Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

4.5g yazıyor bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metumete M kullanıcısına yanıt
    Bende de bu şekilde olması için hangi yazılımı kurmam gerek yada hangi ayarları yapmam gerek hiç bilmiyorum :) sizin var mi hocam bir fikriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihLq F kullanıcısına yanıt

Benim yazılım bilgileri bunlar. İstersen sammobile adresinden orjinal yazılımı indirip odinle kurabilirsin.

Sagolun hocam ben bir araştırayım teşekkürler :)

Rica ederim. Yalnız bizim tlflarda çift hat yok biliyorsun o yüzden türkiye romu yüklersen o özelliği kullanamayabilirsin.

Evet türkiye cihazları tek hatlı ama bende sadece tek hat kullanıyorum ama sorun bu olamaz yurtdışında çift hatlı telefonlarda volte mevcut gerçekten ilginç :)

• SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

Bildirim çubuğunda gözüküyor ama öyle bi ayar yok Turkcell telefonun desteklemiyor diyor Ayrıca sen güncelleme aldın mı yenilerde ?

• Ben j7 pro yurt dışından aldım benim telefon hem 32gb hemde çift hat
    Telefonun ön kamerasını pek beğenmedim selfi çekimlerinde öndeki kişiyi net çekiyor fakat arkadakileri pek net çekmiyor flu oluyor.
    Bu sorun sadece benim telefonda mı yoksa hepsindemi ? Bu yazılımsal bir sorunmu yoksa donamımsal mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhan1968

Ben j7 pro yurt dışından aldım benim telefon hem 32gb hemde çift hat
    Telefonun ön kamerasını pek beğenmedim selfi çekimlerinde öndeki kişiyi net çekiyor fakat arkadakileri pek net çekmiyor flu oluyor.
    Bu sorun sadece benim telefonda mı yoksa hepsindemi ? Bu yazılımsal bir sorunmu yoksa donamımsal mı ?
    Sizde voLTE durumu nedir ayrıca yenilerde güncelleme aldınız mı ?

• 4eat kullanıcısına yanıt
    1 ay önce bi güncelleme aldım fakkst hiçbirşey değişmedi.
    voLTe ne onu bilmiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhan1968

1 ay önce bi güncelleme aldım fakkst hiçbirşey değişmedi.
    voLTe ne onu bilmiyom
    Ayarlar / Bağlantılar / Mobil ağlara girdiğiniz de Volte ile ilgili bir şeyler yazıyor mu ?

• 4eat kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırdığım bilgilere göre telefonda volte nin çalışması için j730gm kodlu telefonun firmwaresini kurmak gerekiyor yani firmware indirince ap bl csc bi tane daha vardı adını unuttum 4 tane dosya var bunların ikisini flashlamak gerekiyor yabancı forumlarda öyle yazmışlar fakat telefonun acilmama ihtimali de var riskli bir iş sonuçta bizimki j730f kodlu baska yazılım her zaman risk o yüzden yapmadım. Bi kere güncelleme aldı benim telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihLq -- 24 Mayıs 2018; 1:42:3 >
  • Yurtdışı cihazlarda volte servisinin çalışması için türkiye romu yuklemeniz gerekir. Rom yuklendikten sonra root işlemiyle csc kodunu değiştirip kullanabilirsiniz.(bununla alakali anlatımları forumda bulabilirsiniz) Yalnız çift hat olduğu için ikinci simi okur mu okumaz mi bilmiyorum.

• hocam konunun linkini atabilir misinizi acaba ben baktım ama bulamadım ben türkiye yazılımını kurdum fakat değişen birşey olmadı konunun linkini atarsanız birde onu deneyeyim :)
    PM attım.
  • EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkürler şimdi yapmaya başlayacagım sonucları yazarım :)
  • Konuyu devraldım arkadaşlar boş bir zamanımda güzelde düzenlenecek konu custom rom root rehberleri olucak.

• EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Hocam csc yı değiştirerek volteyi calistirabildim güzel bir rehber hazırlarsan diğer arkadaşlarda yapabilir yoksa bu kurulum tarzı işlemlerde bilmeyen biri telefonu açılmaz hale getirebilir bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkürler :)

• Eyüphan arkadaşımız konuyu devralmış.hayırlı olsun.şu csc değişimini güzel bir rehber halinde yayınlarsa tadından yenmez.xsg uae kullanıyorum telefonu kaç aydır

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihLq

Hocam csc yı değiştirerek volteyi calistirabildim güzel bir rehber hazırlarsan diğer arkadaşlarda yapabilir yoksa bu kurulum tarzı işlemlerde bilmeyen biri telefonu açılmaz hale getirebilir bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkürler :)

Vayy yapmışsın peki şu 4.5 olayı da düzeldimi ? Ben romdur , Flaştır , Odindir hiç biri hakkında 0 bilgiye sahibim Yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.