Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
16
Favori
80.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vasel

Temmuz oldu guncelleme gelmedi daha

Doğruluğu %100 kesin olmamakla birlikte şöyle bir resim dolaşıyor ortalıkta.Görünüşe göre test aşaması tamamlanmış.

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★

Edit : Ama doğru olma ihtimali de var çünkü önceki görselde S3'ün KitKat'ı için unstable yani "dengesiz" diyordu şimdi iptal edilmiş yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 3 Temmuz 2014; 11:32:37 >

• Ben google play haricinde yukledigim apk dosyalarinin hepsini sd card a tasidim sıkıntı yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonun resmi Samsung kılıfı satılıyor mu? Sanırım bir arkadaş Note 3'ün kılıfını kullandığını söylemiş, ben Note 3'ün resmi kılıfını alsam bu telefonda kullanabilir miyim? (Dokunmatiği çalıştırmak için ön tarafında boşluk olan kılıftan değil de ön tarafı kapalı olan kılıftan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daichi

Arkadaşlar bu telefonun resmi Samsung kılıfı satılıyor mu? Sanırım bir arkadaş Note 3'ün kılıfını kullandığını söylemiş, ben Note 3'ün resmi kılıfını alsam bu telefonda kullanabilir miyim? (Dokunmatiği çalıştırmak için ön tarafında boşluk olan kılıftan değil de ön tarafı kapalı olan kılıftan)

Hem önü kapali hemde acik olan kapakli kikiflar samsung bayisinde satiliyor..biri 99 digeri 69 liraydi..

• quote:

Orijinalden alıntı: askarali

quote:

Arkadaşlar bu telefonun resmi Samsung kılıfı satılıyor mu? Sanırım bir arkadaş Note 3'ün kılıfını kullandığını söylemiş, ben Note 3'ün resmi kılıfını alsam bu telefonda kullanabilir miyim? (Dokunmatiği çalıştırmak için ön tarafında boşluk olan kılıftan değil de ön tarafı kapalı olan kılıftan)

Hem önü kapali hemde acik olan kapakli kikiflar samsung bayisinde satiliyor..biri 99 digeri 69 liraydi..

Tamam çok teşekkür ederim!

Bu arada ben bu telefonu genel olarak internet tarayıcısını ve email gibi uygulamaları kullanmak için alacağım, sistemde yavaşlama olmaz değil mi bunları yaparken? :) Bir de Temple Run gibi oyunları takılmadan rahat çalıştırır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichi -- 4 Temmuz 2014; 0:14:56 >

• quote:

quote:

quote:

Tamam çok teşekkür ederim!

Bu arada ben bu telefonu genel olarak internet tarayıcısını ve email gibi uygulamaları kullanmak için alacağım, sistemde yavaşlama olmaz değil mi bunları yaparken? :) Bir de Temple Run gibi oyunları takılmadan rahat çalıştırır mı?

Az önceki sorularınızı silmişsiniz niyeyse Ben cevap yazmıştım, yapıştırayım buraya.

1) Oyun performansında genel olarak sıkıntı yok (fps düşüşü olmuyor).Ama şöyle bir şey var: Mesela telefon Deus Ex gibi açık dünya (FPS), yüksek poligonlu ve kaplamalar içeren bir oyunda 3 saatlik oynanışın ardından bile teklemezken Subway Surfer gibi dandik bir oyunda 2.5 milyon skoru geçtikten sonra nadiren teklemeye başlıyor yani ben diyeyim 5 dakika sen de de 10 dakikada bir bastığını algılamıyor (ya da bana öyle geliyor tam emin değilim).Ama bir sorun olduğu kesin.Tabii bu olay telefonda değil oyunda bir optimizasyon problemi olduğunu gösterir (Keza Dead Space, Batman ve AC Pirates da öyle cillop gibi çalışıyor).

2) Telefonun en sevdiğim kısımlarından biri de ısınmaması.Daha bugün aralıksız 3 saat Deus Ex oynadım ve ne ısınma ne takılma hiçbir şey yoktu.Eski telefonum Galaxy W'da 15-20 dakika fruit ninja oynadıktan sonra parmağımı acıtacak kadar ısınıyordu ekran ve oyundan çıkmak zorunda kalıyordum. (Gerçi buna rağmen eski telefonumdaki yüksek skoru geçemedim ama neyse )

3) Şarj maalesef günümüz telefonlarının ortak sorunu ve özellikle G2'den normalin üstünde bir performans beklemeyin.Bugün 1 saat kapalı ekran haricinde 5.5 saat açık ekran süresi elde ettim.Hiç kapanmadan açık ekran 6.5-7 olur heralde daha da üstüne çıkmaz.

4) Bunu tam anlayamadım ama tarayıcı kullanımında herhangi bir sıkıntı, yavaşlama yok.Tabii ki stock tarayıcı kullanacaksanız illa ki bir yerde tıkanır her zaman (klasik stock tarayıcılar...).3. parti tarayıcı uygulamalardan birini kullanmanızı tavsiye ederim.

• Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim! Ben de acaba başlığın içindeki diğer mesajları okuyarak sorularımla ilgili yanıt bulabilir miyim diye sorularımı silmiştim ama siz daha da ayrıntılı cevap vermişsiniz, çok iyi oldu

Şarj olarak 1 gün içinde bir ya da iki kez yarım saat telefonda konuşursam, onun dışında mesaj gelmiş mi diye arada kontrol edersem, 1 gün rahat gider şarjı değil mi? :)

Bir de mesaj ya da çağrı geldikten sonra anlamam için bildirim ışığı var mı acaba?
  • quote:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim! Ben de acaba başlığın içindeki diğer mesajları okuyarak sorularımla ilgili yanıt bulabilir miyim diye sorularımı silmiştim ama siz daha da ayrıntılı cevap vermişsiniz, çok iyi oldu

Şarj olarak 1 gün içinde bir ya da iki kez yarım saat telefonda konuşursam, onun dışında mesaj gelmiş mi diye arada kontrol edersem, 1 gün rahat gider şarjı değil mi? :)

Bir de mesaj ya da çağrı geldikten sonra anlamam için bildirim ışığı var mı acaba?

maalesef telefonda bildirim ışığı yok
  • quote:

O tarz bir kullanımda 1 günü geçer bile Ama maalesef bildirim led'i yok telefonda Ama telefonu rootlarsanız (garantiden çıkar) kapasitif tuşları bildirim led'i gibi kullanmamızı sağlayan uygulamalar var.

• Anladım acaba bu telefonun siyah modeli var mı Teknosa gibi mağazalarda yoksa sadece beyaz renkli olanı mı satılıyor genelde Türkiye'de? Sizinkiler beyaz değil mi?
  • Benimki beyaz mesela siyahida vardi mesela optimum teknosada vardi yenisahrada ben beyazi yanindaki turkcell bayiiden aldim

• quote:

Anladım acaba bu telefonun siyah modeli var mı Teknosa gibi mağazalarda yoksa sadece beyaz renkli olanı mı satılıyor genelde Türkiye'de? Sizinkiler beyaz değil mi?

Benimki siyah, teknosadan aldım (Edirne).Bu arada ilk mesaja birkaç şey ekledim.Yarında devamı gelecek.Hatta kalın
  • telefonda oyun oynarken ısınma problemi olmuyor fazla rahatsız edecek kadar malum bu ara havalarda sıcak ama mobil veri yi açtığımda bende hissedilir bir ısınma oluşuyor discovery de de oluyordu bunun nedeni ne olabilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkmn87

telefonda oyun oynarken ısınma problemi olmuyor fazla rahatsız edecek kadar malum bu ara havalarda sıcak ama mobil veri yi açtığımda bende hissedilir bir ısınma oluşuyor discovery de de oluyordu bunun nedeni ne olabilir acaba

Böyle bir şey hiç başıma gelmemişti, şu anki telefonumda da sıkça mobil veri kullanıyorum ama dediğiniz tarzda bir ısınma olmuyor.İnternette araştırdım biraz ve başına gelen bazı kullanıcılar olmuş diğer telefonlarda (htc sensation).Bazıları sorunlu ürün denk gelmiş olabilir diyor bazıları da mobil veri kullanıldığında telefon daha çok enerji harcar bu yüzden bataryayı ısıtır diyorlar ama ben hiç zannetmiyorum.Yoksa aynısı bende de olurdu.Isınma problemi yok.Bataryanın çabuk tükenmesi normal tabii ki.
  • Kullanan arkadaşlarım kılıf önerisi istiyorum.Cepte taşıyacam ekrana zarar gelmemesi için illa flip cover mi kullanmalıyım?Sert bir kılıf istiyorum heryerini korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basmane

Kullanan arkadaşlarım kılıf önerisi istiyorum.Cepte taşıyacam ekrana zarar gelmemesi için illa flip cover mi kullanmalıyım?Sert bir kılıf istiyorum heryerini korusun.

Sürekli kılıfı açıp kullanırım, konuşurkende rahatsız olmam derseniz her tarafını kapayan bir kılıf alabilirsiniz tabii, ama benim yaptığım kombinasyon ekran jelatini + sadece arka kılıf (şeffaf) oldu.

Kılıfta şöyle bir şey;

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Kullanan arkadaşlarım kılıf önerisi istiyorum.Cepte taşıyacam ekrana zarar gelmemesi için illa flip cover mi kullanmalıyım?Sert bir kılıf istiyorum heryerini korusun.

Sürekli kılıfı açıp kullanırım, konuşurkende rahatsız olmam derseniz her tarafını kapayan bir kılıf alabilirsiniz tabii, ama benim yaptığım kombinasyon ekran jelatini + sadece arka kılıf (şeffaf) oldu.

Kılıfta şöyle bir şey;

Aynı kılıfın bir benzeri de bende var memnunum arka taraf düz benimki .Cepte taşırken çok abanmamama rağmen kırılabilir korkusu var ekran ve arkasının daha önce amoled kullandığım tft ekran sağlam mıdır?Ekrana ekran filmi çektirdim korusun ve çizilmesin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basmane -- 4 Temmuz 2014; 12:43:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Kılıfta şöyle bir şey;

Aynı kılıfın bir benzeri de bende var memnunum arka taraf düz benimki .Cepte taşırken çok abanmamama rağmen kırılabilir korkusu var ekran ve arkasının daha önce amoled kullandığım tft ekran sağlam mıdır?Ekrana ekran filmi çektirdim korusun ve çizilmesin diye.

Gorilla glass olmadığı için ekrana güvenmiyorum.Benimkine toz kaçtı bile.

• Arkadaşlar kitkattan sonra güncelleme alirmiyiz sizce ? Yoksa kitkatla kapanirmi grand2 dosyasi ?

• quote:

Arkadaşlar kitkattan sonra güncelleme alirmiyiz sizce ? Yoksa kitkatla kapanirmi grand2 dosyasi ?

Samsung'un KitKat getireceğine şükredin bence.Sonrası zor.

Edit : Temmuz ayı telefonun 7. ayı.Samsung'un bu ara modelle 12 aydan fazla uğraşacağını hiç zannetmem.Önümüzdeki 2 ayda 5.0 falan çıkarsa belki son 3 ayda test edip yetiştirebilirler.Ya da büyük bir ihtimalle uğraşmamak için donanımı bahane edip yırtarlar işten.Samsung bu

Edit 2 : JB gayet iyi ve şu anda stabil çalışıyor.KitKat çıkmasa bile uygulama uyumluluğu problemleri sıkça baş göstermedikçe bu cihaz sorunsuz kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 6 Temmuz 2014; 0:30:37 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.