştan anlatabilirmi bu 2 sorumu yardımcı olursanız çok sevinirim :) :(
  • quote:

yardımcı olacak yok mu beyleeer ? :S teli duvara fırlatmak uzereyım :S

• beyler ben 4 5 aydır kullanıyorum android market simgesi yoktu hala do yok telefonumdan yaralanamıyorum :S lütfen yardımcı olun simgeyi nasıl bulcam da telefona yükliycem birde ben manuel giriyorum üyelik alırken telefonun modelini felan sormaı şimdide telefon kayıtlı değil diye uygulama indirmiyo biri bana silbaştan anlatabilirmi bu 2 sorumu yardımcı olursanız çok sevinirim :) :(
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.