Şimdi Ara

Samsung Galaxy Grand Duos Vs Sony Xperia SP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki telefon arasında kalmış durumdayım. Telefondan pek anlamam.

Sony Xperia SP ve Samsung Galaxy Duos

Sony isteme sebebim daha kaliteli olacağını düşünmem. Daha iyi servis alacağımı düşünüyorum. Samsung garantide biraz zayıf gibi. Sony kullandım, telefonları sağlam oluyor. Ayrıca SP'nin tasarımı hoşuma gitti.

Samsung çift hatlı, fakat ben çift kullanmayacağım. Beni çeken tarafı 5 inç olması ve özellikleri fiyatına göre iyi olmasıdır. Ekranı ledmiş sanırım. Samsung S2 kullandım fakat ciddi sıkıntılar yaşadım telefon ile. Bozuldu ve servisle sıkıntılar yaşadım.

Şuan kararsızım hangisini alacağım konusunda. Sizin tavsiyeniz nedir ? Bu civarlarda öneriniz var mıdır?

Teşekkür ederim.

• Sony Xperia SP, Xperia Z ayarında bir telefondur. Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. Gittim kullandım. Her ne kadar Z daha iyi gözükse de, SP'nin aşağı kalır yani yok. Çok beğendim. Her forumda, her videoda, her incelemede o fiyat aralığındaki ( 1000-1300 ) en iyi telefonun Xperia SP olduğunu görebilirsin.
  • Kalıte ve saglamlık acısındanda sp kesınlıkle daha ısabetlı olur,kaldıkı samsungla sarjda daha kısa omurlu olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede Xperia sp mantıklı olur.Açıkcası bunun en büyük nedenlerinden birisi grand ın ekran çözünürlüğü çok düşük ve ekranı çok büyük.Ekranda pikselleri sayarsın artık alırsan
  • Sp daha iyi ama benim tercihim nexus 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Sp hep aklımdaydı. Dün elime alınca grand'dan sonra küçük geldi. Ama ekran çözünürlüğü baya düşük, soluk gibi. Biraz daha araştıracağım. Şuan aklım xperia Ion'da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.