Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
37
Favori
99.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hannibal222

Arkadaşlar sırf içinizdeki nefreti bir şeylere yönlendirmek için bu telefonu kötülemeyin android 11 gayet akıcı bir şekilde çalışıyor telefon eski halinden çok daha iyi oldu.

Batarya 2 gün kullanım olanağı sunuyor

Ekran gayet parlak ve net

Ses çıkışı yeterli sadece mono hoparlör olduğu için htc 10 dan sonra tam alışamadım ama ses net ve yüksekliği yeterli, jack performansı gayet iyi.

Performansında kasma donma gibi en ufak sorunla karşılaşmadım 200 k ya yakın antutu puanı var aynı segmentteki diğer telefonlardan daha az ama yazılımla bunu kurtarıyor ki zaten teknoloji o kadar ilerledi ki bu zamanın i3 işlemcisi 3-4 yıl öncesinin i7 lerinden daha performanslı bu telefonda da böyle o yüzden gündelik kullanımda performans sıkıntınız olmaz, oyunlarda bu durum nasıl bilmiyorum o yüzden yorum yapmayacağım.

Kamerasından memnunum ne vezir eder ne rezil.

velhasıl kelam bu telefonu 7-8 bin bandındaki telefonlar ile kıyaslamayın, o telefonların forumlarına girin 20 tane sorun görürsünüz her telefonun ayrı bir problemi var.

dediklerinize aynen katılıyorum

bu fiyat bandında kronik sorunu olmayan telefon ben karşılaşmadım

beğenmeyen diğer alternatiflere yönelebilir

çevremde cin markalı kullananları görüyorum hepsi dertli belli bir kullanımdan sonra telefon sabıtıyor veya çekmiyor

imkanı olan zaten bu modelle uğraşmaz

ne kadar para o kadar köfte hesabı

• dostlar m51 kulllanıcısıyım malum biz daha güncelleme almadık, android 11 güncellemesinden sonra samsung klavye ye pano özelliği geldi mi? gboard panosu malesef pek kullanışlı değil, samsung klavyeye pano özelliği geldiyse bize de gelir diye soruyorum

• Güncellemenin tek eksisi bazı uygulamalarda mesaj kutucuğu ile klavye arasında mesafe kalıyor veya bi düzensizlik oluyor. Onun dışında yağ gibi akıyor. Harika olmuş
  • Güncellemeyi yükledim. Şimdilik büyük bir sıkıntı görmedim. Kamera menüsü aynı değişiklik olmamış fazla. Görsel olarak değişiklikler olmuş göze daha hoş gelen bir hale gelmiş. Ram kullanımı artmış doğal olarak. Önce 3gb boş Ram oluyordu şimdi 2gb boş Ram oluyor. Sıfırlama falan yapmadım üzerine kurdum klasörlerim, yazı tipi, simge paketi falan hepsi duruyor. Sıfırlama yapmadan da sorunsuz yükleniyor yani. Ben memnun kaldım genel olarak. Eskiye dönmeyi düşünmüyorum.
  • arkadaşlar samsung klavye ye pano özelliği gelmiş mi? biriniz bakın lütfen

• gkhan92 G kullanıcısına yanıt
    Nerden bakılıyor ben bilmiyorum tarif et bakayım
  • Dayanamadım ben de yükledim 11i. Güzel değişimler olmuş sadece tek beğenmediğim bildirim titreşimi biraz uzamış. Normalden 1 saniye filan daha uzun sürüyor gibi geldi. Ekran kapalıyken nereden bildirim geldiğini görmek güzel olmuş. Edge panel sayesinde de bmlünmüş ekran kullanmak daha kolaylaşmış. Umarım pil tüketimi iyidir şimdilik bir şey anlayamadım pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yazılımın pil kullanımını test edebilen var mı?

• Android 11'e ben de geçtim. Normalde Lenovo a7000'de 5-6 geçişi sonrası yaşanan sorunlar nedeniyle hep 1 yıl sonra geçmeye başlamıştım. Bu sefer direkt atlamakla kalmayıp teli de resetlemedim. Neden yani herkes resetlemeyi biliyor mu? Bunu yapmak zorunda mı?
    Sonuç olarak memnun da kaldım. Zahmetsizce yeni sürüme geçti tel.

Arayüz çok hoş olmuş. Edge paneli gelmiş ki kullanışlı kısayolları var konumu da değiştirilebiliyor. Ana ekran veya kilit ekranında çift tıkla kilitleme özelliği gelmiş. Bunu bekliyordum açıkçası.

Ram kullanımına pek bakmadım. Önceki haline pek bakmadığımdan dolayı ama bir artış var gibi. Batarya ömrü de güzel. Bir tık iyileşme olabilir hatta.
    Kullanıcı incelemem fikir vermeyecek kadar yüzeysel. Çünkü zaten telin bataryası bitmiyordu. Ram fazla fazlaydı :D

Bu arada aod'yi kullanmaya başladım. Önceleri aman şarj gitmesin diye kapatmıştım. Çok da güzel bir özellikmiş.

Yalnız nfc'de sorun yaşıyorum. Pos cihazına tutunca mobil banka uygulamadı açılıyor ama pos cihazı hata veriyor. Belki de ziraat mobil henüz uyumlu değildir.

Bir kaç ekran alıntısı ekledim. Telden müzik dinliyorum şu sıralar hoparlöründen.
    Ekran parlaklığını istediğim gibi açıyorum. Bu genelde %25 gibi olsa da son genelde sona doğru yaklaştırdım iyice. Wifi'dan kullandım neti de . Ekran süresini ona göre değerlendirin.

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera
    SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera

• northwood kullanıcısına yanıt

Ben de resetlemeden geçtim. Uygulamalarda bir sorun çıkmadığı sürece de resetlemeye gerek yok.

Ancak eski telefonumda mesela facebook indirilmiyordu. Öyle garip bir sorun yaşıyordum. Uzun zaman öyle kullandım telefonu. Sonra bir kere telefonu resetlemiştim ve bir kez de o zaman yüklemeyi denedim ve gayet sıkıntısız şekilde çalışmıştı. Yani uygulamalarda bazen sıkıntı çıkabiliyor tek mevzu o. Sıkıntı yoksa resetlemeye de gerek yok.

Ama wipe cache yapmanızı tavsiye ederim. Telefonda herhangi bir şey silinmiyor ve kayıtlara vs hiçbir şey olmuyor. Sadece her güncellemeden sonra wipe cache yapın.

• gladio2 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Wipe cache yaptım onu yazmayı unutmuşum. Yalnız m31'in recovery mode'a girmesi tuhaf. Pc'ye kapalı iken bağlayıp power up+power'a basıyorsunuz.

• northwood kullanıcısına yanıt

Android 10dayken kabloya bağlamadan yapılıyordu. Android 11 ile artık kablo bağlantısı gerekiyor. Değiştirmişler onu. Ben recovery menüsüne gelmek için klasik yöntemle yaptım açılmayınca bozuldu sandım sonra samsung forumda gördüm.

• Cift tikla uyandirma vardi ama uyutma yoktu diye biliyorum. Guncellemeyle mi geldi bu ozellik? Cift tik yapinca kapaniyor ekran, en sevdigim sey

• Sd kartımı görmedi güncellemeden sonra. Formattta attım pc de görüyor*. Ama telefona takınca bozuk diyor.

• kukaraça kullanıcısına yanıt

Geldi hocam ben de bekliyordum

• gladio2 kullanıcısına yanıt

Ben de baya uğraştım. En son xda'da bir yolu vardır diyip baktım böyleymiş meğer.

• Güncelleme öncesi uygulama menüsüne geldiğimizde arka plan kararıyordu, şuan ise mavi bir renk var. Tekrar arka planı karartmanın bir yolu var mı arkadaşlar?

Bir de sol alttaki tuşa basıp uygulamalar arası geçiş yaomak istediğimde, otomatik olarak bir önceki uygulamayı ön izleme olarak gösteriyor. Eskiden içinde bulunduğumuz uygulamayı ön izleme olarak gösterirdi. Bu bir hata mı yoksa yenilik mi acaba? Ben bu tuşa basıp içinde bulunduğum uygulamayı yukarı göndererek kapatıyordum. Şimdi tekrar sağa kaydırıp sonra yukarı atmam gerekiyor. Küçük ama sinir bozucu bir ayrıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 7 Mart 2021; 22:31:12 >
  • arkadaşlar güncelleme öncesi tam çentiğin üstünden kaydırınca bildirim paneli geliyordu aşağı doğru fakat artık uygulama menüsünü açıyor bildirim panelini orta çentikten kaydırarak açamıyorum. Kullandığım kılıftan dolayı ortadan açmak işime geliyordu. Benimle aynısını yaşayan var mı telefonlarınızda çentik üzerinden bildirim panelini açmayı deneyip sonucu söyler misiniz lütfen bayağı kullanışsız oldu benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reazst.v2

arkadaşlar güncelleme öncesi tam çentiğin üstünden kaydırınca bildirim paneli geliyordu aşağı doğru fakat artık uygulama menüsünü açıyor bildirim panelini orta çentikten kaydırarak açamıyorum. Kullandığım kılıftan dolayı ortadan açmak işime geliyordu. Benimle aynısını yaşayan var mı telefonlarınızda çentik üzerinden bildirim panelini açmayı deneyip sonucu söyler misiniz lütfen bayağı kullanışsız oldu benim için.

Çentikten aşağı inmiyor.

• Ses tuşlarına basılınca açılan menüyü normal olarak herhangi bir yerden açabiliyormuyuz. İos'taki gibi.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.