Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    J730fm J7 2017 değil mi?
  • 730f veya fm bunlar farklı ülkelerde cihaz isimleri mesala 730fm rusyada kullanılıyor.. orada 730f yok.. ben bu nedenle belki uyumsuz olabilir dedim fakat arkadaş uyumlu olduğunu açıkladı zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler rusyA rom kursak garanti disi kalmaz heralde gei turkce cikarsa kurariz

• Merhaba j7 pro kullanıyorum 32gb versiyonunu

Facebook ta falan aşağı yukarı gezinirken takılmalar oluyor sizce 8çekirdek 3gb ramli telefonda bu normal mi

• SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• J730f modeli için ispanyada 8.1.0 sürümü çıkmış. 1 aya kalmaz türkiye ye de resmi olarak gelir.

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• Arkadaşlar bugün ikinci el j7 pro aldım.Ayarlar-Ekran-ekran moduna girdiğim zaman oradaki hangi modu seçersem seçeyim,ekranın renklerinde hiçbir değişme olmuyor.ayrıca mavi ışık filtresi açtığım zaman da renkte hiçbir değişme olmuyor.acaba sorun nedir?
  • ejderooo E kullanıcısına yanıt
    Sahibi ekranını kırmış ve yan sanayi dediğimiz çakma amoled ekran taktırmış. Ekran orijinal değil hocam aynı durumdan bende muzdaribim. Konuşun iade edebiliyorsanız iade isteyin. Oreo güncellemesini aldığınızda dokunmatiği çalışmayacak telefonun. Ve ayrıca AOD bu yan sanayi ekranlarla hiç ama hiç uyumlu değil. Çok daha fazla şarj yiyor ve ekran ara sıra sapıtabiliyor. Dokunmatik hassasiyeti orijinali kadar iyi değil.
  • arkadaşlar,sıfır j7 pro aldım.bildirim çubuğunu yukarıdan aşağıya çekerken bazen algılamıyor.neden olabilri?
  • arkadaşlar ispanya oreo romu kuran oldu mu ? kuranlar tavsiye eder mi :)

• merhaba, biliyorum yeri değil ama bir arkadaşın bu telefona 2000 tl harcadığını görünce yazmak istedim; bu kadar para vermeke gerek yok.. Samsung Türkiye garantili, kutusu etiketi açılmamış, faturalu 64 gb altın veya açık mavi renkli olan J7 Pro yu 1700 liraya bırakıyorum.. Özel mesajdan ulaşabilirsiniz
  • İtalya almanya ve polonya da 8.1 yayınlandı.. bakalım bize ne zaman sıra gelecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brboros -- 29 Eylül 2018; 13:10:9 >
  • Bugün programları güncelliyorum ama bi türlü güncellenmiyorlar

Acacia android 8 mi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 29 ekim civarında verecekti sanırım güncellemeyi 26 da olabilir. Şuan güncelmiyiz sitesine baktığımda 12 ekim olarak gözüküyor. Yani iki hafta içinde elimizde olur. Güncelleyen arkadaşlara soruyorum samsung clock face çalışıyor mu acaba? Deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyatlov-Legasov

Samsung 29 ekim civarında verecekti sanırım güncellemeyi 26 da olabilir. Şuan güncelmiyiz sitesine baktığımda 12 ekim olarak gözüküyor. Yani iki hafta içinde elimizde olur. Güncelleyen arkadaşlara soruyorum samsung clock face çalışıyor mu acaba? Deneyen oldu mu?
    23 ekimdi önceki tarih. Hayret öne çekmişler.

• Arkadaşlar merhaba 1,5 senedir J7 pro kullanıyorum. Birkaç gündür bir sorun yaşıyorum.Çözümünü bilen ve yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Telefonu güç düğmesinden ekranı kapattığımda AOD özelliği devreye girmeden ekran tekrar yanıyor.Kapatıyorum tekrar yanıyor bunu yaşıyan varmıdır
  • hakancaglar41 H kullanıcısına yanıt
    Acaba güç tuşunda bir sorun olabilir mı? Güç tuşunda bir şey yoksa yazılımsal olabilir.

• Arkadaşlar telefonumun dış camı kırıldı. Serviste kaç lira diyorlar bilgisi olan var mı?

• savage038 S kullanıcısına yanıt
    Sadece diş ekranı degistirmiyorlar komple değiştiriyorlar diye biliyorum. 550-600 TL civarı olması lazım.

• çok önceden yazmıştım kimse cevap verememişti. tekrar sormak istiyorum;

kulaklıkla ses normaline göre az geliyor. çözümünü bulamadım. kulaklıkta sorun yok çünkü başka telefona taktığımda gayet güzel ses geliyor.

bir de almayı düşünenlere hiç tavsiye etmiyorum. iyi bir telefon değil. bataryası güzel onun dışında leş.

bazen aşırı kasılıyor. kamerası çok iyi değil. sadece bataryası yani pil ömrü güzel.

aynı donanımda xiaomi ya 4x'ti ya 5x'ti tam hatırlayamıyorum. onu tercih edin bence.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.