Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten hazirandan beri erteliyorlar. Ekime geldik be kardeşim artık neyi erteliyorsun anlamıyorum. Cidden güncelleme konusunda sınıfta kalıyor. Tekrardan inşallah diyorum 1 hafta ile sınırlı kalır da 19 da gelir. Yine ertelenirse artık ne diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir daha samsung mu ? aslaa

• Benim ithalatçı garantili telefonuma 20 Eylül'de geidi oreo 8.1
  • Acaba yenilikler ile alakalı ekran fotoğrafları paylaşabilir misin? Merak ettim de.

• 2018'in 10.ayından herkese selamlar şuan için bu telefonu almak mantıklı mıdır acaba arkadaşlar?
  • sivilitaatsiziz S kullanıcısına yanıt
    Kaça nereden alıcaksınız hocam eğer 2200 civarıysa iPhone 6 önerebilirim. Ben j7 prodan geçtim ve emin olun kamera daha üstün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone 6 alacaksınız bi süre sonra telefonunuz yavaşlayacak.4.7 inç ve IPS olan ekrandan nefret etmeye başlayacaksınız.Kamerası için bu özelliklerden taviz vermek istiyorsanız alabilirsiniz.Bu arada J7 Pro sahibi olarak bu telefonu asla önermem.Bu telefon yerine internetten C7 Pro modeline bakabilirsiniz.Fiyatı 2200tl civarı olması lazım.Özellikler bakımından tam olarak f/p ürünü.Kolay gelsin.Seçim hakkı sizin.

• EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Hocam 1689 tl'ye şuan hepsiburada'da mevcut dahili hafıza 32 gb genel olarak sosyal medyada takılıyorum mobilden fazla oyun oynayan biri değilim telefonu çok zorlamayacağım yani kullanış olarak tavsiye eder misiniz
  • 64 GB 1700 TL'ye mantıklı mıdır?
  • sivilitaatsiziz S kullanıcısına yanıt
    Akıcılık yanından bir sıkıntı yaşamazsınız hocam cihaz gayet akıcı. Bataryası 3600mAH olduğu için şarjdan falan memnun kalırsınız. Önerebilirim güzel telefon kamerasıda üzmez sizi.

• Hocam siz de bi zamanlar oreo güncellemesini bekliyordunuz, biz hala bekliyoruz Ne yenilikler var biliyor musun acaba?

• hourgon7 H kullanıcısına yanıt
    Çok köklü bir yenilik yok hocam sadece kamera arayüzü falan değişiyor butonlar vb şeyler. Touchwiz aynı touchwiz google arama çubuğu hala düz dikdörtgen. Yani fazla bir değişiklik göremezsiniz

• Hocam o dediğiniz arama çubuğu yurtdışında var diye biliyorum.

• Kullanmaya başlayalı 1 ay olmamıştı,

30-40 cm yükseklikten düştü dokunmatik gitti, önce mor bir nokta ile başladı gün sonunda tüm ekran karardı.

Servise gittim iç ekranı kırılmış mürekkebi akmış, 650 TL'ye değişiriz dediler.

Öncesinde S5 kullanıyordum daha yükseklerden defalarca düşürdüm ama herhangi bir şey olmamıştı.

Şu an yeni telefon arayışına girdim.

Dokunmatik konusunda çok şikayetçi idim zaten bildiğin basmatik gibi kullanıyordum.

O sebepten 650 tamirine verene kadar, en azından 2 katını verip memnun kalacağım bir telefon alayım diye düşündüm.

yanlış mıyım?
  • Sonuna kadar haklısın.

• Benim telefon bir iki kere düştü betona bir şey olmadi tamamen şans isi galiba ayrıca dokunmatik problemimde yok bence bu aletler tamemen şans isi

• Benim telefon bir iki kere düştü betona bir şey olmadi tamamen şans isi galiba ayrıca dokunmatik problemimde yok bence bu aletler tamemen şans isi

• Yabancı sitelerde yayımlanan bilgilere göre yarın (yani 18 ekim) avrupa için j7 pronun 8.1 güncelleme gelme tarihi. Bizim ise bir gün sonra. Bu gece gelme imkanı var ama ben hala pek umutlu değilim. Böyle sessiz sakin olunca genelde bir sorun oluyor. Hayırlısı olsun. J7 Prime için bir kaç ülkede 8.1 güncellemesi verilmiş. Bekleyelim bakalım az kaldı şurada.

• EfSaNe_S kullanıcısına yanıt
    Dokunmak sorunu olmadığını söyleyenlere inanmıyorum, denemesini yapmak isteyen masanın üzerine telefonu koysun ve klavyede veya başka yerlerde mesela ayarlarda telefonu kurcalasın herşey ortaya çıkar, tamam bir müddet sonra klavyeye alışıyorsunuz fakat bu diğer yerlerde de kullanımı kolaylaştırmıyor, kaç tane j7 pro veya j serisinden cihaz incelemişsem hepsinde hepsinde aynı takozluğu gördüm. Nerden aldım şu daktiloyu ya.

• Hayırlı olsun güncelleme 26ekim olmuş

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.