Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clubberkay

quote:

Orijinalden alıntı: 1TİGER1

quote:

550tl

İkinci el mi?

evet.

Temizse al deyim.ne deyim.
  • eyvallah kardeşim. sende sat gio ustüne para koy al bence iphone 4 kafa tutuyo telefon daha hızlı nete giriyo youtube video su var izle.
  • Sağol kardesim.2-3 yıl bu telefonla devam edicem.
  • quote:

Sağol kardesim.2-3 yıl bu telefonla devam edicem.

senin pc den bikere mesaj attığını görmedim baya seviyosun galiba telefonu..
  • banada yardım edin :(
  • quote:

quote:

Sağol kardesim.2-3 yıl bu telefonla devam edicem.

senin pc den bikere mesaj attığını görmedim baya seviyosun galiba telefonu..

Pc yavas geliyo.ve gio her isimi goruyor.ilerde sende boyle olursun merak etme.pc cok yavas geliyo yaw.
  • aynen iphone daha hızlı giriyo bide iphone 4 diyolar .çok hızlı. samsung..
  • Arkadaşlar yardım sayfasına bir türlü yazamadım sanırım sayfada problem var, sorunum telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayarda sürücü olarak göremiyorum. sadece şarj edebiliyorum. daha önce var olan usb ayarı şimdi görünmüyor telefonda. yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak yasal olan bir güncelleme root geldimi telefon için pek takip edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaman3439 -- 27 Kasım 2011; 21:34:00 >
  • merabalar arkadaşlar 2 gün önce galaxy fit aldım wifiden evimdeki kablosuz nete bağlanmaya çalışıyorum şifreyi giriyorum önce kimlik dogrulanıyor diye birkac saniye bekletiyor, sonra Devre dışı WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı, diyor..

ne yapıcamı şaşrdım ya bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen
  • Neden forumu okumadan aynı sorular soruluyor ki acaba: Bende de arada sırada wireless hatası oluşuyor; haftada 1kez oluyor ve telefonu kapatıp actıgımda veya Wi-fi driverini tekrar yuklediğimde duzeliyor. Driveri yuklemek için: (arama ekranına *#*#526#*#* yazınız) bu kodu not defterine yazdım sonra oradan kopyalayıp arama ekranına yapıstırıyorum sorun duzeliyor.
  • tiger arkadaşa yardımcı olsan bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaman3439

Arkadaşlar yardım sayfasına bir türlü yazamadım sanırım sayfada problem var, sorunum telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayarda sürücü olarak göremiyorum. sadece şarj edebiliyorum. daha önce var olan usb ayarı şimdi görünmüyor telefonda. yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak yasal olan bir güncelleme root geldimi telefon için pek takip edemedim.

Pcye yada telefona virus bulasmistir.Virus taramasi veya fabrika ayarlarina donersen sorun kalmaz.
  • Guncellemeler hakkinda bilgim yok.
  • ıyı gunler .galaxy fıt kullnyrm .ama ıkıncı el. aldgmda fabrıka ayarlarna dndermstm.bılgısayara taktgmda kurlum sıhrbaznza hsgeldnz dıyr .cd sı herhngı bırseyı mı var acaba .bılgsayr tanımadı .ne yapmm lazım yarmdcı olurmsnzz. bırde androıd nasıl kullncagm blmyrm malsf acemymmm kusra bakmyn lutfn yenı aldmm yardmlarzı bklyrmm şimdiden tesekkrlerrr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kübra92

ıyı gunler .galaxy fıt kullnyrm .ama ıkıncı el. aldgmda fabrıka ayarlarna dndermstm.bılgısayara taktgmda kurlum sıhrbaznza hsgeldnz dıyr .cd sı herhngı bırseyı mı var acaba .bılgsayr tanımadı .ne yapmm lazım yarmdcı olurmsnzz. bırde androıd nasıl kullncagm blmyrm malsf acemymmm kusra bakmyn lutfn yenı aldmm yardmlarzı bklyrmm şimdiden tesekkrlerrr...

Bence önce Türkçe yazım problemlerini halledin. Sonra 25 sayfayı hızlıca okuyun. Bulamadıklarınıza cevap bekleyin. Android işletim sistemini anlatan bir çok site mevcut. İnternet üzerinde kısa bir araştırma ile ulaşabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur257 -- 30 Kasım 2011; 12:00:35 >
  • quote:

ıyı gunler .galaxy fıt kullnyrm .ama ıkıncı el. aldgmda fabrıka ayarlarna dndermstm.bılgısayara taktgmda kurlum sıhrbaznza hsgeldnz dıyr .cd sı herhngı bırseyı mı var acaba .bılgsayr tanımadı .ne yapmm lazım yarmdcı olurmsnzz. bırde androıd nasıl kullncagm blmyrm malsf acemymmm kusra bakmyn lutfn yenı aldmm yardmlarzı bklyrmm şimdiden tesekkrlerrr...

tiger sana yardım eder..
  • quote:

Cd bozuk mu degilmi diye baska pclere tak.Androidi nasil kullanabilirim demissiniz.Kullaniciya bagli bu neler istediginizi soylerseniz yardimci olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Cd bozuk mu degilmi diye baska pclere tak.Androidi nasil kullanabilirim demissiniz.Kullaniciya bagli bu neler istediginizi soylerseniz yardimci olabiliriz.

cd yok ki o yuzdn dıyrm nasıl haledebılrm .androıd markedi nasıl ve nrdn yukleyeblrm

• Android market yuklu gelmesi lazimdi ama sorun yok (su an telde oldugum icin link veremiyorum) telefondan googleye android market apk de mediafire den indir
  • selamlar herkese.
    bir soru sorucam. konuyu okudum ama rastlamadım, umarım tekrara düşürmüyorumdur.

telefonumu gmail hesabımla senkronize ettikten sonra galeri de o hesaptan gelen resimler görülüyor. blogger'da, plus'da yüklediğim fotoğraflar bunlar. hepsi galerinin içinde klasörler halinde gözüküyorlar. bunları nasıl silebilirim ? telefonu 1 haftadır kullanıyorum, pc'ye bağlamadım henüz.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.