Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
16
Favori
80.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bugün eşime aldım galaxy grand 2.. şöle biraz inceledim uygulamalarını yükledim herşeyini ayarladım eşime teslim ettim :D. güzel gibi duruyor. beğendim. sizin hoşlanmadığınız birşeyler varmı kronik sorunu falan ?
  • Arkadaslar hafiza karti ne alalim yardimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basmane

Telefonu aldım ekran büyüklüğü cezbetti beni.Facebook Whatsapp ve Tapatalk kullanıyorum çok 1439 verip LG G2 almadım 1099 TLye bimeksten aldım memnunum...
    4.4.2 ye güncelleme gelir mi?

Telefonunuzu güle güle kullanın.Telefonu özelleştirme ile ilgili bilgilere her zaman ilk sayfadan ulaşabileceğinizi ufaktan bir hatırlatayım Konuyla alakasız olacak ama Tapatalk ile hangi forumları kullanıyorsunuz acaba?

@crazy_dance

37 günden beri kullanıyorum.Şu ana dek sürekli meydana gelen herhangi bir yazılımsal hata veya donanımsal problem ile karşılaşmadım.Deus Ex, Dead Space gibi oyunlarda dahi herhangi bir ısınmayla karşılaşmadım.

@vasel

F/P ürünü arıyorsanız Samsung'un kartlarını tercih edebilirsiniz. (Ben bundan en kısa sürede almayı düşünüyorum)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-samsung-pro-64-gb-micro-sd-card-169904882/detay

Ama ben bütçem daha fazla 60 değil 100 lira da veririm derseniz alacağınız SANDISK micro sd kart'ın okuma ve yazma hızı Samsung'unkinden 10 mb/sn daha fazla olur.Yani samsung o/y hızı 20 mb/sn sandisk'in 30 mb/sn.

http://www.novabazar.com/SANDISK-SDSDQUA-064G-U46A-64GB-Android-Ultra-Micro-SD-SDHC-Kart-Class-10-30mb-sn-yazma-ADAPToRLu_149697.html#0?ref=akakce&v=1.25.2

Karar size kalmış.Tabii yazma, okuma hızı bir nebze hızlı olsa bile zararı değil faydası olacaktır.Bunu da unutmayalım.İmkanınız varsa mutlaka Sandisk alın.

Edit : Ve ayrıca yollarda şarjsız kalmak istemiyorsanız özellikle Samsung için yapılmış 13.000 mAh'lık Powerbank harici batarya aletini kullanabilirsiniz.100 lira bu da.Ben bundan da en kısa sürede almayı düşünüyorum.

http://www.mobilcadde.com/powerbank-13000mah-tasinabilir-yedek-batarya-15517 (Yolculuklarda ve uzun seyahatlerde çok işe yarar, bataryadan korkmadan oyun oynayabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 28 Haziran 2014; 1:12:10 >

• Cokk tesekkur ederimmm yardimlariniz ayrintili cevabiniz icinn bende bugun aldim teli lumia 625den gectim bomba biseymis ya ben bu kadar beklemiyordum fazlasiyla tatmin etti beni hafiza karti 32gb almayi dusunuyorum o zaman samsung 32 lik bakayim n11den falan hazir puanimda var bayagi iyiye almis olurumm

• Bide arkadaslar screenshot yapmanin elle yapmanin baska yolu var mi bide goz olayini nasil ayarliyoruzz gozumuzu kapatinca ekranin kapanmasi olayi

• quote:

Orijinalden alıntı: vasel

Cokk tesekkur ederimmm yardimlariniz ayrintili cevabiniz icinn bende bugun aldim teli lumia 625den gectim bomba biseymis ya ben bu kadar beklemiyordum fazlasiyla tatmin etti beni hafiza karti 32gb almayi dusunuyorum o zaman samsung 32 lik bakayim n11den falan hazir puanimda var bayagi iyiye almis olurumm

Güle güle kullanın Ekran görüntüsü almak için elinizi ekranın üzerinden geçirmek zorunda değilsiniz, zaten elle yapmak gerçekten pratik değil.El başka yerlere değiyor.Fiziksel home tuşuyla güç tuşuna aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.Aldığınız andan itibaren bildirimde görünür.İsterseniz direk kaydedebilir veya düzenledikten sonra kaydedebilirsiniz.

Siz ekrana bakmadığınızda ekranın kapanması, baktığınız süre boyunca açık kalmadı "akıllı bekleme" özelliğidir.Bildirim çubuğunu iki parmağınızla tutup aşağı çekerseniz bildirim panelinden akıllı beklemeyi açabilirsiniz.

Edit : Başka sorunuz olursa sorun, kusura bakmazsanız sızdım sızıcam şu anda ben uyumam lazım Sorunuz olursa yarın cevaplıcam mutlaka.İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 28 Haziran 2014; 1:21:45 >

• Cokk tesekkur ederim ekran yakakama olayi oldu ama su goz olayini beceremedimm

• Konu baya hareketlendi tesekkur ederim.Tapatalk shiftdelete, turkey forum, ****, XDA icin kullanıyorum.Ne yazık ki donanim haber tapatalkta yok.Vasel kardeşim hayırlı olsun bu arada.

• konu baya hareketlendi iyi oldu bende 40 gunu gecti bu telefonu kullaniyorum çok şükür memnunum herhangi bir kronik sorun vs rastlamadim..çok elestirilen kasilma donma takilma vs benim başıma gelmedi..yeni alan arkadaşlara hayirli olsun doğru tercih yaptilar..alacak olan arkadaşlarada gönül rahatliğiyla tavsiye ediyorum hafiza karti olarak sandisk ultra class10 16gb kullaniyorum..gayet iyi..bimekste kampanya vardi 29.90liraya ordan almistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: askarali

konu baya hareketlendi iyi oldu bende 40 gunu gecti bu telefonu kullaniyorum çok şükür memnunum herhangi bir kronik sorun vs rastlamadim..çok elestirilen kasilma donma takilma vs benim başıma gelmedi..yeni alan arkadaşlara hayirli olsun doğru tercih yaptilar..alacak olan arkadaşlarada gönül rahatliğiyla tavsiye ediyorum hafiza karti olarak sandisk ultra class10 16gb kullaniyorum..gayet iyi..bimekste kampanya vardi 29.90liraya ordan almistim.

Cok iyi fiyati bende bugun bimekse gidersem bakayimmm

• Kutudan çıkan usbli şarj nasıl arkadaşlar alışamadım sanki geç şarj ediyor.(S3 mini 1.500 mAH SGG2 2600 mAh ile mi alakalı)S3 mini vardı bende onun şarj aletini kullansam sıkıntı olur mu?
  • quote:

Kutudan çıkan usbli şarj nasıl arkadaşlar alışamadım sanki geç şarj ediyor.(S3 mini 1.500 mAH SGG2 2600 mAh ile mi alakalı)S3 mini vardı bende onun şarj aletini kullansam sıkıntı olur mu?

Başka bir aletin şarj aletini cihazınızda kullanmak uygun değildir (zararı olabilir) ve normalden daha geç doldurur.Şarj süresi normaldir, ilerleyen sürede pil alışacaktır şarj süresi normal bir süreye gelecektir.Ve pilinizi mutlaka en kötü ayda bir %0'a inip kapanmasına izip verip %100'e kadar çıkarmadan doldurmayı ihmal etmeyin.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201860 arkadaşlar yeni recovery toch philz ali diye bir arkadaş yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethuawei

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201860 arkadaşlar yeni recovery toch philz ali diye bir arkadaş yapmış

Şimdi gördüm ben de.İlk önce deneyip sonra güncelliyorum konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 28 Haziran 2014; 22:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Kutudan çıkan usbli şarj nasıl arkadaşlar alışamadım sanki geç şarj ediyor.(S3 mini 1.500 mAH SGG2 2600 mAh ile mi alakalı)S3 mini vardı bende onun şarj aletini kullansam sıkıntı olur mu?

Başka bir aletin şarj aletini cihazınızda kullanmak uygun değildir (zararı olabilir) ve normalden daha geç doldurur.Şarj süresi normaldir, ilerleyen sürede pil alışacaktır şarj süresi normal bir süreye gelecektir.Ve pilinizi mutlaka en kötü ayda bir %0'a inip kapanmasına izip verip %100'e kadar çıkarmadan doldurmayı ihmal etmeyin.

Teşekkür ederim....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Teşekkür ederim....

Ne demek rica ederim.Ve bir sorunuzu yanıtlamayı unutmuşum.Pil kapasitesi arttıkça şarj süresi uzar.Eski telefonum Galaxy W'da 1450 mAh olduğundan en geç 1sa40dk'de dolardı.Ama şimdi 2600 mAh olduğundan daha uzun sürmesi normal.

• quote:

konu baya hareketlendi iyi oldu bende 40 gunu gecti bu telefonu kullaniyorum çok şükür memnunum herhangi bir kronik sorun vs rastlamadim..çok elestirilen kasilma donma takilma vs benim başıma gelmedi..yeni alan arkadaşlara hayirli olsun doğru tercih yaptilar..alacak olan arkadaşlarada gönül rahatliğiyla tavsiye ediyorum hafiza karti olarak sandisk ultra class10 16gb kullaniyorum..gayet iyi..bimekste kampanya vardi 29.90liraya ordan almistim.

Dediginiz hafiza kartini aldim mukemmelboldu hizli bayagi hemde fiyati uygunndu tesekjur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: vasel

quote:

Dediginiz hafiza kartini aldim mukemmelboldu hizli bayagi hemde fiyati uygunndu tesekjur ederim

Rica ederim.güle güle kullanın

• GRAND 2 için iki yeni recovery gelmiştir.CWM Advanced Philz Touch ve TWRP.Ayrıntılar ilk mesajdadır.
  • Bilen arkadaslar kitkat guncellemesi hakkinda bi haber var mi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.