|
SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (45. sayfa)
-
-
Merhabalar. M31 veya m31s almayi dusunuyorum. Acil bir telefon almam gerekiyor. Butce 3.000 tl. Normalde 6 inc boyutunda telefon istiyorum ama bulamadim.Cok buyuk telefonu sevmiyorum.Kullanan arkadaslara sormak istiuorum, bu iki telefon cok mu agir? Tek elle kullanim cok mu zor? Son olarak bu ozelliklerde baska onerebileceginiz telefon var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon gayet kullanışlı cepte taşıma sıkıntısı yok
ağırlığı da rahatsız edecek kadar değil sonuç plastik kasa
-
gprs de sorun yaşayan varmı amazon yorumlarında bahsedilmiş.iade etmişler -
Bazen konumunu birkaç metre uzakta gösterebiliyor. Ya da baktığın yönü yanlış gösterebiliyor. Bu genelde haritaları ilk açtığımda oluyor. Harekete başladıktan sonra düzeliyor. Şimdiye kadar gpsle birkaç defa yolda gittim herhangi bir rahatsız edici sorun yaşamadım.
Teşekkürler. Yani sorun yok diyebiliriz -
Evet
Android 11 güncel tarih var mı ?
-
Herkese merhaba,
Ben 10+ kullanıyorum fakat kardeşime ve arkadaşımda m31 var.
Arkadaşım temmuz ayından beri, kardeşim ekim ayından beri kullanıyor.
Telefon ile alakalı bazı sorun ve görüşlerimi bildirmek istediğim için konuya yazma gereği duydum.
-Öncelikle cihazda takılma görmedim. Arkaplanda 10 dan fazla uygulama açık olduğu halde (instagram, linkedin, twitter, chrome, spotify, youtube ve daha bir sürü şey) en küçük bir takılmaya denk gelmedim.
-Evde ekranı tv ye yansıtarak kullanıyoruz, gain ve exxen izliyoruz, yine takılma yok. Buna rağmen şarjı gerçek anlamda iyi gidiyor. 6.000-Mah zaten diyorsunuz ama 4.100-Mah s10+ ile kıyaslayınca, diyecek çok şey olduğunu anlıyorsunuz. Her iki cihazın da bluetooth u devamlı açık ve saat ile bağlılar. Arkadaşımın telefonunda sürekli senkronizasyon açık, buna rağmen 3 günü çıkartıyor.
-Kardeşim telefonda video ve fotoğraf çekiyor, düzenleme yapıyor, haliyle görüntü işleme yaparken telefon ısınıyor ama s10+ dan çok da farklı bir ısınma olmuyor. 960-fps ağır çekim modu başarılı (bunu hem s9+, hem de s10+ ile kıyaslayarak söylüyorum). Makro çekim kamerasını, sanki boşuna koymuşlar gibi geliyor. Çünkü cihaza zaten pro mode geldi ve fotoğraf çekerken asıl kamerayı kullanmanıza olanak veriyor.
-s9+ kullanırken en sevdiğim özelliklerden biri, arka tarafta bulunan parmak izi okuyucuyu kullanarak, bildirim çubuğunu hareket ettirebilme özelliği bu telefonda mevcut. Alıştıktan sonra çok kullanışlı olduğunu göreceksiniz.
-Radyo özelliğini hiç kullanmadık. Yorum yapamayacağım.
-Ön kamera ile yüzü okutup, ekran kilidini açmak, tam bir baş ağrısı. Aynı sorun s10+ da da var. s9+'ın karanlık olması yüzünüzü okumaya engel değildi. Çünkü hem retina okuyordu, hem de infrared ışığı vardı.
-Pro mode olarak video çekimi henüz gelmedi. Bu da gelirse, gerçekten süper olacak.
-Super stady özelliği, s10 ile tanıtılan bir özellikti ve bu telefonda da var. Motorla giderken, en küçük bir titreme olmuyor.
-Hoparlörünü s modelleriyle kıyaslamak doğru değil ama eski note3-4 ve gm5-6 modelleriyle kıyaslarsak, hoparlörden dışa verilen ses tatmin edici. Kulaklıkla diniyorsanız, zaten dolby atmos var. Kıyaslamaya gerek bile yok.
-Bu arada, video düzenleme uygulamaları, kinemaster, dji mimo. Fotoğraf düzenleme uygulamaları snapseed.
Herkese iyi çalışmalar ve iyi günler dilerim.
-
Bu telefonun ilk zamanlar ahize sesi efsaneydi. Su an cok kotu. Neredeyse duyamiyorum. Sanirim yazilim guncellemeden sonra oldu. Bu ahize sesi nasil yukselir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar internette araştırdığımda şikayetvar'da falan mobil veri sorunundan müzdarip kişilerin olduğunu gördüm. Kronik bir sıkıntı mı bu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Advocate54
Arkadaşlar internette araştırdığımda şikayetvar'da falan mobil veri sorunundan müzdarip kişilerin olduğunu gördüm. Kronik bir sıkıntı mı bu acaba?öyle bir sorun yaşamadım hatla alakalı olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Bu telefonun ilk zamanlar ahize sesi efsaneydi. Su an cok kotu. Neredeyse duyamiyorum. Sanirim yazilim guncellemeden sonra oldu. Bu ahize sesi nasil yukselir?toz girmiş olabilir
-
bu gün android 11 geldi hayırlı olsun
kurulumu yaptım bakalım ne gibi değişiklikler yapmışlar
-
güncelleme geldi
-
M31 e android 11 gelmiş hayırlısı olsun. Güncelleme ile birlikte ekran kaydı, güvenli klasör geldi mi? Yazabilir misiniz?
arkadaşlar güncelleme hayırlı olsun güvenli klasör geldi mi?
-
dün m31 sipariş etmiştim. güvenli klasör olsa güzel olur diyordum. şuan kullandığım samsung c5 pro telefonda var. ve kulanıyorum.m31de tek eksik güvenli klasördü o da gelmiş.
m31'e güvenli klasör geldi mi çok iyi haber
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X