Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gio Kullanım Rehberi/S.S.S. [Yeni kullanıcılar için] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
111.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0.facebook a girme ayarları yukarıda bulduğum bilgilerden ekledim ben int. paketi kullandığımdan bilmiyorum denemedim :)
    Ama yukarıda ayarlardan girip bağlanan arkadaşlar var ;) + Bu telefonda Wap ve 3G mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 12 Eylül 2011; 20:34:50 >
  • arkadaşlar ben evdeki wifi ye bağlanamıyorum isim gözüküyor ama devredışı yazıyor. başka bir ağa bağlanabiliyorum ama. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Bu telefon süper, android 2.3.3 güncellemesini kies ile yaptım ekran görüntü kalitesi daha bir arttı tabi hızı mükemmel tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakgizem

arkadaşlar ben evdeki wifi ye bağlanamıyorum isim gözüküyor ama devredışı yazıyor. başka bir ağa bağlanabiliyorum ama. yardımcı olursanız çok sevinirim.

şifreyi kontrol et belki yanlış yazıosndr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowxx

quote:

Orijinalden alıntı: toprakgizem

arkadaşlar ben evdeki wifi ye bağlanamıyorum isim gözüküyor ama devredışı yazıyor. başka bir ağa bağlanabiliyorum ama. yardımcı olursanız çok sevinirim.

şifreyi kontrol et belki yanlış yazıosndr...

hayır kontrol ettim ama şifre doğru. bir arkadaş wpa şifrelerini kabul etmiyor sistem ve dolayısı ile bağlanamıyorsunuz şifreyi yada şifreleme türünü değiştirerek bağlanabiliyorsunuz ancak yazmış. bunun bir etkisi olabilir mi acaba

• Sadece bu forum için değil, çok genel ve zaman kazandıran bir paylaşım olmuş. -Kısa ve öz- bunu karşılar sanırım (: Yararlandım çok da iyi oldu, ellerinize sağlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogisay -- 15 Eylül 2011; 22:12:40 >
  • Merhaba telefonuma skyfire'yi yükleyemıyorum cihazınız uyumlu değil diyor.Yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatangaist54

Merhaba telefonuma skyfire'yi yükleyemıyorum cihazınız uyumlu değil diyor.Yardımcı olabilirmisiniz.

Skyfire 4.1 Bunu Sd karta at sonra dosya yöneticisinden kurulum yapın ;)
  • işte bu tam aradığım konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Bu telefon süper, android 2.3.3 güncellemesini kies ile yaptım ekran görüntü kalitesi daha bir arttı tabi hızı mükemmel tartışılmaz.

Wi-fi error sorununa bir çare bulmuşlar mı ? 2.3.4 ü bekliyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hot_Fusion-

quote:

Bu telefon süper, android 2.3.3 güncellemesini kies ile yaptım ekran görüntü kalitesi daha bir arttı tabi hızı mükemmel tartışılmaz.

wifi sorunsuz çalışıyor en azından bende sorunsuz çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

quote:

quote:

2.3.3 güncellemesi ile mi ? iyi bari teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

quote:

quote:

2.3.3 güncellemesi ile mi ? iyi bari teşekkürler

2.2.2 de de bir sorun yaşamamıştım ben wifi ile ilgili ;)

• eline sağlık
  • harika bir başlık olmuş arkadaşım ellerine emeğine sağlık, diğer arkadaşlarında aklına gelen ve telefonu kullanmamızı daha da kolaylaştıracak önerileri varsa yazarlarsa çok iyi olur
  • gio telefonum sürekli kapanıyor. Bir türlü çare bulamadım sorunuda espit edemedim. 2 kez servise gitti ama düzeltilemedi sorun yok dediler gönderdiler. Farklı hatlarla , hafıza katları ile denedim yine olmadı. Bazıları wifiden kaynaklanıyor diyor. 2.3 güncelleyince geçer diyorlar sorun bunlar yapılınca halledilirmi acaba
  • beyler media markt a 399 tl ye indirime girmiş diye duydum. doğru mu? ankara kentparkta geçerli mi indirim???
  • Ellerine sağlık harika bir rehber olmuş .
  • selamlar herkese

gio alalı daha 1 hafta olmadı. şarj konusunda juice defender işe yarıyor dediler, yükledim. yükledikten sonra ana ekrandan uygulamalara girme şekli yavaşladı juice defender'ı sildim, fabrika ayarlarına bile döndüm ama hala aynı şekilde devam ediyor. nasıl düzelteceğim bi fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyroxil

selamlar herkese

gio alalı daha 1 hafta olmadı. şarj konusunda juice defender işe yarıyor dediler, yükledim. yükledikten sonra ana ekrandan uygulamalara girme şekli yavaşladı juice defender'ı sildim, fabrika ayarlarına bile döndüm ama hala aynı şekilde devam ediyor. nasıl düzelteceğim bi fikriniz var mı?

Şarj süresi kullanıma göre değişmektedir. Maalesef android işletim sistemi kullanan telefonlarda genel sorunlardan biriside şarj sıkıntısıdır.
    3G kullanmadığınız zaman bu özelliği kapatmanız sadece 2G olarak kullanmanız şarj oranını yükseltmekte. Birde GPS'in sürekli açık olması da ciddi şarj sorunu çıkarmaktadır. ;)
    Task killer programları arka planda çalışan uygulamaları kapatmakta fakat uygulamalar yeniden açıklığında yine aynı şekilde şarj yemektedir.
    Ben task killer programı kullanmayı bıraktım günde ortalama 1-2 saat civarında konuşuyorum mesajlaşma pek yapmıyorum, 3-4 saat Wifi ile bağlantı yapmaktayım ve 1 ile 2 gün arasında şarj sürem değişmektedir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.