ideos x5 varken pek alınmaz gibi geliyor bu telefon bana. kullananlar söyleyebilir mi? bir artısı var mı ideos x5'e göre
çoğu inceleme sitelerinde var diyor bu sitelere güvenmemek lazım teşekkürler.
gio ekran fit büyük dimi
quote:
Orijinalden alıntı: clubberkay
çoğu inceleme sitelerinde var diyor bu sitelere güvenmemek lazım teşekkürler.
yaklaşık bin yorum yaptıgın sıteye guvenmıyorsan o senin sorunundur. Buradaki kullanıcılar telefonlarını hem iyi hem kötü yönleri ile anlatıyor. Galaxy Fit kendi segmentinde başlangıc seviyesine uygun olarak üretilmiş oldukca basarılı bır telefondur. 600 Mhz işlemci overclock ile 801 Mhz'e kadar aşırtılabılıyor... Gio ile karşılaştıralamaz. Gio alırsan kameran kötü olur fit alırsan ekranın. Seçim sizindir
quote:
Orijinalden alıntı: Paint It Black
ideos x5 varken pek alınmaz gibi geliyor bu telefon bana. kullananlar söyleyebilir mi? bir artısı var mı ideos x5'e göre
kamerası daha kaliteli çekim yapabiliyor bunun dışında teknik özellik tablosu ile karşılaştırıldıklarında pek bir artısı yok fit'n ancak hangisi size daha iyi daha guven verici gelıyorsa onu seçin
fit sadece kamera 5mp oldugu için mi pahalı. gio sarj kaç gün gidiyor..
quote:
fit sadece kamera 5mp oldugu için mi pahalı. gio sarj kaç gün gidiyor..
fit'i pahalı yapan sebep kamerası mıdır bılemıyorum ancak gio ile fit'n şarj surelerı aynı. Yani kullanıma baglı olarak yogun bır sekılde kullanırsanız (sabahtan akşama kadar [07:50'den ertesi gün gece 02:00'a kadar internet tarayıcısı açık] sarj 24 saate kadar dayanıyor
fit le gio arasında dokunmatik farkı varmı?
beklemedeyim varmı.
bilgiler için teşekkürler
quote:
fit le gio arasında dokunmatik farkı varmı?
Hayir arkadasim hic bir fark yok
ne zor işmiş telefon seçmek bunda 5 önce olsa yeni çıkan bi nokıa yı al cebine koy git. şimdi öle deil ki. teşşekür ederim.
fit almaya niyetlenen arkadaslara soyluyorum kesinlikle fit almayin cok pisman olursunuz
Ya gio alin ya x5 alin.sizi asla yari yolda birakmayacaktir
Evet soyleyin bilmek istediklerinizi.Yardimci olayim
bunu galaxy gio olduğu içinmi söylüyorsun yoksa başka nedenlerden ötürümü galiba gio alcam 1 kaç bilgi artı olarak verirseniz.
sıfır bitane fit buldum ucuza onu da alabilirm artık hangisi olursa.
ben bugün telefon alacak olsam hiç düşünmeden kesinlikle fit alırım . biraz pahalı ama yeni çıkan 700 tl ye sonyericson xperia mini de tavsiye ederim
fanboylar
ben de fit almayı düşünüyorum da piyası fiyatı nedir 2. el almak istemiyorum