Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gio Kullanım Rehberi/S.S.S. [Yeni kullanıcılar için] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
111.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

beyler
    and 2.3.5 var benim cihazda
    önceki gm ultimate slim (2.3.4) de uygulamayı sd karta taşı diye bi seçenek vardı. bunda ise yok... yani tıklanmıyor... yani default uyg. yükleme yeri telefon... gm ult. slimde bunu seçebiliyordum. tel ya da sd kart olarak. ama bunda yok öyle bişey... ne iştir ?

Taşınabilirlik özelliğini program üreticisi belirliyor. Sizin yapabileceğiniz şey ise link2sd gibi uygulamalar yardımıyla sd kartta oluşturdğunuz ext2,3,4 alanlarına programları taşımak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymh22

Selamlar bende yeni bir Gio kullanıcısıyım,telefonu aldığımda android sürümü 2.3.3 tü güncelledim 2.3.6 oldu ama hotfile,turbobit vs. gibi dosya paylaşımı yapılan sitelerden dosya indirememeye başladı Gio,acaba android sürümü güncelledim diye mi oldu? bu tür problem yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. sadece mp3 olarak indirme yapabiliyorum ama rarlı bir veriyi telefonun önceki sürümünde ki gibi indiremiyorum,belki de ben problemi android sürüme bağlıyorum belki de bir ayarı kapalı veya başka bir şey şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. (ayrıca opera ile de indirmeyi denedim olmadı)

Evet bu hatayla bende karşılaşıyordum, sayfayı yenileyin ve tekrar indirmeyi deneyin. Olmazsa dolphin browser kullanarak deneyin. Kısacası 2 kere deneyin indirmeyi. Sanırım yüksek boyutlu dosyaları indirme olayı biraz laglı gerçekleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akon

Arkadaşlar benim bi problemim var forumda yayınlandımı bilmiyorum ama sinirlerimi bozuyor.. Gio da kişiye özel zil sesi belirliyorum 5-6 kişiye. Ama telefon kafasına göre bazen kişiye özel zil sesini çalıyo arandığımda bazense normal telefon zil sesini. çözümünü bilen varsa yardım lütfewn....

Kullandığınız rom nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken08

En altta, menu+ana menu+geri tuşlarının ışıklarını kapatma yöntemini bilen var mı arkadaşlar...

Bildirim ışıkları kapanmıyor, ampüllerini patlatırsanız belki olabilir bundan rahatsızlığınız nedir anlamadım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: bupepe

mrb arkadaşlar
    bu telefonu yeni aldım ve bu forum bana çok yardımcı oldu. emek veren arkadaşa gerçekten çok tşk ederim. Allah razi olsun
    ben yeni android kullanıcısıyım.
    ben kies sürüm güncelleme yaptım.
    ve şu anda android sürüm 2.3.6 oldu.
    önceki sürüm 2.3.3
    fakat şimdi tel biraz daha ağırlaştı gibi .
    ayrıca önceden ekran kilidinden doğrudan telefonu sessize alabiliyrodum.yatay kaydırma ile: ama maaalesef güncelleme ile birlikte bu özelliik gitti.
    acaba bu tip özelliikli ekran kilidi varmıdır android markette.
    yada sizin tavsiyeniz var mı acaba teşk eerim.

Orjinal rom lar her ne kadar orjinal olsa da kullanıcıları yeteri kadar tatmin etmiyor. Telefonun en kasmadığı rom 2.2.1 idi. Android version yükseldikçe ağırlaşıyor gibi. Go Locker gibi ekran kilidi programları kullanabilirsiniz.
    Romunuzdan memnun değilseniz galaxy gio için custom rom lara bakmanız faydalı olucak :)

Bu arada custom rom atarken telefonunuzu bozma ihtimaliniz var gerekli işlemleri tam anlamıyla yapın. Herşeyden çok uzaksanız hiç bulaşmayın derim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yns06

Selamın aleyküm yukarıyı baya okudum ama isstedigim cevabı bulamadım belkde varsa kusuruma bakmayın arkadaslar teli aldıgımda rehber görnüyordu ama simdi görnmüyor menüdn arkadasları al diyr ama yok yada ben göremedim bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum

Sanırım sorununuz görüntülenecek kişileri kapatmışsınız :)
    rehber> içerik tuşu ( orta tuşunun solundaki :) ) > diğer > ekran ayarları > görüntülenecek kişileri seçin den ayarları yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vartavirtan

arkadaslar telefonu yeni aldımda android sürümünü nereden nasıl yükseltebilirim. kiesle deniyorum sadece senkronize ediyor.

Kies e bağladığınızda otomatikman yeni versiyon mevcut güncellesin mi gibi bir uyarıyla karşılaşırsınız eğer olmuyorsa bi takın çıkarın. Telefonunuz güncel de olabilir. Versiyonunuz kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasi89

herkese merhaba
    ApoCaLYpSe_35, paylaşımın ciddi manada yararlı olmuş, kendi adıma teşekkür ederim
    benim önemli bir sıkıntım var ve nasıl çözeceğimi yazınızdan çıkaramadım maalesef
    Mobil ağlar kısmında Paket veri kullan ve Veri dolaşımı kısımlarını kapattım çünkü telefon sürekli kendisi internete girip liramdan yiyordu
    Benim problemim şu -ki sanırım bu özelliklerle ilgili- ben mms aıp gönderemiyorum!
    Ayarları sizin burda belirttiğiniz gibi yaptım ancak veri dolaşımını açmadım yine internete girip lira yiyecek diye
    İnternet kullanımını sadece Wifi yapıp da mms özelliğini de kullanabilme ihtimalimiz yok mu?

Wi-fi dan mms alamazsınız ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Android for facebook u yükledim..
    Facebook a giriyorum ama hiç bir şekilde fotolara veya mesajların altına yorum yazamıyorum... yorum yap alanı inaktif geliyor...
    deli etti beni bu sorun.. yardım edebilecek olan var mı ?

Friendcaster kullanın. O hatalar genelde program sorunlarından oluşuyor.

Selam ,

Bu Friendcaster bir program mı nasıl bir şey bu... Bunu yükledikten sonra facebooktak sorun ortadan kalkacak mı ?

Kusura bakma ilk android telefonum ve symbyan dan sonra anadoldan ferrari ye binmiş gibi oldum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

quote:

Android for facebook u yükledim..
    Facebook a giriyorum ama hiç bir şekilde fotolara veya mesajların altına yorum yazamıyorum... yorum yap alanı inaktif geliyor...
    deli etti beni bu sorun.. yardım edebilecek olan var mı ?

Friendcaster kullanın. O hatalar genelde program sorunlarından oluşuyor.

Selam ,

Bu Friendcaster bir program mı nasıl bir şey bu... Bunu yükledikten sonra facebooktak sorun ortadan kalkacak mı ?

Kusura bakma ilk android telefonum ve symbyan dan sonra anadoldan ferrari ye binmiş gibi oldum...

Aleyküm Selam :)
    Friendcaster programı facebook un özel programı diyebiliriz. Facebook inc.'in dışında bir şirket yapıyor bunu. E mail ve şifrenizi vermenizin sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben 2 ay kullanmıştım gönül rahatlığıyla. Friendcaster diye aratırsanız google play de karşınıza çıkar beğenmezseniz kullanmayabilirsiniz.

Yok hocam sorun değil, Bir deneyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 9 Ağustos 2012; 12:09:05 >

• Evet arkadaşlar bugun bende aldım bundan.bu cihazda reddedilen listesi yokmu acaba
  • Telefonu dun aldim ve heyecanla hemen internet paketi aldim.internete girebiliyorum ama telefonda yuklu olan samsung apps ye girmiyo bide gmail hesabimla eslestiremiyorum ve bu yuzden android markete giremiyorum :((((( lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim hic bi program-oyun yukleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar ben telefonu bugün aldım gayet güzel telefon yalnız internet ayarlarını yapamıyorum bi yardımcı olurmusun hattım vodofone internet ayarları olmadıgı için markete filan giremiyorum bi el atıverin.
  • beyler aranıza yeni katıldım sayılır, bir süredir takip ediyorum bu siteyi ama bugün fark ettim ki, MÜTHİŞSİNİZ agalar..1-2 gün önce samsung gio aldım ve mms ile ilgili sıkıntı vardı burdan ayarları yaptım ve oldu, ellerinize sağlık..çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasi89

herkese merhaba
    ApoCaLYpSe_35, paylaşımın ciddi manada yararlı olmuş, kendi adıma teşekkür ederim
    benim önemli bir sıkıntım var ve nasıl çözeceğimi yazınızdan çıkaramadım maalesef
    Mobil ağlar kısmında Paket veri kullan ve Veri dolaşımı kısımlarını kapattım çünkü telefon sürekli kendisi internete girip liramdan yiyordu
    Benim problemim şu -ki sanırım bu özelliklerle ilgili- ben mms aıp gönderemiyorum!
    Ayarları sizin burda belirttiğiniz gibi yaptım ancak veri dolaşımını açmadım yine internete girip lira yiyecek diye
    İnternet kullanımını sadece Wifi yapıp da mms özelliğini de kullanabilme ihtimalimiz yok mu?

baya olmuş soralı ama cevap vermeden geçemedim. çünkü günlerdir anlatamadığım sorunu anlatmışsınız. teşekkürler cidden. ben 1haftadr kullanıyorum tlf u. az önce sorunu nasıl gderebileceğimi öğrendim. siz de halletmişsinizdir belki ama ben yinede bildiğim kadaryla açıklayim. hattınızla ilgili bi problem bu. müşteri hizmt. arayıp wap ve abn ayarlarını kapattırıp sadece mms ayarlarınızı kullanmak istedğnizi söyleyin. ek ücretlendirmeler sona erecek. tlf da sadece wi-fi ile int. bağlanacaksınız ve mms atarken bi problem yaşamayacaksınız. umarım böyledir yani :)

• ben de galaxy gio almayı düşünüyorum yalnız internetten video izleme performansı hakkında bi bilgim yok bu telefonu alır almaz internetten vimeo daki, körfezvideo daki videoları izleyebilir miyim ya da güncelleme yükleyerek falan bu mümkün olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viva la vida -- 30 Ağustos 2012; 1:22:59 >
  • Bakalım bugün yarın bizim elimize geçecek umarım sorun olmaz
  • akadaslar taslaklar nerde bu telofnda cok acil lazm .s
  • arkadaşlar gps bağlantısı internet olmadan çalışır mı? ben wap dan bağlanmayı müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettirdim. şimdi navigasyona giriyorum konum bilgisini bulamıyor. yukarıda arkadaslar ınternet olmadan dolmuşla gps kullandım dıyor nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • bir de bu telefonun görüntülü konuşma özelliği var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.