Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KİES Sürümünü 2.1.0.11112_41_7 olarak indirirseniz eğer güncellemeyi yükleyebiliyorsunuz. Ben ODIN aracılığı ile 2.3.6 yükleme karşın KİES'ten yükseltmeyi yükledim. Root haklarım kaybolmadan üstelik :)

S5670XXKPQ 2.3.6 Gingerbread
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

KİES Sürümünü 2.1.0.11112_41_7 olarak indirirseniz eğer güncellemeyi yükleyebiliyorsunuz. Ben ODIN aracılığı ile 2.3.6 yükleme karşın KİES'ten yükseltmeyi yükledim. Root haklarım kaybolmadan üstelik :)

S5670XXKPQ 2.3.6 Gingerbread

Söz konusu versiyon Kies'e sahip olmama rağmen hala güncelleme göremiyorum. Telefonum 2.3.4 sürümünde ve root lu değil. Acaba ne yapmam gerekli güncellemeyi görmek için...
  • beyler acil yardımınıza ihtiyacım var. Telefonumda karakterler sonradan geliyor mesaj yazarken çok geç tepki veriyor ilk aldığımda böyle değildi acaba bunu nasıl çözebilirim ? Birde galaxy fitte ram sıfırlama nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim
  • güncelleme fln yok arkadaşlar. kies sürümüyle de alakalı değil.cihazla alakalı bence.
  • arkaslar benim abim bu telefonu almis. acaba telefon uygulamalar ve oyunlar icin yeterli performan veriyormu oyun derken angry bird gibi oyunlar. birde ekran çözünürlürlügü cok düsük gibi acaba internete girerken yada uygulama ve oyunlarda bir problem çikarmiyormu yada göze batmiyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

arkaslar benim abim bu telefonu almis. acaba telefon uygulamalar ve oyunlar icin yeterli performan veriyormu oyun derken angry bird gibi oyunlar. birde ekran çözünürlürlügü cok düsük gibi acaba internete girerken yada uygulama ve oyunlarda bir problem çikarmiyormu yada göze batmiyormu ?

çözünürlük düşük, hızı olumlu etkiliyor. internet ve oyunlarda sıkıntı yok ama video izlemede problem oluyor. takılma ve donma gibi.
    o da işlemciden kaynaklanıyor sadece...
  • anlaşılan herkes güncellemeyi yükledi, kimseden ses gelmediğine göre :]
  • hayır ben hala yüklemedim. ama güncelleme olduğuna dair umudumu yitirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakins

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

arkaslar benim abim bu telefonu almis. acaba telefon uygulamalar ve oyunlar icin yeterli performan veriyormu oyun derken angry bird gibi oyunlar. birde ekran çözünürlürlügü cok düsük gibi acaba internete girerken yada uygulama ve oyunlarda bir problem çikarmiyormu yada göze batmiyormu ?

çözünürlük düşük, hızı olumlu etkiliyor. internet ve oyunlarda sıkıntı yok ama video izlemede problem oluyor. takılma ve donma gibi.
    o da işlemciden kaynaklanıyor sadece...

Evet performans düşüklüğü var telefonda.Fakat bu fiyata bu telefon gayet iyi.Video izlemede QQ Player önerebilirim.Diğerlerine kıyasla biraz daha rahat çalışıyor gibi.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdumanli

Neden forumu okumadan aynı sorular soruluyor ki acaba: Bende de arada sırada wireless hatası oluşuyor; haftada 1kez oluyor ve telefonu kapatıp actıgımda veya Wi-fi driverini tekrar yuklediğimde duzeliyor. Driveri yuklemek için: (arama ekranına *#*#526#*#* yazınız) bu kodu not defterine yazdım sonra oradan kopyalayıp arama ekranına yapıstırıyorum sorun duzeliyor.

Hala bu sorunları alıyor musunuz siz yahu ? Froyo'da vardı böyle bir sorun fakat Gingerbread'de böyle bir hata alan duymadım ben.
  • arkadaşlar kayıt yaptığımız videoları nerden izleyebiliyoruz ?
    ben kayıt yerini bulamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli

arkadaşlar kayıt yaptığımız videoları nerden izleyebiliyoruz ?

Galeri'ye bakmayı dedin mi ?
    Ya da Dosyalarım DCIM>Camera'nın içine. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wicked-muk

quote:

Daha önce defalarca baktım diye düşündüğüm yer aslında :D

demekki bakmakla görmek arasında fark var dedikleri şey bu oluyor. teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wicked-muk

quote:

Daha önce defalarca baktım diye düşündüğüm yer aslında :D

demekki bakmakla görmek arasında fark var dedikleri şey bu oluyor. teşekkürler

Yapma böyle şeyler dostum

• beyler bnm fitim var ve teli bilgisayara takınca şarj oluyo fakat bilgisayara teli görmüyo teldende ayarlarda bağlı usbi yok diyo 2 tane bilgisayarda denedim olmadı nedeni nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

beyler bnm fitim var ve teli bilgisayara takınca şarj oluyo fakat bilgisayara teli görmüyo teldende ayarlarda bağlı usbi yok diyo 2 tane bilgisayarda denedim olmadı nedeni nedir

http://www.fileserve.com/file/JMjFEVS/S5670_USB_Drivers.rar

bilgisayara kurun sonra telefonu bağlayınca görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

Samsung Galaxy Fit Samsung'un Android işletim sistemli galaxy ailesinin yeni üyesi . orta seviyede uygun fiyatlı Android arayanlara hitap ediyor . fiyatı 550-600 tl arasında degişiyor . 240×320 piksel çözünürlüğe ve 3.31 inç QVGA kapasitif dokunmatik ekrana sahip .andrpid 2.2 froyo işletim sistemi ,600Mhz işlemci hızı ,5 mp kamera ,160 mb dahili hafıza ya sahip.
    Şık tasarımıyla gösterişli bir telefon olarak üretilmiş. 600 Mhz işlemçiyle oyun ve uygulamarda yeterli düzeyde performans gösterebiliyor.

Teknik Özellikler

* Şebeke: GSM 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 1900 / 2100
    * Boyutlar: 110.2 x 61.2 x 12.6 mm
    * Ağırlık: 108 g

Ekran:

* Tipi: TFT kapasitif dokunmatik ekran, 16M renk
    * Boyut: 3.3", 240 x 320 piksel
    * Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, QVGA@15fps video, otofokus

İşlemci:

* 600 MHz işlemci

İşletim Sistemi:

* Android 2.2 Froyo

Hafıza özellikleri:

* Dahili hafıza: 160 MB
    * Genişletilebilir hafıza: Var, 32GB'a kadar MicroSD, 2GB kart ile geliyor
    * Telefon rehberi: Teknik olarak sınırsız kayıt

Veri iletişim özellikleri:

* Bluetooth: Var, v2.1
    * EDGE: Var
    * Wireless: Var
    * USB bağlantı desteği: Var
    * Infrared: Yok
    * GPS: Var, A-GPS destekli
    * 3G: HSDPA, 7.2 Mbps

Multimedya Özellikleri:

* MP4/H.264/H.263/MP3/WAV/eAAC+ oynatıcı
    * Ajanda
    * FM radyo

Ekstra Özellikler:

* TouchWiz v3.0 arayüz
    * Çoklu dokunma desteği
    * Ofis doküman düzenleyicisi
    * Akselerometre
    * Yakınlık sensörü

Pil:

* Li-Ion 1350 mAh pil
    * 421 saat bekleme, 6.45 saat konuşma süresi

SAR Değeri:

* 0.75 W/kg

OYUNLAR

galaxy fit ile nfs shift oyunu oynamak isteyenler için link ;http://hotfile.com/dl/109960075/e6f3165/DATAveAPKSHIF.rar.html

uçak oyunu armagedon sguadron ; http://hotfile.com/dl/129227591/7da62bd/Armageddon_squadron_v1.06.rar.html

Forumda Telefonu Kullanan Kullanıcılar.
    1-apoxlost
    2-yabik
    3-Bunela?
    4-johann sebastian
    5-P1H1P1LLA
    6-KİNG__
    7-mortingen
    8-alpikk
    9-erkonc
    10-
    11-
    12-
    13-
    14-
    15-
    16-

Beni de Ekle Kullananlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ben internet paketi ile uygulamalara bağlanamıyor ve kullanamıyorum. Settings Wireless Use Paket Data seçiyorum. Tarayıcıdan istediğim siteye giriyorum ama facebook, twitter gibi uygulamalara girmesine rağmen içerikleri indirmiyor. Ne yapabilirim ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakins

quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

beyler bnm fitim var ve teli bilgisayara takınca şarj oluyo fakat bilgisayara teli görmüyo teldende ayarlarda bağlı usbi yok diyo 2 tane bilgisayarda denedim olmadı nedeni nedir

http://www.fileserve.com/file/JMjFEVS/S5670_USB_Drivers.rar

bilgisayara kurun sonra telefonu bağlayınca görecektir.

ya bunun kolay yolu yokmu arkadaşlar her gittiğimiz bilgisayara drivermi yükleyeceğiz..

• arkadaşlar sizi bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim... benim aradıgım tefonun ekranı 15 saniyede kararsın , fakat tuş kilidi girmesin tuş kilidini iptal etmenin bir yolunu bilen varmı arkadaşlar.. ???
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.