Türkcell ekran süresini gün içinde Bluetooth kulaklık ile yaptığım görüşmeler etkiliyor olabilir sürekli görüşme yapıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (42. sayfa)
-
-
Büyük bi sorun değil bence. Basit bi güncellemeyle düzelebilir. Yazılımsal sorunlar telefonun stabil sürümü gelene kadar düzelir. Bu yüzden sürekli güncellemeler var. Gelmezse o zaman ayıplı mal denebilir. Bu telefonun 4 katı fiyat daha kötü sorunlar yaşatan telefonlar var. 200 euroluk bir telefondan çok da fazla bişey beklememek lazım. 😀
Düz ağır çekim modu çalışıyor normal şekilde ama bence dediğim gibi bu fiyat segmentinde bi telefondan ultra ağır çekim gibi hem tyüksek işlemci hem de yüksek kamera özellikleri gerektiren bir şeyi beklememek lazım. Düzelse bile öyle çok ahım şahım bir şey olmayacaktır. Zaten yüksek ışık gerektirdiğinden anlamışsınızdır çekimin kalitesini.
Özetlemek gerekirse samsung bunu sırf bu özellik de var demek için koymuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 15 Ocak 2021; 20:49:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android 11 tarihi belli olmuş.
-
Telefondan çok bir şey beklememek lazım, katılıyorum. Buna karşılık, üründe var olduğu lanse edilen bütün özellikler belli bir kalitenin altına düşmeden yani kullanıcıyı mağdur etmeden kullanılabilmeli, hem de güncellemelerden bağımsız. Bunu beklemek benim hakkım.
Samsung bu konuda üzerine düşeni yapmamış, sağlaması gereken kalitenin altına düşmüş.
İyi günler arkadaşlar.Bugün yeni bir telefonla aranıza katıldım. Led bildirim uygulaması var mı kullanabileceğimiz? Ayrıca bu telefonda fotoğraf çekimi için en iyi ayarlar nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ıamonlyhumanİyi günler arkadaşlar.Bugün yeni bir telefonla aranıza katıldım. Led bildirim uygulaması var mı kullanabileceğimiz? Ayrıca bu telefonda fotoğraf çekimi için en iyi ayarlar nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Akşamları 64 megapiksel kamera ile fotoğraf ve video çekmeyi düşünme. 6000 Mah batarya var üç gün şarj gidecek hayalin olmasın
-
öyle bir hayalim yok hocam .siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz kamerayı?
-
Hocam hiç resim çekmiyorum ki benim için şarjı önemli.
Arkadaşlar ekran ışığı otomatik aldığım, Bluetooth kulaklık ile sürekli görüşme yaptığım, sürekli mobil veri kullandığım ve şarj %30 indirmeden şarj ettiğim için erken bitiyormuş.
WiFi kullanıyorum evdeyim görüşme yapmadım 28 saattir kullanıyorum %50 kaldı ve doğru hesapladım 5 saat ekran süresi aldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Saiph
Arkadaşlar ekran ışığı otomatik aldığım, Bluetooth kulaklık ile sürekli görüşme yaptığım, sürekli mobil veri kullandığım ve şarj %30 indirmeden şarj ettiğim için erken bitiyormuş.
WiFi kullanıyorum evdeyim görüşme yapmadım 28 saattir kullanıyorum %50 kaldı ve doğru hesapladım 5 saat ekran süresi aldı.Bluetooth etkiler mi o kadar bilmem de, otomatik parlaklık ve mobil veri çok yakar. Özellikle tam ekran çoğu telefonda ışık sensörü yok yani kamerayı kullanıyor ışığı ölçmek için. Bir nevi kamera sürekli açık gibi düşünün otomatikte. Mobil veri zaten malum. Dışarıdayken hep otoda içerideyken manuelde kullanıyorum. Dışarı çıkınca mobil verinin de etkisiyle bariz bi ekran süresi düşüşü oluyor 2 kat fazla. Buna tabi dışarıda parlaklığın otomatik olarak neredeyse hep fule çıkması da etki ediyor güneşiten dolayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gladio2Bluetooth etkiler mi o kadar bilmem de, otomatik parlaklık ve mobil veri çok yakar. Özellikle tam ekran çoğu telefonda ışık sensörü yok yani kamerayı kullanıyor ışığı ölçmek için. Bir nevi kamera sürekli açık gibi düşünün otomatikte. Mobil veri zaten malum. Dışarıdayken hep otoda içerideyken manuelde kullanıyorum. Dışarı çıkınca mobil verinin de etkisiyle bariz bi ekran süresi düşüşü oluyor 2 kat fazla. Buna tabi dışarıda parlaklığın otomatik olarak neredeyse hep fule çıkması da etki ediyor güneşiten dolayı.
Alıntıları GösterTelefon boşta kullanmadan bekleyince arka planda açık uygulama yok sonlandırırım sosyal medyalardan ınstagram ve whatsaplar açık olur. Veri çeken uygulamalar bunlar diğer sürekli konuşunca şarjı bitiriyor. Bluetooth biraz etkiliyor. Bekleme süresini kısaltıyor. Aynen kamera olayını fark ettim sensör yok. Tabi ben güncelleme aldığında fabrika ayarına yüklememiştim, Fabrika ayarından sonra sürekli ekran ışığı açılıp kapanıyordu kesinlikle etkisi var. Tek hatta düşürdüm hafıza kartını çıkardım fark eden olmadı. Tek hat ve çift hat şarjı etkilemiyor. Telefonla konuşurken az ekran süresinde şarjın bir bir düştüğünü görüyorum. Tabi Bluetooth kulaklık olmadan biraz daha az düşüyordu. Bulunduğum yerin şebekeleri etkiliyor büyük ihtimal 6 yıldır turkcelliyim eski telefonum a7 2017 tatile başka şehire gittik şarj bitmek bilmedi telefonun boşta bekleme süresi uzadı. Eski telefonumda Volte açınca görüşme yaptığımda şarjı çabuk bitiriyordu bunda tek hatta düşürdüm volte kapatım fark etmedi. Her şarj yüzdesi aynı seviyede bitmiyor. elimde aynı videoyu izleyerek bekliyorum fark ediyor.
Birde mobil veri açıkken kullanmak şarj süresinin kısalmasında etkili oluyor. Eskiden hiç Wifi kullanmazdım şarjı uzun giderdi. Fabrika ayarı yaptıktan sonra böyle sorun yaşadım. Birde şarjı hiç bitirmiyordum 30 da takıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Ocak 2021; 0:22:38 >
-
Merhaba arkadaşlar; M31'i 10 gündür kullanıyorum. Görüşme esnasında sürekli kesilme, kopma ve hattan düşmeler oluyordu. Görüşme kalitesi berbattı. 1 gün boyu böyle olunca sim kartı sim2 yuvasına taktım. 3 gündür telefon görüşmelerinde kesilme, kopma yok.
Vowifi ve volte kullanıyor muydunuz acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@forgottenh
Vowifi ve volte kullanmadım.
Açıkçası: ne işe yarar niçin kullanılır, nasıl kullanılır bilmiyorum.
arkadaşlar bu telefon ile instagram story kısmında paylaştığımız videolarda, kasma veya donma gibi sorunlar var mı acaba ? xiaomi kullanıyorum story'de video paylaşmak mümkün değil.
-
İnstagramın Android versiyonunda genel olarak problem var diye biliyorum. Her marka Android cihazda İnstagram problemli yani. -
Android 11 stabil sürüm Hindistan için dağıtılmaya başlamış
Telefonu annem için almayı düşünüyorum. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Güncelleme desteği konusunda nasıl Samsung? En son Galaxy S4 kullandığımda iki yılda çöp olmuştu cihaz. Bu sebepten son çıkan modellere bakıyorum önerdiğiniz başka marka olur mu?
Video da 25w olan m31 s,o kadar da doldurdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X