Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
16
Favori
80.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    detaylı cevabınız için teşekkürler fakat ben G2 göstermeme rağmen kendisi beğenmedi ya s3 yada grand 2 almayı düşünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

detaylı cevabınız için teşekkürler fakat ben G2 göstermeme rağmen kendisi beğenmedi ya s3 yada grand 2 almayı düşünüyor

S3 ile SGG2 arasında fazla fiyat farkı var.Eğer SGG2 alınacaksa G2'de alınabilir, en azından farklarını uygun şekilde anlatırsanız anlar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

S3 ile SGG2 arasında fazla fiyat farkı var.Eğer SGG2 alınacaksa G2'de alınabilir, en azından farklarını uygun şekilde anlatırsanız anlar diyorum.

iki cihazda Teknosada 1099 tl hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

iki cihazda Teknosada 1099 tl hocam

Sizin gördüğünüz minisi sanırım.Çünkü minisi tam 1099 lira.Normal G2 1.399'du üstüne zam bile yapmışlar.1.439 olmuş.

http://www.teknosa.com/urunler/125071105/lg-802-g2-16gb-white-akilli-telefon

Edit : Aradaki fiyat farkını G2 kesinlikle hakediyor.Tekrar belirtmiş olayım.Ekstra olarak fazladan ram, daha hızlı bir işlemci, daha kaliteli ve çizik/darbelere daha dayanıklı bir ekran.Daha iyi ve hızlı yazılım desteği.Daha yüksek ekran çözünürlüğü ve derinliği.Daha iyi ekran kartı.Ve önemli şeylerden birisi, telefonun kullanılabilirliğini kolaylaştıran pratik özellikler (en basit örnek : Ekranın çift tıklayarak açılabilmesi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 14 Haziran 2014; 0:56:37 >

• Babblebabble kullanıcısına yanıt
    haha yok hocam s3 ile grand 2 yi kastediyorum s3 indirimdeydi 1099 tlye grandda öyle malesef daha üste çıkamıyoruz. siz şimdi tek eksisi ekranmı diyorsunuz

• quote:

haha yok hocam s3 ile grand 2 yi kastediyorum s3 indirimdeydi 1099 tlye grandda öyle malesef daha üste çıkamıyoruz. siz şimdi tek eksisi ekranmı diyorsunuz

Ha anladım hocam pardon.Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş S3 ile Grand 2'yi kısaca karşılaştırırsak.

S3 Ekran : 4.8 inç - Super Amoled - 306 PPI /////////// SGG2 Ekran : 5.25 inç TFT - 280 PPI
    S3 RAM : 1 GB /////////// SGG2 : 1.5 GB RAM
    S3 CPU : 1.4 GHz Dört çekirdek Cortex A9 /////// SGG2 CPU : 1.2 GHz Dört çekirdek Cortex A7
    S3 Batarya : 2100 mAh /////////// SGG2 : 2600 mAh

Yani açıkçası ikisininde birbirinden iyi ve kötü olduğu yanlar var.Ama kişisel olarak fikrimi sorarsanız 1099 lira verip en azından 1 GB RAM'i olan bir telefon almazdım.1.5 aldığıma bile üzüldüm ki 1'i hiç kabul edemezdim.Ekran, jelatin ile; telefonun çehreside arka kılıf ile korunabilir.Bu şekilde rahatlıkla kullanılabilir SGG2.

• Babblebabble kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler

• quote:

Bu telefonu kız arkadaşım almayı düşünüyor bugün Teknosada inceleme fırsatı buldum telefondan biraz anlarım fiyatına göre hoşuma gitti doğrusu tavsiyede ettim siz kullanan olarak eskileri neler bu cihazın?

ben kesinlikle tavsiye ederim bu cihazi..buyuk ekranli orta seviye donanimli bir telefon isteyenler icin bicilmis kaftan..agirligi ve boyutu sorun degilse guzel cihaz..

• zaten büyük ekran istiyor :) alıcak bugün inşallah saolun

• Kullanmıyorum ama 1100 lira sanki biraz fazla
  • Merhaba arkadaşlar bugune kadar bu telefonun konusunu kullananı bile bulamamıştım ve kimseyle bişey konuşamadan ya nasip dedim ve aldım. 10 haziran tarihinde vodafone dan red classic tarifeme ek olarak 24 aylık taahhütle aylık 38 TL den almış bulunmaktayım. Daha önce android sicilime gelecek olursak Huawei X5, LG optimus L7 , ve malum General Mobile Discovery. Bu telefonları kullandıktan sonra Grand 2 yi kullanmaya başlayınca kendimi note serisi bir telefon kullanıyormuş gibi hissetmeye başladım. Almayı düşünenlere tek tavsiyem şu : Yüksek beklentileri olmayan ortalama özellikte büyük ekranlı şarj sıkıntısı yaşatmayacak şöyle elimde durdumu da hoş görünsün diyorsan bu telefon tam sana göre. Samsung mağazasında 79 TL olan ve yan sanayisi 20 TL olan note 3 pencereli flip cover kapak aldım ve akıllı bekleme mi diyorlar ne işte o pencere özelliği bu telefonda destekliyor bunu da deneyen biri olarak sizlere ileteyim elimde görenler note 3 zannediyor. Oyun olarak fazla oyun yüklemedim. Clash of Clans ı 5.25" ekranda oynamak çok güzel . Real Racing 3 ü yükledim önceden de hesabım vardı onu aktif ettim oyunda araba yüksek hızlara ulaştığında bile takılmadan canavar gibi oynanıyor. Ama hardcore oyunlar için bişey diyemem çünkü meraklısı değilim. ses olarak da güzel. Samsung S4 ve Note 3 e yapmış olduğu yazılımsal kıyakların çoğunu bu telefondan esirgememiş. Camera da sesli foto çekme özelliği bile var ve fotoğraflar Discovery nin yanında 13 MP gibi duruyor. birtek çift taraflı resim çekim modunu eklememişler. resimleri düzenleme menüsü de çok zengin aynı note 3 gibi. Ekran fotosu alma şekli note 3 le aynı. yani kısacası bu telefon benim gibi beklentisi yüksek olmayan insanlar için tam olarak " Kalemsiz Note 2.5"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkmn87 -- 19 Haziran 2014; 23:08:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trkmn87

Merhaba arkadaşlar bugune kadar bu telefonun konusunu kullananı bile bulamamıştım ve kimseyle bişey konuşamadan ya nasip dedim ve aldım. 10 haziran tarihinde vodafone dan red classic tarifeme ek olarak 24 aylık taahhütle aylık 38 TL den almış bulunmaktayım. Daha önce android sicilime gelecek olursak Huawei X5, LG optimus L7 , ve malum General Mobile Discovery. Bu telefonları kullandıktan sonra Grand 2 yi kullanmaya başlayınca kendimi note serisi bir telefon kullanıyormuş gibi hissetmeye başladım. Almayı düşünenlere tek tavsiyem şu : Yüksek beklentileri olmayan ortalama özellikte büyük ekranlı şarj sıkıntısı yaşatmayacak şöyle elimde durdumu da hoş görünsün diyorsan bu telefon tam sana göre. Samsung mağazasında 79 TL olan ve yan sanayisi 20 TL olan note 3 pencereli flip cover kapak aldım ve akıllı bekleme mi diyorlar ne işte o pencere özelliği bu telefonda destekliyor bunu da deneyen biri olarak sizlere ileteyim elimde görenler note 3 zannediyor. Oyun olarak fazla oyun yüklemedim. Clash of Clans ı 5.25" ekranda oynamak çok güzel . Real Racing 3 ü yükledim önceden de hesabım vardı onu aktif ettim oyunda araba yüksek hızlara ulaştığında bile takılmadan canavar gibi oynanıyor. Ama hardcore oyunlar için bişey diyemem çünkü meraklısı değilim. ses olarak da güzel. Samsung S4 ve Note 3 e yapmış olduğu yazılımsal kıyakların çoğunu bu telefondan esirgememiş. Camera da sesli foto çekme özelliği bile var ve fotoğraflar Discovery nin yanında 13 MP gibi duruyor. birtek çift taraflı resim çekim modunu eklememişler. resimleri düzenleme menüsü de çok zengin aynı note 3 gibi. Ekran fotosu alma şekli note 3 le aynı. yani kısacası bu telefon benim gibi beklentisi yüksek olmayan insanlar için tam olarak " Kalemsiz Note 2.5"

Yeni SGG2'niz hayırlı olsun Cihazı güzel yorumlamışsınız.Benim etrafımdakilerden bazıları S4 mü S5 mi diye soruyor direk

Bu arada ROM-ROOT için bilgiler ilk mesajda bulunmaktadır şimdi birkaç şey daha eklicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 25 Haziran 2014; 3:36:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trkmn87

Merhaba arkadaşlar bugune kadar bu telefonun konusunu kullananı bile bulamamıştım ve kimseyle bişey konuşamadan ya nasip dedim ve aldım. 10 haziran tarihinde vodafone dan red classic tarifeme ek olarak 24 aylık taahhütle aylık 38 TL den almış bulunmaktayım. Daha önce android sicilime gelecek olursak Huawei X5, LG optimus L7 , ve malum General Mobile Discovery. Bu telefonları kullandıktan sonra Grand 2 yi kullanmaya başlayınca kendimi note serisi bir telefon kullanıyormuş gibi hissetmeye başladım. Almayı düşünenlere tek tavsiyem şu : Yüksek beklentileri olmayan ortalama özellikte büyük ekranlı şarj sıkıntısı yaşatmayacak şöyle elimde durdumu da hoş görünsün diyorsan bu telefon tam sana göre. Samsung mağazasında 79 TL olan ve yan sanayisi 20 TL olan note 3 pencereli flip cover kapak aldım ve akıllı bekleme mi diyorlar ne işte o pencere özelliği bu telefonda destekliyor bunu da deneyen biri olarak sizlere ileteyim elimde görenler note 3 zannediyor. Oyun olarak fazla oyun yüklemedim. Clash of Clans ı 5.25" ekranda oynamak çok güzel . Real Racing 3 ü yükledim önceden de hesabım vardı onu aktif ettim oyunda araba yüksek hızlara ulaştığında bile takılmadan canavar gibi oynanıyor. Ama hardcore oyunlar için bişey diyemem çünkü meraklısı değilim. ses olarak da güzel. Samsung S4 ve Note 3 e yapmış olduğu yazılımsal kıyakların çoğunu bu telefondan esirgememiş. Camera da sesli foto çekme özelliği bile var ve fotoğraflar Discovery nin yanında 13 MP gibi duruyor. birtek çift taraflı resim çekim modunu eklememişler. resimleri düzenleme menüsü de çok zengin aynı note 3 gibi. Ekran fotosu alma şekli note 3 le aynı. yani kısacası bu telefon benim gibi beklentisi yüksek olmayan insanlar için tam olarak " Kalemsiz Note 2.5"

hayirli olsun dostum güzel anlatmisin cihazi..benimkinide s5-s4 yada note3 neo sananlar oldu :)

• Arkadaşlar ben de grand 2 almayı düşünüyorum.
    Adobe flash desteği var mı bu cihazda.Bir kaşılaştırma sitesinde yok diye okumuştum.

Kullananlar cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiokol

Arkadaşlar ben de grand 2 almayı düşünüyorum.
    Adobe flash desteği var mı bu cihazda.Bir kaşılaştırma sitesinde yok diye okumuştum.

Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

flash destegi yok..

• GALAXY GRAND2 HERHALEDE ŞU AN DESTEK YOK YENİ OLADUGU İÇİN DESTEK YOK BIRAZ BEKLEYELIM BİRİLERİ ÇIKIPTA BİŞEYLER YOPACAKTIR İNŞLLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethuawei

GALAXY GRAND2 HERHALEDE ŞU AN DESTEK YOK YENİ OLADUGU İÇİN DESTEK YOK BIRAZ BEKLEYELIM BİRİLERİ ÇIKIPTA BİŞEYLER YOPACAKTIR İNŞLLAH

2014 ocak ayında çıktı.Custom recovery bile yok işte.Olsa bile 7102 için çıkacak.Biz yine göremeyiz o tarz şeyleri.

Ama ilk konuda yazdığım gibi en azından root yapıp özelleştirme ve brick olduğunda kurtarma yöntemi var.%99.9 SM-G710 için şu konuda yazılanlar başka yerde yoktur bile.Kullananda az çünkü.
  • teşekkür ederim dostlar. root-rom işleri ile ilgilenmiyorum ve telefonun mıncıklayıp sonra dan da pişman olmak istemiyorum. şu an ki hali ile 4.4 kitkat olmasa bile benim için yeterli seviyede. sadece touchwiz arayüzü ram düşmanı olarak görüyorum ama onada yapacak birşey yok malum samsung işte
  • elbet alan cok olacak piyasda sm g710 altında modeller var sırf hobi olsun custom romlar yapıyorlar bizim icind çıkacaktır sadece bıraz sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethuawei

elbet alan cok olacak piyasda sm g710 altında modeller var sırf hobi olsun custom romlar yapıyorlar bizim icind çıkacaktır sadece bıraz sabır

SM-G710 için çıkacağını sanmıyorum, eğer Türkiyeden geliştirici çıkmazsa.Root'u bile SM-G7102'nin dosyalarıyla yapabiliyoruz.S5 bile yeni ama herşey çıktı telefon için.Her neyse işte, şu anda imkanlarımız kısıtlı...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.