Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
37
Favori
99.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt

Yukardan aşağı 2 kez çek, ses simgesinin altındaki yazıya bas orada çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladio2 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Bu ayarı aydınlatma gibi bildirim menüsünün oraya koyamıyoruz dimi?

• Güncellemeden sonra neler değişti güncel inceleme videosu var mı?

• Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla hayır. Ama mutlaka google play de dediğiniz özelliği ekleyecek bir uygulama vardır.

• Yeni güncelleme yükleyen var mi? Problemli mi?
  • tek merak ettiğim batarya süresi indirdim yüklemeye tırsıyorum valla birdr exynos da takilmalar mevcut idi.. 11 le umarim giderilmiştir.
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

1 haftadır pek bir fark hissedemedim batarya konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 11 Mart 2021; 15:6:59 >
  • https://www.sammobile.com/news/galaxy-m31-one-ui-3-1-update/amp/ m31'e one ui 3.1 gelmeye baslamis.

• m31 s sayfasında hint roomu yükleyen arkadaşlar android 11 ve one ui3.1 gelmiş güvenli klasör filan hepsi var

bize ne zaman gelir acaba

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-m31s-dh-ana-konu--144807779-34

• Bu cihaza hard reset nasıl atıyotuz acaba beceremedim ben
  • telefonla video çekerken süper dengeli moduna alınca görüntü çamur gibi oluyor, sizde de böyle oluyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selfie çekerken 3:4 ve 3:4 [32mp] olarak iki farklı mod var.
    Ben ikisi arasında pek bir fark göremedim, normal 3:4 kaç megapixel çekiyor ki?

• emrepk E kullanıcısına yanıt

ben hiç bir zaman açmıyorum onu.dediğiniz gibi iğrenç bir şey oluyor

• Merhaba

S9 plusta bulunan sabit ana sayfa tuşu bu telefonda neden yok acaba bilgisi olan var mı?

Tuşsuz Android telefonlar için olmazsa olmaz bir özellik gerçekten bu telefonda eksikliğini farkettim.

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera

• Candy_Man C kullanıcısına yanıt

Çok da olmazsa olmaz bir özellik değil. Sizin eski telefonunuz oydu herhalde o yüzden eksikliğini hissettiniz.

O özelliğin olması için özel bir sensörün olması lazım basınçla çalışan. Samsungun yeni nesil hiçbir telefonunda yok bildiğim kadarıyla. Eski samsunglarda var sadece s8,note8,s9 note9 serilerinde. Samsung o özelliği büyük ihtimal uzun vadede amoled yanığı yaptığından dolayı kaldırdı.

Çift tıkla ekran açma özelliği var onun yerine bunu kullanabilirsiniz telefonu açarken.

• Merhaba arkadaşlar

GaLAXY M31 kullanıyorum. Telefonumdan çok memnunum FAKAT!

İşim gereği "GÖRÜŞME SES KAYDI ÖZELLİĞİ"ne çok ihtiyacım oluyor.

Telefonu aldıktan sonra bu özelliğin olmadığını öğrendim ve çok ihtiyacım olan bu özelliğe sahip olmadığı için telefonu değiştirmeyi bile düşündüm. Google, Türkiye' deki bazı kanunlar sebebiyle bu özelliği kapatmış. Aslında telefonun program gerektirmeden böyle bir özelliği var.

Yaptığım bazı araştırmalara göre Hindistan romu yüklendiğinde bu özellik geri geliyormuş ve telefonun garantisinin bozulmadan orjinal romu kullanılabiliyormuş. Ama bilmediğim bazı şeyler var.

• Bu romu nereden temin edebiliriz?
    • Romu yükledikten sonra gerçekten garanti devam edecek mi ? yada başarılı olmazsa orjinal rom geri yüklenebiliyor mu?
    • Orjinal rom yüklendiğinde garanti devam edecek mi?
    • Hindistan orjinal romu yüklendiğinde Türkçe menülerde sıkıntı oluyor mu?
    • Hindistan romu yüklendiğinde telefonda var olan özelliklerden kapanan olacak mı?
    • Bu işlemi başarılı bir şekilde yaparsak ne gibi dezavantajları olacak?

Ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• juneksi kullanıcısına yanıt

https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-m31/firmware/#SM-M315F

Rom buradan indiriliyor.

Rom kurarsanız garanti gider,orjinal halini tekrar geri yüklerseniz düzelir. Mesela bir şekilde ekranınız bozuldu ve telefonu tamir ettiler ancak telefonda rom olduğu anlaşılırsa, çiziklerden geçersiz sayıldığı gibi bundan dolayı da garanti geçersiz sayılır.

Türkçe menüde hiçbir sorun olmaz telefonun dili neyse o olur.

Hindistan romunda belki şebekeyle alakalı sıkıntılar oluşabilir çünkü her ülkenin şebeke bandları aynı değil. Türkiyede volte,4.5g varken bildiğim kadarıyla hindistan romunda sadece 4g var. Ancak yanlış biliyor da olabilirim. Denemeden bilemezsiniz. Eğer gizli dosya, ses kaydı özelliği sizin için çok önemliyse yükleyin. Ama bir önemi yoksa stock da olsa rom atmak gereksiz.

bu arada uyarı yapayım telefonunuz Rom atılma işlemi sırasında bir şekilde bağlantısı koparsa bilgisayardan brick olup bir daha kullanılamaz hale gelebilir. Ya da servise yollamak zorunda kalırsınız orada da iyi bir fatura çıkarabilirler. Ben önceki samsung telefonumda bir defa brick olayını yaşadım ama şans eseri kendim çözmüştüm.

Eklemem gerekirse işin uzmanı değilim siz yine de bir araştırma yapın eğer rom atacaksanız. Belki bootloader kilidi açışınca da garanti direkt oalrak gidiyor olabilir. Yani orjinal rom geri yüklense de gidebilir ama servisin ne kadar telefonu irdelediği ile alakalı biraz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 27 Mart 2021; 13:36:28 >

• Sadece bende mi böyle;
    -Ne kadar ayar yaparsam yapayım fotolar berbat,
    (Önceki tel Note 7 FE daha iyi,
    Kardeşimde A71 var foto daha iyi,
    Çocukta A51 var foto çok daha iyi)

- Ses düşük. Film izlemek (sadece kulaklıkla mümkün),
    Müzik ve Radyo dinlemek uygun değil. Hele araç içinde
    Ses kalitesi tamamen berbat.

Eğer herkeste böyle işe bu telefona 3.bin TL vereceğine git 1.500 TL ye Venüs veya Reeder al.

Sadece bende böyle ise servise göndereceğim.

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

1 ay kullandım dediğiniz hiç bir sorunla karşılaşmadım

hatta sesi kısıyordum çok sesi çıkıyor diye

fotoraf kaliteside gayet iyi

siz bi servise gönderin cihazı bence

diğer kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa iyi olur

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

- Zoom yapılmadığı ve yeterli ışık olduğu sürece telefon çok iyi iş çıkartıyor. Özellikle selfieleri çok iyi. Ancak ışıksız ortamda çamura bağlıyor. Videolar için de aynısı geçerli ek olarak telefon sabit olmayınca takılmalar oluyor. Kısacası iyi fotoğraf için karanlıktan kaçın ve zoom kesinlikle kullanmayın. Maks x2. Gerisi bozuyor.

- hoparlör kalitesi çok kötü, sesi yetersiz değil ancak kötü. Baya yüksek ses veriyor. Ama kesinlikle kaliteli değil. Kulaklık girişinde dolby atmos yazılımı olduğundan 50 kat daha iyi. Hoparlörü eskiden çok kötü geliyordu bana da ancak kendim ekolayzırı ayarladığım için şu an sesi çok daha güzel. Ayarlardan kendinize göre kurcalayın ben anlamam derseniz fulleyin tüm çubukları. O zaman ses değişir.

Ek olarak belirteyim ben bu telefona xperia z5 ten geçtim. O yüzden telefon iphone 12 pro da olsa ses kalitesi kötü gelirdi bana. Sony nin ses kalitesi hiçbir telefonda yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 28 Mart 2021; 18:32:22 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.