< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (40. sayfa)
-
-
resim kalitesi çoğu kullanıcıyı tatmin eder bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@mehmetyilmaz77
Teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar. m31 de yakınlık sensörü ile sıkıntı yaşayan var mı. sensör olayı ile ilgili yaşanan sıkıntıyı anlatabilir misiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: koksal68Merhaba arkadaşlar. m31 de yakınlık sensörü ile sıkıntı yaşayan var mı. sensör olayı ile ilgili yaşanan sıkıntıyı anlatabilir misiniz.
Galaxy m serisi telefonlarda yakınlık sensörü yok. Yakınlık sensörü şu an tam ekran olan çoğu telefonda da yok. Onun yerine yazılımsal yakınlık sensörü var. Kulak kısmı ekranın üstüne, kameranın çevresine dokununca kapanıyor ekran. Şu zamana kadar bir sorun yaşamadım ben. Sorun yaşanacak tek bir ihtimal telefonu elinizde tutarken ahizeyi kulaktan uzak mikrofonu ağzınıza yakın, yanağınız telefona yapışık şekilde konuşmanız onu da kimsenin yapacağını sanmıyorum zaten. Mi note 10, redmi note serisinde bu yazılımsal yakınlık sensöründen dolayı çok şikayet vardı ben de alırken şüphelenöiştim ama ilk sürümünde bile sorun yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az evvel HB den 2.799 TL ye Samsung M31 sipariş verdim. 23 Aralık teslim tarihi yazıyor. (Ekranında kırık bulunan ama çalışmasında hiç bir sorun olmayan Samsung Galaxy Note FE'yi de satacağım bilginiz olsun.) M31 Geldiğinde sizler için bir inceleme yaparım.
-
Galaxy M31 Mavi 2 saat önce kargoyla geldi. Pztsi HB den sipariş vermiştim, salı günü teslim edilmesi güzel bi hareket.
Telefonu kurdum. Önceki cihazdan aktarmaları yaptım. Ses çok iyi, açılış ve menü aralarında gezme akıcı. Sadece Ayarlar/Uygulamalar menüsünde sanki (bazen ama) hafif gecikmeler oluyor gibi. Ama genel olarak oldukça iyi. Gerçek değerlendirmeyi ancak 1 hafta sonra yaparım.
Bir sorum olacak; Ekranda bulunan oyuncak gibi, çocuk oyun salonu gibi renkli şeyleri silmek istiyorum. Kilit ekranını (yüz tanıma veya parmak iziyle) açtığımda karşıma çıkıyor. Bir küçük top hoplayıp zıplıyor falan....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 22 Aralık 2020; 18:6:58 >
-
m31 için android 11 beta hindistan için kullanıma ve indirilmeye açıldı arkadaşlar. https://www.sammobile.com/news/galaxy-m31-samsung-first-mid-range-phone-android-11-one-ui-3-0-beta//
-
quote:
Orijinalden alıntı: kozgelm31 için android 11 beta hindistan için kullanıma ve indirilmeye açıldı arkadaşlar. https://www.sammobile.com/news/galaxy-m31-samsung-first-mid-range-phone-android-11-one-ui-3-0-beta//
Bizlere de gelse de şebeke sorunları çözülse. Yol esnasında internete girmek video izlemek imkansız hale sayfaları açmıyor. Eski telefonumda aynı yolsa netflix tv plus izlerdim bunda nerdeee.
İkinci hattı devre dışı bırakıyorum anca o şekilde normalde dönüyor.
-
Arkadaşlar ben de internet uzerinden aldim telefonu demin geldi de.Ilk sarj süresi ne kadar olmalı ? Dırek açsak da olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kristallklar
Arkadaşlar ben de internet uzerinden aldim telefonu demin geldi de.Ilk sarj süresi ne kadar olmalı ? Dırek açsak da olur mu% 25 kadar bitirdim şarja taktım dolunca çektim. Aldığım günden bu yana sabaha kadar yavaş şarja bırakıyorum. %30 altında hiç takmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 24 Aralık 2020; 11:32:6 > -
M31s modelinde güvenli klasör var mı arkadaşlar?
-
maalesef yok M serilerinin hiçbirinde yok büyük eksiklik
İnternet paylaşımını açınca laptop görmüyor, öteki laptop görüyor. Eski telefonumla paylaşıyorum ikisi de görüyor. Neden olabilir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistan romunda var sadece.
Bilgi için teşekkürler
-
arkadaşlar babama m31 aldım fakat video çekim kalitesini beğenmedim. iphone 7 plus var bende fakat arıza vermeye başladı. sizce bu fiyatlarda başka ne alınabilir?
-
M31s, poco x3 ya da redmi note 9
Şarj çok geç doluyor diyorlar doğru mu?
-
normal 6000mah batarya ve 15w şarj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X