Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Morarma sorunu hepsinde var. Telefonda çıkıp çıkmaması şans işi. Seriye bakmıyor. Riske girerim diyorsanız alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bu son güncelleme hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Bundan önceki güncellemede telefonun şarjı eskiye gore daha kötü olmuştu bunda sarjla ilgili olumlu olumsuz birşey var mı acaba ? Birde logo problemi varmış galiba onu resimle anlatırsanız çok sevinirim.

• SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

Logo olayı bu her uygulamada çıkıyor.

• J7pro turkiye romunu indirebilxegim bir link varmi telefonda goruntulu konusma sevenegi yok rom atinca duzeliyomus dienler var yardim pla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xgizlix X kullanıcısına yanıt
    Updato
    Samsung firmware download - find All Official Android & Samsung Updates | updato.com
    https://updato.com/firmware-archive-select-model?exact=1&q=SM-J730F

Filtrelerden türkiyeyi seçip en güncelini indirebilirsiniz.

• Arkadaşlar selam. Galaxy note 5 ile j7 promu takas etsem note 5 den pişmanlık duyarmıyım?

• Hocalarım merhabalar, ben de Samsung galaxy pro 64 gb cihaz aldım, lakin bir problem var, klavye daktilo gibi, son derece kötü hassasiyete sahip, algılama sorunu var, cihazı güncelledim 51 mb'lık bir güncellemesi vardı. Sorun nedir çözümü nedir muhakkak konuşulmuştur.
  • Herkese merhaba, yaklasık 1 ay önce yine buraya yazmıştım telefonum suya düştü diye.Suya düşen J7 Pro mun ekranı ve şarj soketi yandığı için telefoncuda 900 tl gibi bir masraf çıkıyor. Bu durumda sizce yaptırmak mı mantıklı yoksa çalıştıgı kadarıyla satıp 2. El pro almak mı daha mantıklı ? Üçüncü seçenek olarak samsung servisine vermek var aklımda ama şuan tatilde olduğum için götüremiyorum.

Samsung servisinde ekran değişim ücretinden haberdar olanlar bilgilendirirse sevinirim

• Telefonun güncel fiyatını gördünüz mü 2199 tl olmuş sanırım

• Merhaba arkadaşlar. Aranıza j7 pro 64 gb vietnam üretimi gold renkle katıldım. Telefonu dün aldım ve telefon çok iyi. Ama ekranda morarma sorununu yeni öğrendim. Sorun hâlâ devam ediyor mu acaba

• rkntrss R kullanıcısına yanıt
    Note 5'te güzel cihaz, kırılmaya dayanıklı daha büyük ekran var, Hafıza genişletilmiyor o yuzden yuksek hafızalı alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 24 Ağustos 2018; 14:37:3 >
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    2017'de s8 s9 ekran fiyatları 1000-1250 civarı imiş, kur farkından dolayı yine bu fiyatlara j7 ancak değiştirilebilir. GSM iletişim 600 TL fiyat ile yapıyor j7 pro ekran değişimini

• Arkadaşlar bu gece aod ekranına tekrar bir göz atayım dedim. Eski sorun devam ediyor. Ekranda saatin yazılı olduğu kısımlar hariç alt bölgesinde de pixellerin ışıkları açık. Normalde tekrar dediğim gibi sadece ekranda saat ve altında yazan küçük şeylerin pixellerinin açık olması gerekiyor. Akşam karanlıkta sizde bakın anlayacaksınız sorunu. Aod açıkken elinizle saatin yazdığı kısmı kapatın. Telefonun alt panelinin üstüne bakın. Alt panel siyah renkte üst taraftaki pixellerinin ışıklarının açık olduğunu göreceksiniz. Bu telefondaki uygulama üzerinden sorunu samsung yetkililerine anlatamadım. Yoksa diyorum diğer aod ekranına sahip olan telefonlar da böyle mı çalışıyor. Ama böyle olmaması gerekiyor. Yoksa aod çok fazla şarj tüketir ayrıca telefon ekranının ömrü kısa olur. Çözemedim gitti.

• Aynı durum bende de var çözümünü bulamadım malesef
  • J7 pro 730g/ds modeli var telefon recovery modunda kalıyor e failend to fınd misc partition demekte bide kendi üstünde olan f5 ile biten romu yükleye biliyorum harici hiçbirşey kabul etmiyor arto oem on frp on şeklinde

• scream39 S kullanıcısına yanıt
    Niçin başka rom kurmak istiyorsunuz peki hocam, yardımcı olabileceğimiz bir konu var mıdır?

• Beyler bu cihazda ultra güç tasarrufu modu var mı? Hani şu S5-S6’da falan olan telefonun ekranını siyah beyaz yapan yalnızca belirli uygulamalara izin veren...

Acil bilgi lazım, bugün alacağım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 5 Eylül 2018; 13:1:1 >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Evet mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonun işlemcisi ve gpusu hangi Snapdragon ile denktir? 625? 430? Ben 625 ile 430 arasındadır diye düşünüyorum ama?

Edit: Arkadaşlar kusura bakmayın, konuyu okumadan sorular soruyorum ama aciliyeti olduğu için böyle yapmak zorundayım. Tüm konuyu okumam mümkün değil akşam alacağım için. Sizin de yazılmış şeyleri tekrar yazmanız için vakit kaybetmenizi istemem, vaktiniz varsa cevaplarsanız içim rahat olur.

Bu telefonu alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? Ya da “bu telefonu alacaksan şunu bil” diyeceğiniz bir şey var mı? Mor ekran sorununu okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 5 Eylül 2018; 15:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Bu telefonun işlemcisi ve gpusu hangi Snapdragon ile denktir? 625? 430? Ben 625 ile 430 arasındadır diye düşünüyorum ama?

Edit: Arkadaşlar kusura bakmayın, konuyu okumadan sorular soruyorum ama aciliyeti olduğu için böyle yapmak zorundayım. Tüm konuyu okumam mümkün değil akşam alacağım için. Sizin de yazılmış şeyleri tekrar yazmanız için vakit kaybetmenizi istemem, vaktiniz varsa cevaplarsanız içim rahat olur.

Bu telefonu alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? Ya da “bu telefonu alacaksan şunu bil” diyeceğiniz bir şey var mı? Mor ekran sorununu okudum.
    Telefon cok guzel kasma donma yok. Uygulama bazli donmalar olabilir. Telefon akici.

Mor ekran 10 ay sonra bende oldu. Garantiye verdim kullanici hatasi dediler. 600 tl ucreti var.

Mor ekranin ne zaman cikacagi belli olmuyor,belki aldiginda telefonda cikmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 5 Eylül 2018; 18:8:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.