Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: revelax

Arkadaslar sizde radyo dinlerken ugultu oluyormu.

Evet radyo dinlerken gereksiz bir hışırtı var. Frekanslarla alakalı olmadığı kesin. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnmusic

quote:

Orijinalden alıntı: revelax

Arkadaslar sizde radyo dinlerken ugultu oluyormu.

Evet radyo dinlerken gereksiz bir hışırtı var. Frekanslarla alakalı olmadığı kesin. :/

bencede telefonla ilgili bir sorun oldugu kesin başka bu sorunu yaşayan varmı ?
  • Telefonumda kies üzerinde güncelleme yapmak istediğimde
    "Üretici yazılımı yükseltmesi bileşenleri hazırlanıyor...."
    ekranında takılıp kalıyor? nerede yanlış yapıyor olabilirim?

tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkucay

Telefonumda kies üzerinde güncelleme yapmak istediğimde
    "Üretici yazılımı yükseltmesi bileşenleri hazırlanıyor...."
    ekranında takılıp kalıyor? nerede yanlış yapıyor olabilirim?

tşkler

başka bir bilgisayarda işlemi başlatabildim. telefona yeni sürümü yükleme işlemi yaklaşık ne kadar sürüyor?
  • beni de ekleyin bu bölüme; bende artık fitlendim... :)
    bu arada herkese selam, yeni kullanıcıyım; forum ile ilgili kuralları atlarsam uyarun lütfen...
  • beyler ben order & chaos u beğendim güzel oyun peki bizim telefonlarda çalışıyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkonc

beni de ekleyin bu bölüme; bende artık fitlendim... :)
    bu arada herkese selam, yeni kullanıcıyım; forum ile ilgili kuralları atlarsam uyarun lütfen...

ekledim
  • Merhaba Arkadaslar bende sürümümü 2.3.4'e yukselttim bazı logolar değişmiş pil gosterge logosu mesela cok bariz olmasada biraz daha hızlanmıs tel sanki fakat onceden olan iki ozellik yok gibi geldi bana ya da ben bulamadım mesela cevap cagrıyı yukarıdaki bildirim penceresini asagı cekip gordugumuzde sag sürükleyince arama sola sürükleyince mesaj yazma ozelliği kaybolmus bu özellik sadece telefon rehberinden girdiğimiz zaman mevcut. Bir diğer eksiklik de kısa mesaj baloncuklarının gorunumunu mesaj ayarlarında 4 farklı cesitle değiştirebiliyorduk ancak simdi boyle bir menuyu bulamadım.Bulabilen var mı ?
  • Benim gioya abode 10.3 flash player geldi fite geldimi?

Edit: kardesimin fiti varda ondan sordum
  • kıes ten sürüm yükseltmesi yapamayan arkadaşlar kıeste yardım diye bir yer var oraya tıkladıktan sonra önce güncelleştirmeleri denetleden kıes son sürümünde mi ona baksınlar daha sonra aynı yerde kies eğitici var ordan üretici yazılımı yükseltmeye tıkladığınızda size videolu şekilde nasıl yükseltileceğini anlatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delmandede -- 23 Ekim 2011; 1:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1TİGER1

Benim gioya abode 10.3 flash player geldi fite geldimi?

gio fit ve ace model galaxy telefonların işlemci mimarisi dogrultusunda Flash Player'i çalıştıramadıgını biliyoruz. Ancak adobe uygulamayı port etmiş ise bilemiyoruz. Nasıl yüklediğiniz hakkında daha fazla bilgi verirseniz bizde deneyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnmusic

Arkadaşlar merhaba. Bu forumda bu telefon ile iligli çok güzel bilgiler paylaşımlar yapılmış. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Daha telefonu dün aldım ve sayenizde uzunca süredir kullanıyormuş gibi tecrübe edindim.
    22 sayfa paylaşım var hepsini okuyamadım.
    Benim şöyle bir sorunum var;
    Uygulamaları hafıza kartına yukleyemıyorum. Ayrıca bazı uygulamalrıda hiç yukleyemıyor. :( Telefona sadece hotmail uygulamasını yükleyebildim. Andorid marketten angry birds bile kurmuyor. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz ? Uygulamarın yüklü oldugu bölümde, SD karta taşı diye bir seçenek var ama o da pasif durumda. Kendi kurduğum hotmail uygulamasını bile taşımıyor. Lütfen yardımcı olun :((

SD kartınıza uygulamalarınızı taşımak için telefonunuzu root etmeniz gerekli. Root anlatımını birkaç sayfa öncesinde benim mesajımda bulabilirsiniz

• ya arkadaslar video izleyemiyorum güncel bi adobe flash player apk linki verebilirseniz kral olur valla simdiden tskürler
  • arkadaşlar yardım eder misiniz bnm yüklediğim dosyalar telefon hafızasına gidiyor ama bn sd karta gitmesini istiyorum BUNDAN SONRA yükleyeceğim dosyaları nasıl sd karta yükleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: 1TİGER1

Benim gioya abode 10.3 flash player geldi fite geldimi?

gio fit ve ace model galaxy telefonların işlemci mimarisi dogrultusunda Flash Player'i çalıştıramadıgını biliyoruz. Ancak adobe uygulamayı port etmiş ise bilemiyoruz. Nasıl yüklediğiniz hakkında daha fazla bilgi verirseniz bizde deneyebiliriz

Ben yuklemedim ama yuklemeyi dusunuyorum neyse konuya dalayim.Bizim gionun bir sitesi var orda tlfn konularinda uzmanlasmis insanlar var onlar yurt disindaki romlari fln inceliyorlar bizim tlfndaki romlari samsungioya paylasiyolar iste bi gun samsungioya girdim simpligio 1.2-1.3 romlar var o romlari kurunca bizim teli v9 tabanli goruyormus ve bizim telde flash icerikli seyleri kasmadan aciyormus

edit:simpligio romlari 10.3 desteklemiyor baska rom destekliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 23 Ekim 2011; 21:26:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delmandede

kıes ten sürüm yükseltmesi yapamayan arkadaşlar kıeste yardım diye bir yer var oraya tıkladıktan sonra önce güncelleştirmeleri denetleden kıes son sürümünde mi ona baksınlar daha sonra aynı yerde kies eğitici var ordan üretici yazılımı yükseltmeye tıkladığınızda size videolu şekilde nasıl yükseltileceğini anlatıyor...

söylediklerinizi yaptım kardeş yine olmadı ''bu cihazın sürümü güncelleştirilemez'' diyor ne yapmam lazım ??
  • Valla ben o dedşklerimi yaptım oldu senin sorununla karşılaşmadığım için çözümüde bende yok malesef inşallah forumun diğer üyelerinden bu konuda bir yardım bulursun..
  • Gelen MMS'leri görüntüleyebilen bi arkadaş var mı telefonunda yoksa bu sorun sadece bende mi mevcut? MMS geliyor ve İndir butonu çıkıyor, seçiyorsun İndiriliyor diyip bekliyo. MMS dediğin direk gelip açılmalı ıvır zıvırla uğraştırmamalı Var mı çözebilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogandemir77

Gelen MMS'leri görüntüleyebilen bi arkadaş var mı telefonunda yoksa bu sorun sadece bende mi mevcut? MMS geliyor ve İndir butonu çıkıyor, seçiyorsun İndiriliyor diyip bekliyo. MMS dediğin direk gelip açılmalı ıvır zıvırla uğraştırmamalı Var mı çözebilen?

Aynı durum bende de olmuştu. Hattımı Vodafone'a yeni taşımıştım. Mms servisi hattıma kapalıymış servis mesajı göndererek açmış ve mmsi öyle görüntüleyebilmiş / alabilmiştim. Belki aynı durum senin içinde geçerlidir. Hatla ilgili problem olmasın.
  • Hattım Turkcell ve MMS yazıp 2222'ye gönderildiğinde mms ayarları telefona gönderiliyor, ancak durum yine aynı düzeltemedim haliyle.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.