Şimdi Ara

samsung galaxy gio tuhaf şeyler oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki hafta önce galaxy gio aldım bu bir kaç gündür tuhaf şeyler olmaya başladı mesela çağrı geldiği zaman çağrıyı cevaplamak için sağa kaydırdığımız ekranda çıkan yeşil butonu kaydıramıyorum (her zaman değil ara sıra) çağrıyı cevaplayamıyorum. dokunmatiği algılamıyor daha doğrusu telefonun ekranı kilitli gözüküyor. Çağrıyı cevaplayabilmek için yandaki güç tuşuna basıyorum bu sefer ekran ışığı kapanıyor tekrar basıyorum açılıyor çağrıyı ancak bu şekilde cevaplayabiliyorum. Anlamadığım nokta bunu her zaman yapmıyor bu aralar yapmaya başladı ve nadiren yapıyor. bu gün işteyken birisi aradı bu sefer telefonu açtım çağrı cevaplamak için ekranda çıkan yeşil butonu kaydırdım bu seferde karşıdan ses gelmedi telefonda hala çalmaya devam etmeye başladı. Kafayı yiyecem

Fabrika ayarlarına geri döndüm şimdide evimdeki wifi'ye bağlanmıyor. Devre dışı wpa psk ile güvenlik altına alındı diyor.
    Birde ekranı açıp kapamak için kullandığımız güç tuşu yerine ara sıra ana sayfa tusunu kullanıyorum. Oda bazen ekranı açıyor bazen açmıyor illa güç tuşuna basmam gerekiyor hani hiç açmasa anlıyacam kimi zaman açılıyor kimi zaman açılmıyor. Telefonda bi problemmi var yardımcı olursanız sevinirim.

• Dostum maalesef telefonunu uzaylılar ele geçirmiş.
  • rootlu mu?
    virüs girmiş olabilir dikkatli olun
  • yok hocam rootlu falan değil anlamamda zaten nasıl yapıldığını sadece marketten bir kaç uygulama indirdim normal internet üzerindende bir kaçtane uygulama yükledim başkada birşey yapmadım. Virüs programı vardı ama hiç bir şey bulduğunu görmedim daha. Bende virüsten şüpelendim virüsse eğer fabrika ayarlarına döndüğümüzde virüs silinirmi?
  • wifide hiç sorun yaşamıyordum fabrika ayarlarına geri döndüğüm için şifre silindi tekrar girdim şimdi wifiyede bağlanamıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.