Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaalar ben internete baglanmak istiyorum wifi isaretine tikliyorum acik yazisi bir saniyeligine cikip tekrar kapaniyor bir turlu internete giremedim yardimci olurmusunuz...
  • ben de fit aldım ama veri ücretleri açık olmadan android markete ve internete girmiyor bi yardım edin
  • ORİJİNAL 2.3.6 Gingerbread ROM [YENİ!]
    Sevgili arkadaşlar bir süre önce 2.3.7 Gingerbread Cyanogen Mod 7.1.0 custom ROM duyurusu yapmış, nasıl kullanılacağını yazmıştım.,

Ancak -bana özgü de olabilir- bazı sorunlarla karşılaştığım için kaldırdım. Karşılaştığım sorunlar ;
    * Kapalı şarj edilemiyor, telefon açılıyor
    * Bluetooth bağlantısı yapamıyor, açılışta zaten "kapanmaya zorla" uyarısı veriyor
    * Şarj süresi inanılmaz düştü, akşama kadar çok kurcalamasam bile %50'ye iniyordu, ki önceki 2.3.4 sürümde 3 gün kullandığımı biliyorum.

Bunun üzerine ORİJİNAL ROM arayışına çıktım. Donanım Haber'de bir arkadaş 2.3.6 sürümün yayımlandığını söylemişti, kısa bir Google araması ile ORİJİNAL (RUSYA) 2.3.6 ROM'una ulaştım.

XDA sitesindeki bir arkadaş'ta Tek Pakete (One Package) küçültmüş, kurulumu ODIN ile yapıyoruz. Daha önce yükseltme yapan arkadaşlara yapması çok kolay gelecektir ;

ORİJİNAL 2.3.6 ROM

Rar Şifresi : sampro.pl

KURULUMU ŞÖYLE :
    * Telefonumuz DOWNLOAD modunda açıyoruz ve bilgisayara bağlıyoruz. (Telefon kapalıyken, Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu+Menü tuşuna aynı anda basıyoruz.)

* ODIN'i çalıştırıp daha önce bilgisayarımıza indirdiğimiz BENI_v1.0.ops gösteriyoruz.
    İlk kez deneyecekler için ODIN ve OPS dosyalarını indirmek için TIKLAYINIZ
    Şifre sorarsa eğer : samfirmware.com girin

* One Package işaretleyip, bilgisayarımıza indirdiğimiz 2.3.6 ROM'un içindeki dosyayı gösteriyoruz : S5670XXKPP_S5670XXKPP_S5670SERKPP_HOME.tar.md5
    ve mavi zemindeki PASS yazısı çıkana dek telefonumuzu ayırmıyoruz.

* Yükleme bittikten sonra Recovery Modda açıp (telefon kapalıyken orta menü tuşuna ve açma kapama tuşunlarına aynı anda basarak açıyoruz) Wipe Data ve Wipe Cache yapmanızı öneririm..

Bu kadar.

ORİJİNAL ROM olduğu için daha önce Root yapmışsanız, yeniden Root etmeniz gerekiyor, daha önce bu forumda nasıl root edeceğimizi yazmıştım, aynı yöntem geçerli :http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-g...oot-islemi

Kendi Telefonumdan :

ORİJİNAL ROM'u kullanmanızı tavsiye ederim şimdilik.. XDA sitesinde bir de FitDROID gördüm, zamanım olunca deneyip burada yayımlamayı düşünüyorum..

XDA Sayfası :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1337542

Google Android Forumundaki KENDİ ANLATIMIMDAN Alıntıdır :http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-orijinal-2-3-6-gingerbread-rom-yeni?pid=216353#pid216353

• enetersan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

sıfır bitane fit buldum ucuza onu da alabilirm artık hangisi olursa.

Pisman olursun alma hacim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1TİGER1

quote:

sıfır bitane fit buldum ucuza onu da alabilirm artık hangisi olursa.

Pisman olursun alma hacim

kullanan arkadaşlarım var çok memnun.. öte yandan. gio da çok iyi bi cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 21 Kasım 2011; 15:18:36 >
  • Donanim istiyorsan kesinlikle gio al derim.Fitin kamerasina takilma.Bir gun ben sana gioyla fitin kamera performansini ekleyim.Tatmin olursan gio alirsin olmazsan gider x5 alirsin.FİTİ KESİNLİKLE ALMA
  • Öncelikle Herkese Mrb..
    Samsun Galaxy S5670 adlı android işletim sistemli telefonu 2 hafta önce bende aldım ve kullanmaya başladım piyasadaki telefonlara nazaran gerçekten kalitesi şık görünümü ve hassaslığıyla muhteşem geldi bana göre..Flash yok evet ama zaten samsungun flashları görüntüyü parlatıyor olsa bile sadece el feneri programıyla aydınlatma amacıyla kullanırdınız emin olun..:)
    Bu konuyu günlerdir takip ediyorum en sonunda üye olup aranıza katılıp görüşlerimi yazayım dedim ve sizlerden yardım istiyorum..
    1-Msjlarım,Dosyalarım,Müzik türü klasörlere şifre neden koyamıyoruz varda benmi bulamadım..(Eski telefonum M5650 kolaylıkla şifre koyabiliyordum)
    2-Ücretsiz Navigasyon hizmeti sağlayan bi program bulamadım İgo önerilmiş bu sitede denedim ama SD kartına taşımam gerekiyor bu programı onuda root olmadan yapamıyorum ve root yapınca garanti dışına çıkıyormuş bildiğim kadarıyla..
    3-Antivirüs programı aradım bulamadım.
    4-Android markete girince ücretsiz diyorsunuz ama hep kontürüm gidiyor..
    5-Bu telefonda uzmanlaşmış eksiği olmayan değerli bir üyemiz bana her adımını ve eksiklerimi tamamlamamda yardımcı olabilirmi..

Konuyu takipte kalıcam
    ALLAH'a emanet olun hayırlı akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: FrTTDmR

Öncelikle Herkese Mrb..
    Samsun Galaxy S5670 adlı android işletim sistemli telefonu 2 hafta önce bende aldım ve kullanmaya başladım piyasadaki telefonlara nazaran gerçekten kalitesi şık görünümü ve hassaslığıyla muhteşem geldi bana göre..Flash yok evet ama zaten samsungun flashları görüntüyü parlatıyor olsa bile sadece el feneri programıyla aydınlatma amacıyla kullanırdınız emin olun..:)
    Bu konuyu günlerdir takip ediyorum en sonunda üye olup aranıza katılıp görüşlerimi yazayım dedim ve sizlerden yardım istiyorum..
    1-Msjlarım,Dosyalarım,Müzik türü klasörlere şifre neden koyamıyoruz varda benmi bulamadım..(Eski telefonum M5650 kolaylıkla şifre koyabiliyordum)
    2-Ücretsiz Navigasyon hizmeti sağlayan bi program bulamadım İgo önerilmiş bu sitede denedim ama SD kartına taşımam gerekiyor bu programı onuda root olmadan yapamıyorum ve root yapınca garanti dışına çıkıyormuş bildiğim kadarıyla..
    5-Bu telefonda uzmanlaşmış eksiği olmayan değerli bir üyemiz bana her adımını ve eksiklerimi tamamlamamda yardımcı olabilirmi..

Konuyu takipte kalıcam

Aramıza hoşgeldin FrTTDmR
    1. Android işletim sisteminde böyle bir özellik mevcut değil. 3.parti yazılımlar ile bunu yapabilirsin
    2. Ndrive dene (sd'e rootsuz tasınıyor mu bılmıyorum). Android forumlarında var biraz araştırırsan ulaşabilirsin
    3. Markete girip bir sürü alternatif arasından anti-virüs programını seçebilirsin. Anroid için onlarca anti-virüs var
    4. Market ücresizdir. Data kullanımı ücretlidir Wi-fi kullanınız ya da internet paketi satın alınız
    Başka sorularınız var ise sorun biz hep burdayız

• quote:

Donanim istiyorsan kesinlikle gio al derim.Fitin kamerasina takilma.Bir gun ben sana gioyla fitin kamera performansini ekleyim.Tatmin olursan gio alirsin olmazsan gider x5 alirsin.FİTİ KESİNLİKLE ALMA

x5 alınırmı ya o telefon çok dandik performans
    karşılaştırmalarında. fit gibi bi çok telefon geçiyo. çok özellik var ama çok dandik... fit ekranı gio dan büyük sanki. bana öle geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 22 Kasım 2011; 13:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: FrTTDmR

Öncelikle Herkese Mrb..

Konuyu takipte kalıcam

Aramıza hoşgeldin FrTTDmR
    1. Android işletim sisteminde böyle bir özellik mevcut değil. 3.parti yazılımlar ile bunu yapabilirsin
    2. Ndrive dene (sd'e rootsuz tasınıyor mu bılmıyorum). Android forumlarında var biraz araştırırsan ulaşabilirsin
    3. Markete girip bir sürü alternatif arasından anti-virüs programını seçebilirsin. Anroid için onlarca anti-virüs var
    4. Market ücresizdir. Data kullanımı ücretlidir Wi-fi kullanınız ya da internet paketi satın alınız
    Başka sorularınız var ise sorun biz hep burdayız

Teşekkür ederim bugun biraz daha forumlarda inceleme fırsatını yakaladım..
    Siz Şuan telefonunuzda kullandığınız sürümü programları veya yaptığınız değişiklikleri yazarmısınız..
    Program var ise Linklerini,Değişiklik yaptıysanız anlatımını bu telefonla ilgili herşeyi tamamlayıp artık hiç bir ayarıyla oynamadan kullanmak istiyorum..
    Diğer bir hususta Galery Lock diye bir program buldum tam anlamıyla DOSYALARımdaki resimleri müzikleri ve videoları gizliyor güzel bir program fakat toptan seçim yok çok fazla uğraştırıyor ama benim isteğim bu değil çünki ben mesajlarıma müziklerime dosyalarıma şifreleme kullanmak istiyorum böyle bir programdan haberi olan yada kullanan var ise değerli üyelerimizden bana yardımlarını bekliyorum..

SAYGILAR..

• Telefonu yeni sürüme yükseltmek,Root Yapmak Garanti kapsamından çıkmasına neden olmuyormu ?
  • quote:

quote:

Donanim istiyorsan kesinlikle gio al derim.Fitin kamerasina takilma.Bir gun ben sana gioyla fitin kamera performansini ekleyim.Tatmin olursan gio alirsin olmazsan gider x5 alirsin.FİTİ KESİNLİKLE ALMA

x5 alınırmı ya o telefon çok dandik performans
    karşılaştırmalarında. fit gibi bi çok telefon geçiyo. çok özellik var ama çok dandik... fit ekranı gio dan büyük sanki. bana öle geldi..

Evet x5 kendi orjinal surumuyle cok dandik dengesiz isler yapiyor ama miui gibi cesitli romlar yuklenince mukkemmel otesi bisi oluyor.Hd flash icerikli siteleri kasmadan oynatiyor.
  • Adobe Flash Player yükledim S5670 Galaxy fite haberiniz olsun :)
    Uygulama Başarıyla yüklendi cevabınıda aldım..

Şuan aradığım tek program Heryere şifreleme programı (TÜRKÇE) ve sağlam.. bi eksiği kalmadı bedava mesajlaşma ve arama programıda kurdum İphonede kullanılan bi programı karşı taraftada o program olursa emin olun yararı oldukça fazla :)
    Herkese fitte kalmalar.. ;)
  • @FrTTDmR, hoşgeldin, Adobe Flash Player yüklersin ama muhtemelen çalışmaz :) Denemek için meselawww.haberturk.com.tr sitesine gir dene, Flash Player -benim bildiğim kadarı ile- Cyanogen Mod 7.1.0 Android 2.3.7 sürümünde çalışıyor. Ama o custom ROM ve henüz eksiği çok, o sebeple ben yukarıda verdiğim Orijinal ROM'u yükledim (Android 2.3.6)

* Android için antivirus programına ihtiyacın yok, hatta iOS, Blackberry içinde gerek yok : NTV haberine göz at derim. -->http://www.ntvmsnbc.com/id/25299685/
    Gereksiz yere RAM'den ve Pilden yiyecek çünkü antivirus programı
    * Android için Task Killer programına da ihtiyacınız yok aslında, Gingerbread sürümü ile task killer programları da anlamsızlaştı. Çünkü gingerbread ile RAM'e çok yüklenen bir çaba oluşursa, kendisi programları kapatıyor. Task Killer programları sürekli arka planda çalışır..
    * Root olursanız garanti kapsamı dışına çıkar deniyor ancak bu konu hala tartışmalı aslında, çünkü Android LINUX tabanlı bir işletim sistemi, açık kaynak. Root yetkisi LINUX işletim sistemlerinin doğasında vardır. Bununla ilgili dediğim gibi tartışmalar sürüyor. Ancak yazılım yükseltmesini şirket dışından yaparsanız (KIES dışından) garanti kapsamı dışına çıkar bu doğru. Ve yine orijinal 2.2.1 ROM'unu tekrar yükler servise götürseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

@FrTTDmR, hoşgeldin, Adobe Flash Player yüklersin ama muhtemelen çalışmaz :) Denemek için meselawww.haberturk.com.tr sitesine gir dene, Flash Player -benim bildiğim kadarı ile- Cyanogen Mod 7.1.0 Android 2.3.7 sürümünde çalışıyor. Ama o custom ROM ve henüz eksiği çok, o sebeple ben yukarıda verdiğim Orijinal ROM'u yükledim (Android 2.3.6)

* Android için antivirus programına ihtiyacın yok, hatta iOS, Blackberry içinde gerek yok : NTV haberine göz at derim. -->http://www.ntvmsnbc.com/id/25299685/
    * Android için Task Killer programına da ihtiyacınız yok aslında, Gingerbread sürümü ile task killer programları da anlamsızlaştı. Çünkü gingerbread ile RAM'e çok yüklenen bir çaba oluşursa, kendisi programları kapatıyor. Task Killer programları sürekli arka planda çalışır..
    * Root olursanız garanti kapsamı dışına çıkar deniyor ancak bu konu hala tartışmalı aslında, çünkü Android LINUX tabanlı bir işletim sistemi, açık kaynak. Root yetkisi LINUX işletim sistemlerinin doğasında vardır. Bununla ilgili dediğim gibi tartışmalar sürüyor. Ancak yazılım yükseltmesini şirket dışından yaparsanız (KIES dışından) garanti kapsamı dışına çıkar bu doğru. Ve yine orijinal 2.2.1 ROM'unu tekrar yükler servise götürseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz :)

Task Killer programı android'n her surumunde sarjı uzatır.. Cunku ram'e aşırı bir yüklenme değil en ufak yüklenme bile sarj yer ayrıca Task Killer programınız oto killer değil ise sureklı arka planda calısmaz. Siz masaustunuzdekı wıdget'a dokundugunuzda program açılır- önce diğer açık uygulamaları sonra ise kendini kapatır. Bunu düzenli olarak yaparsanız farkı görürsünüz Root olursanız garantiniz gitmez(yasal olarak) ancak teknik servisiniz bunun yasal olmadığını idda eder. Şöyleki; andorid işletim sistemi size bazı özellikleri kapalı hâlde sunuluyor ve siz verdiğiniz parayı açık özelliklere değil kapalı özelliklere de vermiş oluyorsunuz yani o özellikleri sonuna kadar hakediyorsunuz, bu özellikleri root yolu ile elde ederseniz yasal olarak bir suçunuz olmaz ve garanti kapsamında olursunuz(teknik servise giderken telefonunuzdan root izlerini silerseniz.)

• clubberkay arkadaşım resimleri eklemeye çalıştım ama dosyalar büyük hatası aldım.
  • fit ve gionun büyüklüğü

• quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

@FrTTDmR, hoşgeldin, Adobe Flash Player yüklersin ama muhtemelen çalışmaz :) Denemek için meselawww.haberturk.com.tr sitesine gir dene, Flash Player -benim bildiğim kadarı ile- Cyanogen Mod 7.1.0 Android 2.3.7 sürümünde çalışıyor. Ama o custom ROM ve henüz eksiği çok, o sebeple ben yukarıda verdiğim Orijinal ROM'u yükledim (Android 2.3.6)

@Blacke2;
    Öncelikle güzel yorumun ve açıklaman için çok teşekkür ederim evet verdiğin linkte deneme fırsatını yakaladım evet haklıymıssın çalışmadı.Bir diğer linkede bakma fırsatı buldum ve google müdürü çok büyük konuşmuş harbiden virüs programına ihtiyacımız şu saate kadar yoksada artık olucaktır o firmalar o adamın inadına virüs yayarlar eminim :) işin şakası bir yana..
    Şuan orjinal versiyonu yüklü bende Galaxy fitin hangi sürüme geçmemi tavsiye edersiniz?
    Hangi yolu izlememi söyleyebilirsiniz?
    Diğer bir sorumda Call Bloker adlı program indirdim istemediğiniz bir numarayı engelleyince sms gelen kutusunda gorunmuyor programda gorunuyor ama atan kişiye iletim raporu geliyor ve bu programla aramayı engelleyincede engellenen taraf arayınca otomatik meşgule veriyor yani bu program tam anlamıyla beni tatmin etmedi tamamen herşeyi engelliyen program varmıdır ? Diğer aradığım programda heryere şifre koyma (GİZLEME DEĞİL) şifre koyma programıdır..Yardımlarınızı bekliyorum
    SAYGILAR
    FrTTDmR

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.