Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogandemir77

quote:

Orijinalden alıntı: dstrbd

quote:

Orijinalden alıntı: dogandemir77

Hattım Turkcell ve MMS yazıp 2222'ye gönderildiğinde mms ayarları telefona gönderiliyor, ancak durum yine aynı düzeltemedim haliyle.

doğan demir 77 aynı sorun bende de vardı. Kalıcı bir çözüm olmasa da şu şekilde hallettim bu sorunu: mms göndermeden paket veri kullan tik ini aktif hale getirdiğimde mms in gittiğini gördüm. Aynı şekilde alırken de paket veri kullan tik inin aktif olması gerekiyor. İnternet paketinin olması şart değil. Açık ise her türlü bu alışverişi yapabiliyorsun tabi internet bağlantısı açık diye mms lerde ücret kesimi olmuyor ama internet açık olduğu için bazı yerlerde veri kullanımı söz konusu olduğu için tl den gidebilir. Örneğin oyun reklamları gibi. daha kalıcı bir çözüm bulamadım. Ama bu şekilde olması da işimi görüyor.

@dstrbd
    Ben de bu şekilde bir çözüm bulup denemiştim, halledildi ama daha kalıcı bi çözüm lazım sanki bizlere :)

Aynen katılmaktayım sana ama turkcell müşteri hizmetleri ile de uzun bi görüşmem oldu. Hat ile ilgili başka bir çözüm çıkmadı. Ha samsung u arayıpta bi bilgi alınabilir mi? Olabilir. Şimdilik bunun dışında bir yöntem bilmiyorum. Bilen biri varsa ve paylaşırsa seviniriz.

• Arkadaşlar bu arada fit için kiesten gingerbread sürümü yayınlandı deniyor; bu nekadar doğru? Eğer doğruysa odin den yükleyenler yeniden kiesten nasıl bir güncelleme yapabilir?
  • Şu konusu da bilgisi olan arkadaş var ise bilgilendirmesini bekliyorum;

Daha önce de belittiğim üzere Nisan ayında telefonu almıştım sonrasında güncelleme de yaptırdım Samsung Servisi'nden. Paket veri aktarımı açıkken şu aralar facebook for android, facebook messenger ve gtalk gibi programlarda sürekli internet bağlantısı olmadığından dolayı iletilerin gelmeyip, sayfayı yenilediğimde geliyor. Örneğin gtalk'da oturum açma hatası alıyorum internet bağlantısı olmadığından dolayı ama internet ve arka plan veri aktarımı aktif durumda
  • sel beyler forma yeni uye oldum cok iyi bir form.bnde 3 aydir fit kullaniyorum tam randiman almak istiyorsaniz telden internet pakatiniz olmali bnce.bnm 2 sorunum var fitle ilgili 1.si wifiden bir aga baglaniyorum sifre felan yaziyorum baglandi guvence altina alindi yaziyor sonra baglanti kesildi diyor girmiyor genellikle cafelerin wilisine girerkn oluyor bu.
    2.si guncelleme sorunu rootsuz nasil yapabilirim.kies uzerinden yapan arkadaslar yardimci olabilir mi ? yardimci olan herkese simdiden sonsuz tesekkurlr :-D
  • Arkadaşlar Kies 2,0 ile telefonu modem şeklinde kullanma özelliği kaldırılmış mı ? bulamıyorum da. bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • sonunda kies ile 2.3.4 e güncelledim ama sorun bir kaç denemede diye.defalarca denedim,programı sildim,2 defa düncelleme telefona yüklenirken yarıda kilitlendi ama sı-onunda yükledim.

öyle major bir değişiklik görmedim,hatta ram kullanımı arttı,biraz daha kasıyor telefon.
  • beyler telde yukarıda edge simgesi olması tl yer mi bide vodafone 0.facebook ile anlaşması varmış ben burdan face girsem tl yer mi vodafone kullanan arkadaş varsa yardım edebilir mi

edit:Bu konuda sorma sebebim edgenin açık olması tl geçirip geçirmeyecegini bilmemem :S
  • Telefonumu 2.3.4 e güncelledim ama ben pek tatmin olmadım pek gerek yok. sarjı daha az gitmeye basladı telefonumun. ve bazen rehbere ya da mesajlara girmeye bastıgımda abartısız 5 saniye siyah ekranda bekliyor telefon. daha sonra ama ram de acık oldugundan herhalde hemen aciliyor. Eskiden mesaj stilini değiştirebiliyordum simdi ise değiştiremiyorum. Yani diyeceğim o ki guncelleme yapamayan arkadasların kafalarını duvarlara vurmasına gerek yok :)
  • arkadaşlar fit i hacklemek
    mümkünmü acaba bizim erişemedigimiz
    özellikleri açmak mümkünmü...
  • Arkadasim yanlış anlama ama sen forumu hiç okumadan mı sordun bu soruyu. 1. sayfadan itibaren okumaya baslarsan sorunun yanıtını bulabilirsin.
    tabir hack değil root olacak. ben eğer cok bilgili değilsen ki bu soruyu sorduguna göre değilsin sanırım rootlamanı tavsiye etmiyorum. Heerkese iyi Bayramlar diliyorum.
  • beyler benim su sorunuma yardim edbilecek kimse yok mu su wifi sorununu.baglaniyorum wifiye sifreyi yaziyorum wpa ile guvnce altina alindi diyor sonra baglanti kesildi diyor.baglan diriyorum felan olmuyor.ama baska zamanlar baska wifilere giriyor neden oluyor yardm pls
  • Arkadaşlar elinde galaxy fit orjinal root olan varmı ?
  • Arkadaslar odin ile oc yapabiliyormuyuz
  • Yapabiliyorsaniz kacta kaliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

- SAMSUNG GALAXY FİT S5670 ROOT YAPIM ANLATIM -

Bir süre önce "yabik" arkadaşımızın yardımı ile bir android forumundan okudugum mesaj sayesinde telefonumu sorunsuzca root etmiştim. Tatildi okuldu derken paylaşmak fırsat olmadı. Bir kaç adımda SGF(Samsung Galaxy Fit)'i nasıl rootlayabileceğiniz anlatacağım ama öncelikle belirtmek isterim ki;
    Bu işlem yasal değildir ve oluşacak sorunlardan Bu konuda ismi geçen herhangi bir kullanıcı ve ya forum.donanimhaber.com sitesi suçlu gösterilemez. Bu işlemleri yaparken tüm sorumluluk sizlere aittir.

1. Adımda ihtiyacımız uygulamalar için;
    -http://shortfuse.org/ adresinden SuperOneClick v1.9.1 uygulamasını indiriyoruz.(ya da bir siteden SuperOneClick v1.9.1 buluyoruz ve indiriyoruz...)
    - Microsoft .NET Framework 2.0+ bilgisayarınızda kurulu değilse bunu temin edip kurup.
    - Samsung Kies son sürümünü indirip kurun veya CD'lerden kurduğunuuz Kies'i açarak güncelleme yapmasını sağlayın.

Not:"SuperOneClick v1.9.1" uygulaması bir exploit oldugu için bazı antivirüs programları virüs olarak algılayacaktır ancak SuperOneClick v1.9.1 bilgisayarınıza zarar verebilcek bir yazılıma sahip değildir o yüzden korkmaya gerek yok. (Kaspersky Anti-Virüs 2012 kullanıcısıyım ve SuperOneClick v1.9.1'i virüs olarak algıladı ancak kaldırdıktan sonraki virüs taramalarında windows işletim sistemim üzerinde herhangi bir virüs/exploit bulunamamıştır. Güvenebilirsiniz )

2. Adımda ise cihazımızı "root" işlemine hazırlayacağız;
    - "USB hata ayıklama" modunu aktive edin.(Ayarlar>Uygulamalar>Gelişim>)
    - Kies uygulaması açıksa kapatın.
    - Cihazı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
    - Cihazın harici veya dahili kartlarını bağlamıyoruz. Eğer bağlanırsa bağlantıyı kapatıp usb bağlantısını çıkarıp tekrar takın.

3. Adımda root işlemine başlamak ve telefonunuzu root etmek için;

- Uygulamayı çalıştırıyoruz. Yukarıda görüldüğü gibi bir pencere açılıyor.
    - "Root" tuşuna tıklayarak işleme başlıyoruz.
    - İşlemin bittiğini yukarıdaki resimde göründüğü gibi "remounting system with read-only access" altında "OK" ibaresini gördüğümüzde anlıyoruz.
    - Cihazı kapatıp-açın.
    - "Superuser" uygulamasının kurulup kurulmadığını kontrol edin. Eğer kurulmuş ise artık Yönetici(root) erişimine sahipsiniz demektir.
    - Geçmiş olsun

Ama işte bununla bitmiyor telefonunuzu root edip yeniden başlatıp sd kartınızı vb. taktıktan sonra;
    - Android marketten "Move2SDEnabler" programını indirin.
    - Programa girin ve "Auto" seçeneğini işaretleyip Apply butonuna basın, SuperUser ekrana gelicektir "Allow" butonuna basın ve artık cihazınız uygulamalarınızı SD kartınıza taşıyabılıyor

Biraz araştırırsanız root işlemi ile sadece "SD Karta Taşıma" işleminin değil başka işlevlerinde yapılabildiğini görürsünüz Örn: İşlemcinizi overclick ederek daha yüksek performans alabilirsiniz.. vb. Root'n faydaları anlat anlat bitmez yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Anlatım ve görsel googleandroid.gen.tr forumundan alınmıştır.

"Hack" isteyenlere.

• Gingerbread hayırlı olsun arkadaşlar.

http://yfrog.com/mtsdc10730sj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 7 Kasım 2011; 0:36:43 >
  • Merhaba arkadaşlar. Az önce vodafone internet paketi aldım fakat internete giremiyorum. Sizce sorun nerede olabilir. Lütfen yardım
  • Gingerbread 2.3.4ünü Rootlamamış arkadaşlar için Root işlemini alıntı yapıyorum; Superoneclick'i ben Gingerbreadi rootlamada kullanamadım.

1.http://www.multiupload.com/5LZN1BLHSN bu adresten upd_1.zip dosyasını indiriyoruz.

2. Cihazımızı PC bağlayıp SD kartın kök kısmına kopyalıyoruz.

3. Cihazımızı kapatıyoruz taa ki titreşimi duyana kadar. Yani kapandığından emin olun.

4. Cihazı Recovery modda açıyoruz. Bunun için orta menü tuşuna ve açma kapama tuşuna aynı anda basmamız gerek.
    5. Cihaz Recovery Modda açıldığında apply update from SD card seçeneğine gidiyoruz, recovery menüsünde dolaşmak için ses açma-kısma tuşlarını kullanıyorsunuz. apple update from SD Card seçeneğini menü tuşu ile onayladığımızda, SD karta attığımız upd_1.zip dosyasını gösteriyoruz. 2-3 saniye sürüyor yüklemesi.

6. Cihazımızı recovery menüsündeki ilk seçenek olan Reboot kısmından yeniden başlatıyoruz. Yeniden başladığında menülerde SuperUser ikonunu görürseniz başardınız demektir..

Alıntıdır.

Ben bu işlem sayesinde cihazımı root edebildim.
    İyi kullanmalar

• 2.3.6 çıktı pek bir değişiklik göremedim .
  • bende almayı düşünüyorum. sizce nası telefon...
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.