Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
16
Favori
80.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar recovery sm g7102 yapmışlar biz galaxy grand2 sm g710 uyunlu test etim calışyor xda paylaşılmış hala test aşamasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethuawei

arkadaşlar recovery sm g7102 yapmışlar biz galaxy grand2 sm g710 uyunlu test etim calışyor xda paylaşılmış hala test aşamasın

Şimdi mesajı görünce şaşırdım ve XDA'e baktım Shabby'nin yaptığını mı diyorsunuz?

https://mega.co.nz/#!AFRQRKCb!JPkWyG6JNbKd4vIJs0HovXL9mRtKSaiO5-PsZhc2qsI

TEST 4 yazarak çıkarmış, onu mu yüklediniz? Şimdi ben yüklemeye korktum.Çünkü 7102'ye yapılan şeylerin hepsini kullanamıyoruz.Yani root olur, cwm olur ama GenNXT rom flaşlanamıyor mesela.Sadece diğer ülkelerin SM-G710 romları flaşlanabiliyor.

Sorunsuz recovery'ye boot ediyor değil mi? Eğer ediyorsa ben de yükleyip denemek istiyorum.İlk mesaja da ekleriz, gören herkes faydalanır.

Edit : Bu arada benden cesaretliymişsiniz, tebrikler Bozulan rom bir şekilde flaşlanır ama recovery ile oynamak çok tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 24 Haziran 2014; 23:52:49 >

• döttüncü test yukleyin arkadaslar bı sorun gürmedim ama size bağlı
  • evet
  • artık sen yuklersın ilk mesaja ben bu okonular anlamıyorum yaparsan iyi olur teşekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethuawei

artık sen yuklersın ilk mesaja ben bu okonular anlamıyorum yaparsan iyi olur teşekurler

Test 5 çıkmış.Bunu denicem, ve CWM için recovery üzerinde kullanılabilen "aroma" isimli bir dosya yöneticisi var.Onu da denemeyi düşünüyorum ahmet bey.Recovery konusunda haber verdiğiniz için teşekkürler Bu arada aromanın çalışıp çalışmaması CWM kadar olmasa da yine hayati bir durum.Mesela bu CWM 1 hafta önce çıksaydı aromayı kurup bozuk build.prop dosyamı yedeğiyle değiştirir telefonu stock rom'a döndürmek için 1 hafta uğraşmazdım.

Bakalım, yavaş yavaş ciddi bir şeyler görmeye başladık.Bakarsınız flaşlayabileceğimiz custom rom bile çıkar.Aslında çıkmasa bile ben kendi özelleştirdiğim rom'u nasıl odin ile flaşlanabilir hale getiririm onu öğrenmek istiyorum.Ama anladığım kadarıyla kolay bir şey değil.Eğer yapabilsem ilk olarak buraya eklerdim ilk custom SM-G710 ROM'u olarak Yaptığım değişiklikler çok fazla değil ama telefonun daha randımanlı çalıştığı %100 kesin.

Edit : Bu arada şükür XDA'deki hintliler kullanıyor da bir şey görüyoruz telefona yoksa çok tırmalardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 25 Haziran 2014; 3:44:34 >

• Beyler CWM ilk mesaja eklenmiştir.Güle güle kullanalım hepimiz
  • Arkadaşlar telefona kitkat gelivek mi bende alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasel

Arkadaşlar telefona kitkat gelivek mi bende alıcam

Samsung'dan sızan ekran görüntülerine göre final testi aşamasında.Tahminimce maksimum 1 haftası vardır.Ama çıksa bile güncellemenizi tavsiye etmem, özellikle samsung bir cihaza.Room-root ile uğraşanlar anlar.
  • yok ben satın alıcam da nokia lumia dan samsunga geçiş yapıcam da bugun kısmetse alıcam teli güncelleme yapmayı neden tavsiye etmiyosuuz
  • quote:

yok ben satın alıcam da nokia lumia dan samsunga geçiş yapıcam da bugun kısmetse alıcam teli güncelleme yapmayı neden tavsiye etmiyosuuz

Yeni nesil cihazlarda artık telefonda en ufak bir değişiklik yaptığınızda bunu kaydeden bir sayaç var ve bu özellikle KitKat'da daha aktif çalışıyor.Ama bu işlerle uğraşmam derseniz gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz tabii.
  • Yok yok zaten herkesi takip ediyolar facebook tweeter gibi siteler telefonun google map navigasyon sistemleri gibi cihazlar her turlu şeyle takip edebiliyolar isteseler beni takip edeceklerini sanmıyorumben tekstil firmasında arge departmanında çalışan bir muhendisim uzaktan yakından alakam olmaz

• quote:

Yok yok zaten herkesi takip ediyolar facebook tweeter gibi siteler telefonun google map navigasyon sistemleri gibi cihazlar her turlu şeyle takip edebiliyolar isteseler beni takip edeceklerini sanmıyorumben tekstil firmasında arge departmanında çalışan bir muhendisim uzaktan yakından alakam olmaz

Kastettiğim telefonunuza yasal olmayan özelleştirilmiş yazılım yüklediğinizde artan sayaçtı aslında ama siz de değişik bir noktaya değindiniz
  • Telefonu aldım ekran büyüklüğü cezbetti beni.Facebook Whatsapp ve Tapatalk kullanıyorum çok 1439 verip LG G2 almadım 1099 TLye bimeksten aldım memnunum...
    4.4.2 ye güncelleme gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basmane

Telefonu aldım ekran büyüklüğü cezbetti beni.Facebook Whatsapp ve Tapatalk kullanıyorum çok 1439 verip LG G2 almadım 1099 TLye bimeksten aldım memnunum...

Bimekste bi kampanyası var mı acaba hediye falan dostum

• quote:

quote:

Telefonu aldım ekran büyüklüğü cezbetti beni.Facebook Whatsapp ve Tapatalk kullanıyorum çok 1439 verip LG G2 almadım 1099 TLye bimeksten aldım memnunum...

Bimekste bi kampanyası var mı acaba hediye falan dostum

Yok Kardeşim Tek slip geçtim.Hediye,bonus felan yokmuş.
  • O zaman teknosadan alayım bende bari

• Kit kat gelince haberimiz olsun.

• @basmane , @dogukahn

Güncelleme gelince konu da güncellenecektir, yine de sizin gözünüz cihazınızın bildirimlerinde olsun.Cihaz da güncellemeyi bildirecek
  • quote:

Hayirli olsun kardesim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.