Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık son üretilenlerde öyle bir problem yok anlayın artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • J7 pro larin klavyeleri donuyor herkes bundan sikayetci 3 arkadasta var 3u de ayni sorun dokunmatik hassasiyeti az genelde i harfi donuyor yandaki tusa basilinca islem yapiyor servise yolladik geldi yine ayni. Ne kamera ne dokunmatik samsung kaliresinde degil nerdesin s5 im

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belalan52 kullanıcısına yanıt
    Klavye konusunda katılıyorum çoğu zaman yanlış yazıyorum Swiftkeye geçtim şimdilik iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeze

Merhaba,
    Aliexpresten veya başka bir yerden kaliteli silikon kılıf alan var mı? Şeffaf kılıflar zamanla sararıp bozuluyorlar, ekran koruyucu ve silikon kılıf tavsiye eder misiniz.
    Teşekkürler.
    Merhaba, tavsiyesi olan yok mu?
  • Arkadaşlar j7 pro güncellemesi gelmiş 595 mb filan yükleyen varmi.???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 25 Nisan 2018; 22:39:29 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Türkiye için yayınlanan bir güncelleme yok şu an. Sizin telefon paralel ithalat olabilir mi?
    Ya da mart ayında gelen güncelleme olmasın o.

• metumete M kullanıcısına yanıt
    Aynen yurtdişi cihaz ondan olmuş olabilir ama nisan ayi güncellemesi oldugu kesin ayrica anroid 7 daha hatalar problemler düzeltilmiştir diyodu oreo güncellemesi alip almiyacaginida bilmiyrum o yüzden imri değişimi yapmadim..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    O güncelleme 15 nisan gibi yayınlandı yanlış hatırlamıyorsam.Türkiye için de yayınlanması 1 ayı bulur gibi. Samsungun listesinde de oreo güncellemesi alacak diye gözüküyor. Fakat temmuz ağustosu bulur herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: metumete

O güncelleme 15 nisan gibi yayınlandı yanlış hatırlamıyorsam.Türkiye için de yayınlanması 1 ayı bulur gibi. Samsungun listesinde de oreo güncellemesi alacak diye gözüküyor. Fakat temmuz ağustosu bulur herhalde.
    Temmuz/ağustosa bizim s7/s7 edge alırsa iyi.

J7 pro iki tane var evde. Bizde bekliyoruz.

• zeze Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba usta ben n11 den ful kaplayan ekran koruyucu aldim 19.90 a gayet guzel heryeri kaplıyor fakat 2.5 d cam olduğu için kenarlarda cok hafif hava kalıyor ama yinede piyasadaki diğer ekran koruyuculardan iyidir. Kilif olarakta siyah slikon kilif kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudlender976 -- 26 Nisan 2018; 22:5:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudlender976

Merhaba usta ben n11 den ful kaplayan ekran koruyucu aldim 19.90 a gayet guzel heryeri kaplıyor fakat 2.5 d cam olduğu için kenarlarda cok hafif hava kalıyor ama yinede piyasadaki diğer ekran koruyuculardan iyidir. Kilif olarakta siyah slikon kilif kullaniyorum.
    n11 linkini verir misin hangisi bakayım, silikon kılıf için de link verir misin nereden aldın
  • Silikon kilifi heryerde bulabilirsin telefoncudan aldim cam ekranida n11 den aldim j7 pro tam kaplayan ekran koruyucu diye aratirsan bulabilirsin

• Ekranı tam kaplayan ekran koruyucu takmış olan var mı?Kimi yorumlarda ekran kullanımında verim alınamadığından bahsediliyor böyle bir durum var mı?
  • Hayir ben taktim ve gayette guzel . Yanliz şikâyet var.com da cok fazla mor leke sorunu gelmeye basladi . Bende teknosada 1200 tl ye z5 gordum. Sizce alinirmi

• Arkadaşlar merhaba

Telefonu cash ten temizledim şimdi kurulumda Mail hesabını kabul etmiyor. O yüzden de kurulum tamamlanmıyor.

Ne yapmam lazım. Acil yardım bekliyoruz

• mga93 M kullanıcısına yanıt
    Youtube'ye J7 Pro frp bypass yazıp çıkan videolardaki adımları uygulayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 29 Nisan 2018; 23:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyuphanKundakci

Youtube'ye J7 Pro frp bypass yazıp çıkan videolardaki adımları uygulayın.
    Yaptım çok zor oldu. Odin den stok rom artım artık J5 yazıyor. Eskiden J5 PRO diye yazı gelirdi. Nasıl düzeltebilirim. Stok rom adresi verecek biri var mı.

J5 ne alaka hocam onu anlayamadım flashlama olmadan yöntemi vardı. Googleye J7 Pro türkiye stock rom diye aratırsanız çıkması muhtemel.

www.sammobile.com adresinden telefonuna uygun orjinal firmware i indirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: metumete

www.sammobile.com adresinden telefonuna uygun orjinal firmware i indirebilirsin.
    Merhaba bu siteden indiremedim karışık geldi başka siteden indirdim oldu. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.