Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

J7 proyu sıfır aldım. Samsung garantili.

Karşı tarafa sesim kesik kesik gidiyor. Karşımdaki konuştuğum kişiler sesin kalitesiz parazitli geldiğini söylüyorlar.

Bu sorunlarla karşılaşan oldumu?

Bu sorunla ilgili ilk yapılması gerekenler nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT 6 kullanıcısına yanıt
    Ahizeyi İğne İle Temizle İçine Toz Kaçmış Olabilir
  • bu cihaz oreo güncellemesini ne zaman alacakki ? daha üst modellerden almayanlar var şu an umarım samsung sonradan oreo güncellemesi vermekten vazgeçmez.

not: elimde 4 aylık tertemiz 32 gb tek sim modeli var , note 5 ile takas düşünüyorum.
  • postas4545 P kullanıcısına yanıt
    Telefon 2 günlük. Ahizeden değil.

Karşı tarafa sesim kesik kesik gidiyor. Nerde olursam olayim çekmeyen bir alanda gibiyim hep kendi sesimi duyurmaya çalışiyorum.

• Merhaba arkadaşlar,

J7 proyu sıfır aldım. Samsung garantili. Turkcelden. Dist. Genpa
    Vodofone hatla kullanıyorum.
    Telefon 2günlük.

Karşı tarafa sesim kesik kesik gidiyor. Karşımdaki konuştuğum kişiler sesin kalitesiz parazitli geldiğini söylüyorlar.

Nerde olursam olayim çekmeyen bir alanda gibiyim hep kendi sesimi karşı tarafa duyurmaya karşı çalışiyorum.
    Telefonumu arkadaşa verip kendimi aradım. Metrodaki yeraltı tünele girince çekmeyen telefonlar gibi. Arkadaşımın sesi kötü geliyor.
    Umarım sorunumu anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT 6

Merhaba arkadaşlar,

J7 proyu sıfır aldım. Samsung garantili. Turkcelden. Dist. Genpa
    Vodofone hatla kullanıyorum.
    Telefon 2günlük.

Nerde olursam olayim çekmeyen bir alanda gibiyim hep kendi sesimi karşı tarafa duyurmaya karşı çalışiyorum.
    Telefonumu arkadaşa verip kendimi aradım. Metrodaki yeraltı tünele girince çekmeyen telefonlar gibi. Arkadaşımın sesi kötü geliyor.
    Umarım sorunumu anlatabilmişimdir.

Neden servise göstermiyorsunuz?
  • farukoza F kullanıcısına yanıt
    Servise göstermeden önce yapılacak bir şey varsa uygulamak için. Burdan bilgi gelmezse servise götüreceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT 6

Servise göstermeden önce yapılacak bir şey varsa uygulamak için. Burdan bilgi gelmezse servise götüreceğim.
    1.5 sene önce sıfır s7 edge aldığımda aynı sorunla karşılaşmıştım.Hattınız türk telekom ise müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntıyı bildirin.Bağlantı ayarlarını sistemden sıfırlıyacaklar ve cihazı resetlemenizi isteyecekler.Bu şekilde benim sorunum düzelmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu alalı 10 gün oldu bugün mesaj geldi imei kodu klonlanmıştır diye 1 ay içinde kapanacaktır diyor telefonu bayii den aldık nasıl oluyor bu iş bilgisi olan var mı
  • Reis aldigin yere gideceksin bska çaresi yok

• Bu nasıl bir hafıza kullanmadır anlamadım yaa... telefona dün format attım. Aynı uygulama ve oyunlarımı yükledim.. oyunları açtım dataları yükledim.. uygulamaları açtım dataları yedekleri yükledim.. ama sıfırlama öncesinde boş 1.4gb boş olan hafızam 5.5gb a yükseldi.. Nerede kullanıyorsun ya bu kadar hafızayı be telefon madem o alan olmadan da çalışabiliyorsun ne kasıyon beni

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• Arkadaşlar telefonu uzun sure kullanip mor leke olan varmi

• Hocam merhaba telefonu ne zamandır kullanıyorsunuz ve mor ekran oldumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Şubatta aldım ve gayet memnunum şu an. Mor leke de yok. İnşaallah da çıkmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar şuanda sadece isviçre lüxemburg ve italyada yayımlanan son updateye göre dokunmatik sorunu çözüldü diye not düşülmüş güncelleme açıklamasında. Telefonunda root olan arkadaşlardan bu romlara denemesini istiyoruz henüz yeni bir rom türkiyeye geç gelecektir. 400MB civari olduğu gözüküyor.

Güncellemenin açıklaması:

Improvements:

1.April security patch update

2.Update comes with Samsung Mall Application

3.Touch issues Solved

4.Update Comes With My Airtel Application

PDA J730FXXU2ARC1

CSC J730FLUX2ARB1

Güncellemeyi bekleyelim bakalım yakın zamanda inşallah gelir.

• İnşallah çözülmüştür hocam çünkü telefon dokunmatik değil basmatik şuan. İnan s4 telefonum var evde dokunma konusunda katlar bu telefonu. Güncellemeyi bekliyorum gelsinde yükleyelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyatlov-Legasov

Evet arkadaşlar şuanda sadece isviçre lüxemburg ve italyada yayımlanan son updateye göre dokunmatik sorunu çözüldü diye not düşülmüş güncelleme açıklamasında. Telefonunda root olan arkadaşlardan bu romlara denemesini istiyoruz henüz yeni bir rom türkiyeye geç gelecektir. 400MB civari olduğu gözüküyor.

Güncellemenin açıklaması:

Improvements:

1.April security patch update

2.Update comes with Samsung Mall Application

3.Touch issues Solved

4.Update Comes With My Airtel Application

PDA J730FXXU2ARC1

CSC J730FLUX2ARB1

Güncellemeyi bekleyelim bakalım yakın zamanda inşallah gelir.
    Bu bilgiye nerden baktınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

İnşallah çözülmüştür hocam çünkü telefon dokunmatik değil basmatik şuan. İnan s4 telefonum var evde dokunma konusunda katlar bu telefonu. Güncellemeyi bekliyorum gelsinde yükleyelim bakalım.
    Sesli güldüm basmatik lafına... son güncellemeden sonra bataryada değişiklik oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtasdan

Sesli güldüm basmatik lafına... son güncellemeden sonra bataryada değişiklik oldumu

Alıntıları Göster
    bende olmadı her zamanki gibi 6 - 7 saat ekran süresi alıyorum.
  • Arkadaş telefonun dokunmatik hassasiyetinden memnun olan tek ben varım sadece yağmurda üzerine yağmur yağmasına rağmen harika çalışıyor hassasiyet sorunu hiç yaşamadım. Fabrika ayarlarına döndürüp deneyin bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.