Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Ben de uzun bir süre telefonumu guncelleyememiştim. Ama daha sonra basardım. Bunun 2 yolu var.
    Once Kiesi telefondan tamamen kaldırınız. Registry girişleri dahil bunu yapabilmek için tavsiyem System Cleaner gibi iyi bir program kullanınız.
    daha sonra samsungun sitesinden son sürüm Kiesi yukleyiniz.(Win 7'de calısabilmesi için Microsoft frameworklerin guncel olması gerekiyor. Yani önce Windowsu guncelleyin. Kies daha oturmamıs düzgün gözüksede su an için sorunlu bir program bence) Daha sonra farklı bir Usb porttan cihazı baglayınız.
    o zaman ekranda guncelleme mevcut diyecek ve yukleme yapacaktır. Su an bende 2.3.4 Gingerbread yuklu.
    Ben Xp olan bilgisayardan bunu yapabilmişken Win7 yuklu bilgisayarımdan telefonumu bile baglayamadım Kiese.
    Bir diğer yontem de Telefondan Wi-fi olan bir yerden Ayarlar-Telefon Hakkında-Yazılım guncellemesi (tabi once kayıt yaptırma gerekiyor)
  • dünden beri en az 10 kere denedim. ilk önce kiesten üretici yazılım yükleme uyarısı veriyor sonra yükle diyoruz "üretici yazılım yükseltmesi"nde bir takılıyor %0 da kalıyor, bir daha ilerlemiyor neden böyle oluyor anlamıyorum. defalarca denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: msnmusic

Arkadaşlar merhaba. Bu forumda bu telefon ile iligli çok güzel bilgiler paylaşımlar yapılmış. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Daha telefonu dün aldım ve sayenizde uzunca süredir kullanıyormuş gibi tecrübe edindim.
    22 sayfa paylaşım var hepsini okuyamadım.
    Benim şöyle bir sorunum var;
    Uygulamaları hafıza kartına yukleyemıyorum. Ayrıca bazı uygulamalrıda hiç yukleyemıyor. :( Telefona sadece hotmail uygulamasını yükleyebildim. Andorid marketten angry birds bile kurmuyor. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz ? Uygulamarın yüklü oldugu bölümde, SD karta taşı diye bir seçenek var ama o da pasif durumda. Kendi kurduğum hotmail uygulamasını bile taşımıyor. Lütfen yardımcı olun :((

SD kartınıza uygulamalarınızı taşımak için telefonunuzu root etmeniz gerekli. Root anlatımını birkaç sayfa öncesinde benim mesajımda bulabilirsiniz

sürümü 2.2 den 2.3 e yukselttim. cogu program karta yuklenıyor. bazıları harıc. twitter facebook gıbı programlar kendılıgınden telefon hafızasında oluyor. ve karta tasınmıyor. root işlemi sanırım garanti dışı bırakıyor cihazı. ancak iki sene sonra yaparım bu dediğinizi :D tabi telefon elimde kalmazsa :D

• Su MMS isine cozum bulalim arkadaslar :) Nisan ayindan beri telefon bende ancak su sorunu bir turlu asamadm
  • Paket veri alımını kapattığın için operatörün gönderilen MMS leri sana ulaştıramıyor. İki seçenek var, birincisi paket veriyi sürekli açık tut şarj sıkıntın yoksa, ikincisi MMS aldığın zaman paket veriyi aç ve indir e bas. Wi-fi işe yaramayacaktır, paket veri kullanmak zorundasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.akgul -- 25 Ekim 2011; 17:55:46 >
  • Arkadaşlar eşime fit aldım fakat facebookta oturum açamıyorum problem nerededir?Düşüncelerinizi alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asfio

Arkadaşlar eşime fit aldım fakat facebookta oturum açamıyorum problem nerededir?Düşüncelerinizi alabilirmiyim?

nasil bir hata veriyor cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Arkadaşlar eşime fit aldım fakat facebookta oturum açamıyorum problem nerededir?Düşüncelerinizi alabilirmiyim?

Bağlantı hatası diye uyarı veriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Bağlantı hatası diye uyarı veriyor

peki facebooka facebook for android uygulamasindanmi girmeye calisiyorsunuz yoksa normal tarayicidanmi ayrica diger internet baglantilarinizda bir sıkıntı yok degilmi
  • facebook for android uygulamasindan girmeye calisiyorum ve internetimde problem yok, 8 mbtt ile geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfio -- 25 Ekim 2011; 19:20:52 >
  • Bende kullanıyorum çok memnunum. Bence Gio'dan daha güzel.
  • Programı kaldırıp marketten güncel halini indirmeyi deneyin bakalım aynı sorunu yine verecek mi.
  • Kies'in Mac uyumu varmı???
  • Samsung galaxy fit telefonum var bugün aldım fakat wifi'a baglanamıyorum.
    Once Ayarlara gırıyorum/kablosuz ve aglar/Wifi ayarları

Wifi açık

Wifi ağların altındaki kısımda ise airties yazıyor yani ağımın adı onun altındada Devre dışı,Wpa/wpa 2psk ile güvenlık altına alındı dıyor

o seylerın yazıdıgı yere tıklıyorum baglan dıyorum sıfreyı yazıyorum

Hatırlandı,Wpa/wpa 2psk ile güvenlık altına alındı yazıyor ardından tekrar Devre dışı,Wpa/wpa 2psk ile güvenlık altına alındı yazıyor bu sıradada Wifi'ın altında baglantı kesıldı yazıyor ve internete giremiyorum acıl yardım bu telefonu wıfı ıcın aldım.!
  • Bende de arada sırada wireless hatası oluşuyor; haftada 1kez oluyor ve telefonu kapatıp actıgımda veya Wi-fi driverini tekrar yuklediğimde duzeliyor. Driveri yuklemek için: (arama ekranına *#*#526#*#* yazınız)
  • Arkadaşlar mp4 video attım galaxy fit'e kies ile ama video oyntılamıyor diyor.Bir de bilgisayardan video olarak indirip mp3'e çevirdiğim müzikleri çalmıyor.Ne yapmalıyım ??
  • quote:

Arkadaşlar mp4 video attım galaxy fit'e kies ile ama video oyntılamıyor diyor.Bir de bilgisayardan video olarak indirip mp3'e çevirdiğim müzikleri çalmıyor.Ne yapmalıyım ??

videolar için rockplayer yükle videoları direk çıkarılabilir diskten telefona at telden rockplayer aç öyle izle bn öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogandemir77

Hattım Turkcell ve MMS yazıp 2222'ye gönderildiğinde mms ayarları telefona gönderiliyor, ancak durum yine aynı düzeltemedim haliyle.

doğan demir 77 aynı sorun bende de vardı. Kalıcı bir çözüm olmasa da şu şekilde hallettim bu sorunu: mms göndermeden paket veri kullan tik ini aktif hale getirdiğimde mms in gittiğini gördüm. Aynı şekilde alırken de paket veri kullan tik inin aktif olması gerekiyor. İnternet paketinin olması şart değil. Açık ise her türlü bu alışverişi yapabiliyorsun tabi internet bağlantısı açık diye mms lerde ücret kesimi olmuyor ama internet açık olduğu için bazı yerlerde veri kullanımı söz konusu olduğu için tl den gidebilir. Örneğin oyun reklamları gibi. daha kalıcı bir çözüm bulamadım. Ama bu şekilde olması da işimi görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dstrbd

quote:

Orijinalden alıntı: dogandemir77

Hattım Turkcell ve MMS yazıp 2222'ye gönderildiğinde mms ayarları telefona gönderiliyor, ancak durum yine aynı düzeltemedim haliyle.

doğan demir 77 aynı sorun bende de vardı. Kalıcı bir çözüm olmasa da şu şekilde hallettim bu sorunu: mms göndermeden paket veri kullan tik ini aktif hale getirdiğimde mms in gittiğini gördüm. Aynı şekilde alırken de paket veri kullan tik inin aktif olması gerekiyor. İnternet paketinin olması şart değil. Açık ise her türlü bu alışverişi yapabiliyorsun tabi internet bağlantısı açık diye mms lerde ücret kesimi olmuyor ama internet açık olduğu için bazı yerlerde veri kullanımı söz konusu olduğu için tl den gidebilir. Örneğin oyun reklamları gibi. daha kalıcı bir çözüm bulamadım. Ama bu şekilde olması da işimi görüyor.

@dstrbd
    Ben de bu şekilde bir çözüm bulup denemiştim, halledildi ama daha kalıcı bi çözüm lazım sanki bizlere :)

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.