Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
37
Favori
99.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

m31s in şarj süresi o kadar olamaz. videodaki şarj aleti de 15w'lıktır. ya da farklı bir durum vardır. fizik kanunlarına aykırı. dediğiniz gibi olması için m31'in şarjının en az 4 saat sürmesi lazım.

• kısmen26 kullanıcısına yanıt

hiçbir telefonun uzun ömürlü olmasının garantisini veremeyiz. sadece kullandıkça görülür. teknoloji biraz şans işi. kimi bir telefonu 5 sene kullanır kimininki 1 senede bozulur. genel olarak m31'de bir sorun görmedim ben. sadece ilk aldığımda vo-wifi özelliği çalışmıyordu güncelleme gelince düzeldi. şu an sadece ultra ağır çekiminde sorun var. o da benim kullanmadığım bir şey. ancak annenize alacaksanız tavsiye etmem. m serisi bataryaları büyük olması sebebiyle ağır ve büyük telefonlar. kapla birlikte baya da artıyor. eğer anneniz sosyal medyada takılıyorsa ve biraz da yaşı varsa eli için ergonomik olmayabilir. oppo veya realme'nin orta segment telefonlarına bakın.

• kısmen26 kullanıcısına yanıt

her samsung telefon 2 ana güncelleme alır m31, android 10 ile başladıysa 11 ve 12 alır

sadece a serisinde a51,a71 gibi modeller 3 ana güncelleme alacak bu açıklandı samsung tarafından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultra ağır çekim ile ilgili şikayet edenler olmuş.Ben tam 8 aydır kullanıyorum en ufak sıkıntı yok bende.

Hatta normal kamera ile 500 tane fotoğraf çektiysem,ultra ağır çekimle daha fazlasını çekmişimdir.Uçan kuşlardan,arabalara,aklıma gelen her an her sahnede kullanıyorum.Yeri geliyor 15-20 dakika aralıksız peş peşe çekimler deniyorum

İnstagram'da paylaşıyorum,pc ve harici de yedekleyip pc ve tv de izliyorum vs vs vs.Bahsedilen kısa sürmesi,kasılması,görüntü atlaması gibi hiç bir şey olmuyor bende

• Arkadaşlar telefonu fabrika ayarına yüklememle başladı her şey.. 2 günlük giden şarj 1 güne düştü.
    Rom indiriyim diyorum 20 saatte indirecek. Premium istiyor. Servise göndersem yazılım kurup geri verecekler. Mart ayındaki güncellemeyi beklemekten başka çare yok gibi duruyor. Zorlaya zorlaya 6 saat ekran süresi alıyorum. Telefon beklerken şarj bitiyor. Sabaha kadar mobil veri WiFi kapalı %5 gidiyor. Bazense 7 iki hatla alakalı mı diyorum hattı devre dışı bırakıyorum tek hatta da aynı. Anlamadım gitti.

• Aynı durum bizde de var. Pil optimizasyonu ile ilgili bir problem var galiba. Adaptif pil kullanımını kapatıp en üstteki optimize seçeneğini seçtim. Biraz daha düzeldi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şarjı iyi gidenler büyük ihtimalle güncellemeden sonra fabrika ayarına yüklemedi. Vallaha çok kızdım. Eski romu premiumsuz indiresim var.

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Video bölümünde AĞIR ÇEKİM modunu gördüm. ULTRA AĞIR ÇEKİM ayrı bir şey mi ve nasıl deneyebiliriz.

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

Evet ikisi farklı modlar.

Ağır çekim modunda 240 fps'de oynatıyor.Ayrıca istediğiniz uzunlukta video çekip,daha sonra videonun istediğiniz kısımlarını ağır çekim yapabiliyorsunuz.

Ultra ağır çekimde ise 960 fps de oynatıyor.Onun süresi 8 saniye kadar ve genelde anlık çekimler için.Yani tek atımlık kurşun gibi bir şey.2 moduda kendiniz deneyerek farkları anlayabilirsiniz daha iyi.

• Şimdi ultra ağır çekimi kullandım ve bir problem yok

• Volte özelliğini kapattım. Sabaha kadar %1 şarj gitti normale döndü. Sizce şebeke de mi sorun var yoksa telefonda mı
    Ekran süresi de uzadı volte özelliğin şarj yememesi gerekmiyor mu?

• Olduğunuz yerde 4.5g şebekesi iyi olmadığındandır. Gayet normal. Eski telefonumda şebekenin neredeyse hiç çekmediği bir yerde 2katından da fazla hızlı şarj gidiyordu. Şebeke çok değiştiriyor batarya ömrünü. Eğer iyi çeken bir yerde oturmuyorsanız telefonu vo-wifi özelliğiyle kullanabilirsiniz.

• Evde sorun deği hocam. İnternet hızlı iş yerinde İnternet yavaş ve yoğun kullanıyoruz böylelikle konuşmalar da kesilme olacaktır.

Güncelleme aldıktan sonra fabrika ayarına yükledim ne olduysa o zaman oldu. Romdaki modem dosyasından biraz fark edebilir.

Hız testinden en az 20 mbit çıkıyor. Konuşmalarda takılma olmuyor şebeke bakımı herhalde benim telefonun fabrika ayarına, yüklediğim zaman denk geldi herhalde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Ocak 2021; 14:41:54 >
  • M21 mi alınır yoksa 300 TL fark verip M31 mi alınır?

• Samsungların şebeke çekim gücünü artırmanın yolu var mı ? 

• .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 5 Şubat 2021; 18:37:30 >
  • ksph K kullanıcısına yanıt

ram farkı var, 2gb ram android için önemli. bence m31

• Telefonla konusurken surekli ekran isigi yaniyor ve kulagim herhalde beklemeye al a basiyor. Biktim artik her konusmamin yarim kalmasindan yok mudur bunun cozumu arkadaslar

• m31 telefonu yeni aldım. konusurken yanağım yada kulağım biyerlere değiyor ve aramayı bekletmeye alıyor sürekli varmı bi çaresi
  • Bende 9 aydır kullanıyorum böyle bir şey hiç yaşamadım.Hatta benim şikayetim tam tersine konuşma sırasında telefonu kulağımdan aldığım zaman ekran çok geç açılıyor,hatta bazen hiç açılmıyor kendim bir şekilde açmam gerekiyor.

Örneğin müşteri hizmetlerini arıyorum telefon kulağımda,numaranızı-tc nizi girin vs dediği zaman kulağımdan çekip ekrandan klavyeyi açmak gerekiyor ya her seferinde ekranın açılması konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum.Çok büyütmüyorum ama yine de fark ediliyor bu durum.

@abex @kukaraça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 7 Şubat 2021; 18:49:59 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.