Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kies atmak için teli bağladım yükleniyor dedi bişey olmadı ne yapmam lazım hala yükleniyor
  • kies attım süper oldu çokda güzel iyi oldu herkese teşekkürler :) oh bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: aniltopuzoglu61

quote:

Orijinalden alıntı: aniltopuzoglu61

sa beyler foruma yenı kayıt oldum ve yeni galaxy fit aldım ancak bir sorunum var yardımcı olur musunuz ? Turkcellden mesaj geldı olarak gosterıyo yukardan acılan bıldırım cubugunda masaustunde ıse mesaj ısaretınde 1 yazıyo ancak tıkladıgım zaman yenı mesaj goremıyorum eskıler acılıyor kafayı yemek uzereyım sureklı yenı mesaj varmıs gıbı duryo yardımcı olurmusnuz ??

yardımcı olacak yok mu beyleeer ? :S teli duvara fırlatmak uzereyım :S

Selam. Mms gelmiş olmasın ? Telefonun mms ayarları var mı kontrol edin. Çünkü bende de aynı durum olmuştu, mms gelmişti ve ayarları olmadığı için resmi bir türlü alamamıştım. Daha sonra mms ayarlarını yaptığımda resmi kaydedebildim ve böylece 1 yeni mesaj görüntüsü gitmişti. Belki ondan kaynaklanıyor olabilir. Hücre yayını olarak geçen Cb Etkinleştirmesi ve sim kart mesajlarını yönet ayarlarını kontrol ettin mi? Bunlardan başkada aklıma başka bir şey gelmiyor malesef.
    Belki fabrika ayarlarına dönmen sorunu çözebilir.

quote:

Orijinalden alıntı: kosovali142

beyler ben 4 5 aydır kullanıyorum android market simgesi yoktu hala do yok telefonumdan yaralanamıyorum :S lütfen yardımcı olun simgeyi nasıl bulcam da telefona yükliycem birde ben manuel giriyorum üyelik alırken telefonun modelini felan sormaı şimdide telefon kayıtlı değil diye uygulama indirmiyo biri bana silbaştan anlatabilirmi bu 2 sorumu yardımcı olursanız çok sevinirim :) :(

Bir arkadaşın ablasında da bu sorun var. Telefonunda android market yüklü değilmiş. Lakin onun telefonu Fit değil, Samsung Galaxy S 9000. Ona internetten androidmarket.apk sını indirip telefona atmasını ve telefondan bu apk dosyasını kurmasını önermiştim. Galiba sorunu çözdü haber gelmediğine göre.
    Android market telefonunda kurulu değilse pc den bağlansanda kullanamaman normal. İlk olarak Android Marketi kurman gerekiyor sanıyorum. Sorunsuz bir şekilde kurduktan sonra telefonda bulunan Gmail programı ile yeni bir hesap açın. Daha sonra bu açtığınız hesaplada bilgisayardan internete girerek android markete girin ve oturum açın. Bu şekilde yapıldığında kayıtlı değildir uyarısı gelmeyecektir.

yok kardesm yaa mms ayari yapili mms msjlarini goruyorum zaten,cb de kapali yani hcre bldrmi kac gndr bylee yaa kafayi yiceem .s fabrika ayarlarina dnsem uygulamalar flan ucar mi yada neler silinr ?

• arkadaşlar cihazını gingerbeard e yükselmeyenler dışında kiesten güncelleme alanlar veya almayanlar android sürümünüzü yazabilirmisiniz. benim 2.2.1 froyo gözüküyor
    MENÜ>AYARLAR>TELEFON HAKKINDA>ANDROİD SÜRÜMÜ

ARKADAŞLAR bir de bu google navigasyon açılmıyor. ne denediysem olmadı. mesela şu yöntemi denedimhttp://forum.donanimhaber.com/m_52068893/tm.htm ama olmadı. sorunlar çıktı. giriş başarısız falan demeye başladı
  • arkadaşlar bir de hiç root yapmamış arkadaşların anabant sürümü ve kernel numarası nedir. cihazımdaki rooto kaldırdım. roottan kalma bir değişim varmı merak ediyorum teşekkürler
  • beyler bu telefonun hızını vs artırmak için neler yapılabilir ram belleğini temizleme dışında yardım edin lütfen bide temayı uygalama olarak görmemesi için ne yapmalıyız yada böyle temalar varmı ?
  • fabrika ayarlarina dondurdum duzeldi beyler sorun .s ama butun uygulamalar silindi tabi ki :-\
  • ben aynı yöntemi denedim sorunsuz çalışıyor.
  • arkadşlar çok özür dilerim,
    şimdi resmi olarak kies üzerinden fit için gingerbread yayınlandı mı yoksa siz şu root yoluyla vs yollarla yapılan güncellemeden mi bahsediyorsunuz?
  • arkadaşlar selam
    full screnn lite id kurdum ancak sınılama var sanırım 3 ten fazla kişiye resim ekleyemedim.
    tavsiyeedebileceğiniz ücretsiz tam sürüm program var mı tam ekran görüntüsü için.
  • arkadaşlar acillll yardıma ihtiyacım var
    telefonu bir hafta önce adım fakat bir türlü kamerada
    güzel bir resim çekemedim resimler sanki biraz bulanık gibi çıkıyor..
    bende birde nokia 5800 var onun kamerası 3.0 megapiksel fakat renkler daha canlı
    5.0 megapiksellik fit telefonun renler cansız ve bulanık duruyor..
    bütün ayarları inceledim fakat yapamadım.
    yardımcı olursanız sevinirim.....
  • merhaba.

Bişey sorcam size. telefonun zil sesi çalmadan önce sessizde 2 defa titremesini istiyorum bunun ayarı nasıl yapılır bilen varmı.
  • Yokmu yardımcı olabilecek.
  • MÜJDE!

arkadaşlar an itibariyle kiesten GİNGERBREAD SÜRÜMÜNE cihazimi yükseltmiş bulunmaktayım. ilgilenenlere duyurulur. telefon çok güzel oldu.

------------------------------------------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar20

MÜJDE!

arkadaşlar an itibariyle kiesten GİNGERBREAD SÜRÜMÜNE cihazimi yükseltmiş bulunmaktayım. ilgilenenlere duyurulur. telefon çok güzel oldu.

------------------------------------------------

güzel haber ne gibi degişiklikler var
  • farkı nedir
  • bende yeni aldım telefonu marketten ücretsiz oyunlardan indirdim ancak oyunun nereye yüklendiğini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jooncoffe

bende yeni aldım telefonu marketten ücretsiz oyunlardan indirdim ancak oyunun nereye yüklendiğini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet burada gorebilirsin kardes
  • yahu full screen uygulaması sormuştum
    yok mudur bir bilen yardımcı olacak
    tam sürüm bir program var mı ücretsiz
    bunu öğrenmek isityorum
    ben bulamadım şahsen.
  • Bugün itibariyle benimde Galaxy Fitim var artık
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.