Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
16
Favori
80.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

Olsaymış ya keşke kafam takıldı
    Ekran filmi iyi korur mu ki çizilmelere karşı

Ben de almadan önce araştıramadım açıkçası, MotoG almaya gitmiştim Grand 2 alıp çıktım Bu konudan ben de rahatsızım.Ekranımda şu anda jelatin falan yok inşallah çizilmeden alıcam.Ekran deği lde sanırım ben kamera lensimi çizmişim Işık altında dikkatlice bakıyorum ve aynı yerde çizik görüyorum.Ama ne hikmetse kamerayı açınca hiçbir şey görünmüyor.Benim ekrandan çok korktuğum kamera lensinin çizilmesi.Zaten telefonumuzu yüz üstü koymuyoruz bir yere hep arkası masaüstünde oluyor.

Edit : Bu kamera lensini korumak için öneri var mı? Mesela sadece hoparlör kısmını açık bırakan arka kapak bulabilir miyiz acaba? Foto çekiceksek çıkarıpta çekeriz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 2 Haziran 2014; 23:52:26 >

• Telefonda ekran parlaklığı ayarı var degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonda ekran parlaklığı ayarı var degil mi?

Tabii ki.Aynı ayarın otomatiği de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Biri "tft ekran olduğu için parlaklığı ayarlayamıyorum" yazmış da Allah Allah dedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Biri "tft ekran olduğu için parlaklığı ayarlayamıyorum" yazmış da Allah Allah dedim

İlahi hocam.Her kimse baya yanlış biliyormuş.256k renkli TFT N73 ekranında bile parlaklığı ayarlayabiliyorduk.

• Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Aynen ben dedim yok artık o kadar da değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @askarali @dogukahn @Mimar Adayı

Beyler eğer herhangi biriniz rootlarsanız telefonlarınızı sizden acilen system/app dizininin içinde bulunan systemui.apk'sını rica ediyorum.Kendikimi bozdum ve şimdi 7102'nin dosyasıyla çalıştırıyorum fakat bildirim çubuğunda SIM1-SIM2 yazıları çıkıyor
  • arkadaslar galaxy tab 3 8 tabletim var telefonu birde onun sarj aletiyle sarj edeyim dedim..orjinal sarj aletine gore 1-1.5 saat daha kisa surede doldu ancak kullanimda o kadarda verimli olmadi ekran suresi 6 saatte kaldi..kendi sarj aletiyle 8 saati buldugu oluyordu..demekki neymis herseyin orjinali en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Düzeldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askarali

arkadaslar galaxy tab 3 8 tabletim var telefonu birde onun sarj aletiyle sarj edeyim dedim..orjinal sarj aletine gore 1-1.5 saat daha kisa surede doldu ancak kullanimda o kadarda verimli olmadi ekran suresi 6 saatte kaldi..kendi sarj aletiyle 8 saati buldugu oluyordu..demekki neymis herseyin orjinali en iyisi

Normalde %10'dan %100'e ne kadar sürede geliyor?
  • merhaba arkadaşlar cihaz nasıl bende almayı düşünüyorum ? -leri ve + larını yazarmısınız ? kamerası nasıldır birde sony xperia m2 ile arasında ne kadar fark vardır ?
  • evet duzeldi..normalde 3.5 saat civarinda sarj oluyor..

• 3.5 saat çok değil mi? Normal mi?
  • Valla sinavlarla filan ugrasiyorum. Root moot islerini suan da dusunemiyorum. Arada foruma kafa dagitmaya giriyorum.

• quote:

Düzeldi mi?

Hala bildirim ekranında SIM1,SIM2 yazıyor.Uğraşıyorum üzerinde.7102 modeli olarak algıladı telefon.
  • quote:

3.5 saat çok değil mi? Normal mi?

önceki telefonum htc one s di..oda hemen hemen 2.5 -3 saatte sarj olurdu ki onun bataryasi 1650mah grand2 2600 mah..normal sayilabilir..

• Telefonu aldım sonunda İçindeki şarjı bitirip ilk şarjını kapalı bi şekilde yaptım ve 6 buçuk saat ekran süresi aldım iyi sanırım.
  • quote:

Telefonu aldım sonunda İçindeki şarjı bitirip ilk şarjını kapalı bi şekilde yaptım ve 6 buçuk saat ekran süresi aldım iyi sanırım.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.Ama benim gibi çok bızıklama.Sebebide şu: telefon için korsan olarak bile destek yok, o yüzden.Build.prop dosyasıyla oynadım şimdi boot animasyonunda takıldı telefon.Adam gibi recovery modu olmadığı için girip rom'da flashlayamıyorsun.Türkiyeden biri çıkıp bu tarz araçları geliştirmekle uğraşmadıkça SM-G710 için hiçbir zaman destek olmayacak.Ama atalarımız lafları boşu boşuna söylememişler; Ucuz etin yahnisi yavan olur.G2 pahalı diye vazgeçip bunu aldım.Arasında 350 lira vardı aslında.

• quote:

Telefonu aldım sonunda İçindeki şarjı bitirip ilk şarjını kapalı bi şekilde yaptım ve 6 buçuk saat ekran süresi aldım iyi sanırım.

Hadi hayirli olsun..bence guzel secim yaptin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 9 Haziran 2014; 19:25:17 >
  • Hayırlı olsun. Benim tel mesela her gün açık 2 gün şarj etmediğim oluyor. Şarjdan yana sıkıntın olmasın çok iyi gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.