Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evden wifi telefonu ile internete girmede sorun yaşıyordum. Motorola Europe / TP Link Europe / ve Türkiye ile görüşmeme rağmen çözüm üretemediler. Sonra bir gün aniden cep telefonumdan ev wifi ile internete girebildim. Sonra plansız yaptığım hareketleri geriye aldım. Sorun IP alma ile ilgiliydi.

Cep telefonu wifi açık konumda,
    Ev deki modemi ve routure başka bir odaya taşımak için fişten çıkarmıştım. Fişe taktığımda modem ve router devreye girdiğinde cep telefonumdan internete girmeye başladım. Bu işlerden pek anlamam fakat uzmanlarına danışmama rağmen 6 ay boyunca sorunları diğer aygıtlara yüklediler.

LG MOBILE PHONE modem firmasına ( Motorola)
    Modem firması routure ( TP link)
    Elektro world teknik servis Motorola ve TP linke
    Uydunet TP Link ve Motorolaya...vs..vs..

Sonunda çözüldü ya neyse paylaşmak istedim. Aynı şekilde 2.Laptop ile de home wifi bağlanmıyordu. Modem ve Router fişten çıkar tak bekle ve problem yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtdmr

mrb yabik samsung teknik servisle görüştüm modele ve ülkeye göre farklı zamanlarda güncelleme oluyormuş mailde attım biraz daha bekleyeceğiz herhalde kies üzerinden gingerbread sürümü için

ben igo navigasyon kullanıyorum şehir ve cadde girerken klavye kullana biliyorum ama kapı numarası girme yerinde veri girecek bi yer bulamadım klavyede çıkmıyor orda yardım edersen sevinirim.

igo yu nereden yükledin?

galaxy fit var bende igo kurdum ancak aramaya girince klavye açılmıyor.
    gitmek istediğim yeri giremiyorum yani.

igo haricinde offline çalışan gps biliyorsan yazar mısın

ENEENgin
  • Aveaya geçtim diyemi oldu yoksa birşeyler sildim onadanmı oldu acaba bilmiyorum ama markete giriyorum resimleri açmıyor google giriyorum sadece arama yapabiliyorum sitelere girmiyor youtube facebookmssenger sitelere giremiyorum çok enteresan bir sorun
  • marketten zedge indirdim. zedge den duvarkağıtları indirdim. indirdiğim duvarkağıtlarını kullanmak istiyorum. ama ana ekranda basılı tutup duvar kağıdı - ana ekran duvar kağıdı tıkladığımda sadece telefonda çekilen fotolar görünüyor.
    indirdiğim duvar kağıtlarını dosya - zedge - wallpaper bölümünden görebiliyorum. herhangi bir resime tıklıyorum. menü tuşuna basıyorum, hiç bir şey olmuyor. kopyalayıp fotoların klasörüne attım, yine görmedi.

başka bir wallpaper uygulaması kurdum. ordan da indirdiğim resimleri duvarkağıdı yapamadım. hatta bilgisayardan attığım resimleri dahi duvarkağıdı yapamıyorum.

soru 1: sadece fabrika çıkışı resimleri ve fotoları mı duvar kağıdı olarak kullanabiliyoruz.
    soru 2: her resmi duvarkağıdı yapmanın bir yolu var mı?

cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler
  • beyler bende ortam tarayıcı yapınca müzikleri kopyalıyor kopyalanan müzikleride desteklenemiyor diyor ama müzik çalarda gözüküyor nedeni nedir fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bendeniz47

marketten zedge indirdim. zedge den duvarkağıtları indirdim. indirdiğim duvarkağıtlarını kullanmak istiyorum. ama ana ekranda basılı tutup duvar kağıdı - ana ekran duvar kağıdı tıkladığımda sadece telefonda çekilen fotolar görünüyor.
    indirdiğim duvar kağıtlarını dosya - zedge - wallpaper bölümünden görebiliyorum. herhangi bir resime tıklıyorum. menü tuşuna basıyorum, hiç bir şey olmuyor. kopyalayıp fotoların klasörüne attım, yine görmedi.

başka bir wallpaper uygulaması kurdum. ordan da indirdiğim resimleri duvarkağıdı yapamadım. hatta bilgisayardan attığım resimleri dahi duvarkağıdı yapamıyorum.

soru 1: sadece fabrika çıkışı resimleri ve fotoları mı duvar kağıdı olarak kullanabiliyoruz.
    soru 2: her resmi duvarkağıdı yapmanın bir yolu var mı?

cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

ana sayfada

wallpaper
    sonrasında galeri
    sonrasında uygulama resimleri nereye kaydetmişse o klasörden seçin...

• Bu telefonu öneren arkadaşlar var mı ? bir de s5570le arasında ne fark var bilen varsa yazabilirse sevinirim :)
  • Kies üstünden güncelleme var

Telefonumuz artık 2.3.6 dır hayırlı olsun :)
  • ben güncelleme göremedim ya hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Kies üstünden güncelleme var

hala güncelleme yok. acaba sürücü hatası fln mı var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakins -- 18 Aralık 2011; 16:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakins

quote:

dokunmatik menu tuşları en bariz fark.

kapasitif telefon tuşlarında bi hassasiyet artışı var pil ömrü oldukça uzadı gibi şuan ancak screenshot tuşu kapama tuşu ile orta tuşa aynı anda basma olarak değişti haberiniz olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burakins

quote:

hala güncelleme yok. acaba sürücü hatası fln mı var bende

telefonumu 2 aydır bağlamıyordum sonra bir bağlıyayım dedim güncelleme var dedi ve 2.3.6 oldu :)
  • ben de güncellemiyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora0255

ben de güncellemiyorum.....

enteresan bir şekilde hem kies hem de telefonda güncelleme yok diyor. ne iş anlamadım
  • hem cihazda hem kies de yok olması bende de var. belki sırayla mı veriyorlar.benimki de aynı. belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar20

arkadaşlar benim bu android veri bağlantısı açık olduğunda tüm güncellemeleri kapatsam arka plan veri uygulamalarını kapatsam dahi çok cüzzi miktarda veri transferi yapıyor. öyleki ben ücretsiz olarak facebook a bağlanmak istediğimde bu harcanan küçük veri yüzünden tl kaybı yaşıyorum. telefonundaki veri akışını izleyebilmek için traffic monitor programını kurdum.
    programdan veri aktarımı yapan işlemleri görebiliyorum, ancak bu işlemleri yapan uygulamaları bir türlü bulamadım. bu yüzden veri dolaşımını açtığımda yapılan küçük veri transferleri yüzünden 50 kuruş gidiyor.
    quick office bazen gözüküyor. güncellemesimi ne varmış
    android.uid.system
    bide adnroid uid sistem benzeri bir tane daha işlem gözüküyor. bunlar mb falan harcamıyor 8kb falan veri aktarıyorlar. ama o da benim ücret ödememe neden oluyor. bu konu hiç dikkatinizi çekmedi mi

bir de bunda ekran parlaklığı otomatik kendisi ayarlayamıyor mu. sistemin androis 2,2 froyo

ve de bu root atma işlemi nasıl oluyor. root yapınca garanti bozulmaz mı eminmisiniz. bazı forumlarda garanti bozulur demişler. eğer garantisine bir zarar gelmiyeceğinden emin olursa root atmayı düşünüyorum. ama şu çekincem var, bu işlemi yapınca telefonumdaki uygulamalarım silinirmi malum igo falan yükledim bunlar uğraştırıcı şeyler . daha bir çok uygulamam var.

yardım edecekler çok teşekkür ediyorum şimdiden...

Aynı sorun benim başıma geldi android.uid.system nasıl keseriz bunun ücret olayını arkadaşlar.Veri Etkin kalmak şartıyla tabiki.

• Bende daha güncelleme yapmadım eve gidince yapacam güncelleme yapamayan arkadaşlar önce kıes lerini güncellesinler bakalım olacak mı ?
  • kies güncel ama güncelleme görünmüyore
  • bende yeni kıes indirdim ama güncelleme yok nasıl oluyor bu iş anlamadım Anlayan varsa anlatsın lütfen bazılarında var bazılarında yok neden öyle ?
  • 3 gündür güncelleme olmuyor sorun nedir ne olabilir .kies de güncel ?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.