Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Geçmiş olsun. İthalatçı garantili miydi? Sonuçtan haberdar edin bizi de muhakkak

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. SAMSUNG Tr garantili ancak bulunduğum yerde servis yok. 1 saatlik mesafede. Cuma günü gidebileceğim ancak. Bugün birden bire ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 8 Mayıs 2018; 20:41:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D4E48676

Teşekkürler. SAMSUNG Tr garantili ancak bulunduğum yerde servis yok. 1 saatlik mesafede. Cuma günü gidebileceğim ancak. Bugün birden bire ortaya çıktı.

Alıntıları Göster
    Reis inşallah yaparlar ama bu kadar kişiyi yapmadıklarina göre size de kullanıcı hatası deme ihtimalleri yüksek. Eğer yapmazlarsa para verip yaptırmanızı tavsiye etmiyorum. Tüketici haklarına gidip şikayetinizi verin. Bu sayede biz de aşamaları öğreniriz. Ileride bizim de başımıza gelecek gibi bu olay çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyatlov-Legasov

Reis inşallah yaparlar ama bu kadar kişiyi yapmadıklarina göre size de kullanıcı hatası deme ihtimalleri yüksek. Eğer yapmazlarsa para verip yaptırmanızı tavsiye etmiyorum. Tüketici haklarına gidip şikayetinizi verin. Bu sayede biz de aşamaları öğreniriz. Ileride bizim de başımıza gelecek gibi bu olay çünkü.

Alıntıları Göster
    İnşaallah uğraşmam bakalım. Kullanıcı hatası yok. Durup dururken morardı işte. Yoksa THH yolu gözüktü bize.

• Telefonu elden cikarmak lazimda ne alinir suan bence kronik bir sorun cogu kiside var gecmis olsun hocam insallah garanti karşılar

• Vay anasını arkadaş telefondan tek memnun olan benim herhalde herhangi bir problemim yok telefonla ilgili.
  • dokunmatik problemi yaşayan arkadaşlar ekran koruyucuyu çıkarırsanız baya düzeliyor .
  • Dokunmatik problemi yasayan arkadaşlar bu arkadaslara bende dahilim. Bu sorunu minumuma indirdim birkaç gündür deniyorum. Geliştirici secenekleri aktif edip 360 dp ye indirirseniz baya düzeliyor. Bende nano ekran koruyucu olmasına rağmen baya düzeldi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun bu şekilde arkadaşlar. Büyümeye başladı. Daha küçüktü dün. Cuma günü Eskişehir servise vereceğim ama bakındım biraz internette. Eskişehir servis kullanıcı hatası diyormuş. Uğraşacağız baya bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 9 Mayıs 2018; 20:22:34 >
  • Yahu aklim almiyor yemin ederim telefondan soğudum arkadaş. Telefonu en uzun vadede kullanan arkadaşlara teker teker mesaj attım. Sanirsam eyuphan kundakcinin telefonu yere dusmustu ve ekran catlakti ama mor leke olmamıştı. Samsungu ariyorum bu telefon sorunlumu diyorum oyle olsa toplanir deniyor. Sikayetvar a girin hergun düzenli min. 5 şikayet geliyor. Bu neden oluyor anlamıyorum kafayi yiyecem. Uzun vadede kulanan arkadaşlar kilif ve ekran koruyucu kullanıyor musunuz acaba?

• Kardeşimde j2 var abartisiz söylüyorum onun dokunmatigi bundan 10 kat daha iyi ne yapacagimizi sasirdik. Ondada ekran koruyucusu var ve o telefon 500 tl bu 1500 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: XPERİALLL

Dokunmatik problemi yasayan arkadaşlar bu arkadaslara bende dahilim. Bu sorunu minumuma indirdim birkaç gündür deniyorum. Geliştirici secenekleri aktif edip 360 dp ye indirirseniz baya düzeliyor. Bende nano ekran koruyucu olmasına rağmen baya düzeldi..
    Hocam geliştirici seçenekler nerede bulamadım o menüyü?

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Telefon hakkında . Yazılım bilgileri. Yapım numarasına 3 kere dokun menü aktif olana kadar menüye gir. Orda 410 dp yazıyor onu 360 dp yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: XPERİALLL

Telefon hakkında . Yazılım bilgileri. Yapım numarasına 3 kere dokun menü aktif olana kadar menüye gir. Orda 410 dp yazıyor onu 360 dp yap.
    yapıyom menü gelmiyo geliştirici mod zaten aktif diyo.
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Bir önceki sayfada o görürsün

• XPERİALLL kullanıcısına yanıt
    tamam yaptım şimdi gelişirici seçenekleri nasıl kapatıyoz?
  • O seçenek daha kapanmaz diye biliyorum. Varsa ayarı geliştirici seçeneklerinde yazıyordur.

• Evet doğru yere düşürdüm ekran hala kırık. 3 kişide daha aynı telefondan var 1i gold 32 gb 2 tanesi siyah 16 gb ve benimki 32 gb siyah. Ancak ben dahil hiçbirinde morarma yaşanmadı.

• Iste bu mor leke neden oluyor anlamıyorum.

• @alprkrkmz abi telefonla ilgili hangi asamalari yaptigini bize soylermisin garantiye verdikten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudlender976

@alprkrkmz abi telefonla ilgili hangi asamalari yaptigini bize soylermisin garantiye verdikten sonra
    Tabi haber veririm. Şu ana dek Samsung müşteri hizmetleri ve şikayet var a yazdım. Yarın da kısmet olursa eskişehir samsung a vereceğim telefonu. Kabul etmeyecekler ve tartışacağız büyük ihtimal.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.