Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Telefon cok guzel kasma donma yok. Uygulama bazli donmalar olabilir. Telefon akici.

Mor ekran 10 ay sonra bende oldu. Garantiye verdim kullanici hatasi dediler. 600 tl ucreti var.

Mor ekranin ne zaman cikacagi belli olmuyor,belki aldiginda telefonda cikmaz

Alıntıları Göster
    THH’ne giden oldu mu konudan? 100 tane imza toplasak kronik olduğunu kanıtlayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

THH’ne giden oldu mu konudan? 100 tane imza toplasak kronik olduğunu kanıtlayabiliriz.

Alıntıları Göster
    Gideni gormedim. Lanet olsun dedim. Sonra bir sekilde hallettim ekrani.

Sikayet vara bak hocam mor ekran yaz cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 - 4 gündür kullanıyorum Klavye yavaş gibi ?
  • Arkadaşlar telefonda mobil veri açıkken ekran kapalıyken. Örneğin vhatsapp insta fb gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor. Ekran kilidini açtıgım anda bildirimler gelmeye başlıyor. Sebebi ne olabilir.
    Güç tasarrufu kapalı, mobil veri tasarrufu kapalı oldugu halde böyle çözemedim. Yardımcı olırmusunuz ?
  • Bu arada klavye sorununu çözmek için klavyenin hemen üstünde ipucu kelimeler çıkıyor ya da otomatik düzeltme çıkıyor o yardımı kapattıgınız zaman klavye hızlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabellion -- 6 Eylül 2018; 15:59:0 >
  • Electrical Engineer. kullanıcısına yanıt
    Hocam redmi 5 plus mı yoksa bu telefon mu?
  • Malum Adam kullanıcısına yanıt
    J7 pro 64gb alırsanız 1900 civarlarında Redmi 5 plus u 1600 tl ye rahat alırsın.. 4000 mah batarya çift hat da cabası...

Ama biraz daha yükselirsen huawei p 20 lite düşünebilirsiniz.. kamera ve ekran olarak albenisi var..

• Malum Adam kullanıcısına yanıt
    J7 pro 64gb alırsanız 1900 civarlarında Redmi 5 plus u 1600 tl ye rahat alırsın.. 4000 mah batarya çift hat da cabası...

Ama biraz daha yükselirsen huawei p 20 lite düşünebilirsiniz.. kamera ve ekran olarak albenisi var..

• samsung j7 pro 64 gb mavi renkli aldım

rizede vodafone bayiisinden 2000 liraya aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j7/SM-J730FM/SER/download/J730FMXXU4BRI3/234618/

8.1 Oreo romu vatana milleti hayırlı olsun!

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

Rusya için çıkmış. İndiriyorum şu anda kurup deneyimlerimi yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 13 Eylül 2018; 17:39:19 >

• EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    8.0 gelecek yazıyor. Yoksa bize de mi 8.1 gelecek bir bilginiz var mı?

• zivolder kullanıcısına yanıt
    8.1 gelicek. Ancak ekranımı değiştirip orijinal amoled taktırmadığım için romu kullanamıyorum. Kurduğumda ne saçmalıksa sahte ekranı algılıyor dokunmatik ekran çalışmıyor dokunamıyorum. Orijinal amoled ekranlarda çalışıyor. Eğer ekranınızı değiştirdiyseniz ve ekranınızı değiştirdiyseniz boş yere güncellemeyin kullanamazsınız.
  • Enteresan bir durum ve güzel bir bilgi. Ekranımı değiştirmedim. Fakat kendi sitesinde 8.0 yazdığı için ve rusyada 8.1 yayınlandığı için şaşırdım. Asıl türkçe 9.0 rom çıkar mı orası önemli

• Beyler ön kameradan çektiğim 10 fotoğrafın 8 i bulanık çıkıyor. Herkeste öyle mi bu olay. Çok sinirimi bozuyor bu olay. Bunu nasıl düzeltebilirim. Normal kameradan çektiğim selfieleri beğenmiyorum zaten instagramdan çekiyorum.

• Samsung nasıl bir strateji izliyor kafam karışıyor anlayamıyorum bir türlü. J serisinin en düşük modeli olan j3 prodan başlayarak güncelleme vermeye başladı. En son j7 pro kaldı. Güncelmiyiz sitesine bakıyorum a8 2016 model için, j7 prime için bile 8.0 gelecek. J7 prime neyse hadi de eğer a8 2016'a android 8.0 geliyorsa j7 proya da 9.0 vermeli. ama 9.0ı şimdi bir kenara atalım önceliğimiz 8.0 olsun. Sanırım 1 ay içinde güncelleme dağıtılmaya başlanır. J730f modeli içinde yakın zamanda diğer ülkelerde dağıtıma çıkar. 8.0 dememe bakmayın 8.1 verecek zaten öyle olması gerekir sistem çıkalı kaç ay olmuş diğeri çıkmış daha yeni geliyor. 2016 model telefonlar için bile 8.0 veriyorsa 2017 de çıkan telefon için de 9.0 vermeli diye düşünüyorum. Ama yine en geç android 10 çıkana kadar vermez en sona bırakır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Telefon cok guzel kasma donma yok. Uygulama bazli donmalar olabilir. Telefon akici.

Mor ekran 10 ay sonra bende oldu. Garantiye verdim kullanici hatasi dediler. 600 tl ucreti var.

Mor ekranin ne zaman cikacagi belli olmuyor,belki aldiginda telefonda cikmaz

Alıntıları Göster
    mor ekranın garantiden yapılması gerekir ücret istemekte ne oluyor samsung işi iyice üçkağıda dökmüş galiba

• EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Bu j730fm için bizde genelde j730f var... sammobile da j730f lerde herhangi bir güncelleme yok daha..

• brboros kullanıcısına yanıt
    Hocam j730f cihazlarla da uyumlu o rom merak etmeyin. Garantiyi pek önemsemiyorsanız ve ekranınızı değiştirmediyseniz hiç, yükleyin derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar elimde yurt dışından alınmış bir adet j7 pro duos mevcut.buna imei atmak istiyorum elimdeki bozuk cihazlardan birinin ama bir türlü yapamadım.Bu konuda bir bilgisi olan varmı?Nasıl atabilirim imei?

• Asgardlı Thor A kullanıcısına yanıt
    Kendiniz atamazsınız box gerekir. Kaliteli bir telefoncu halleder bu işi. 50'yi geçmez diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.