Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
36
Favori
99.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benyanlış okumuşım geldi sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woop kullanıcısına yanıt

yapma ya bende güvenli klasör geldi sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: 007messi

bu gün android 11 geldi hayırlı olsun

kurulumu yaptım bakalım ne gibi değişiklikler yapmışlar

Öğrenmek istediğim tek şey ekran süresi. Kullanım sonucunda söylerseniz çok iyi olur. Umarım son güncellemeyle azalan süre artmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 2 Mart 2021; 22:33:54 >
  • Hayırlı olsun güncelleme gelmiş.

Güncelleme konusunda acayip takıntılıyım.Perşembe hafta tatilim,bu yüzden o güne bıraktım güncellemeyi.

Öncelikle mevcut haliyle cihaza hard reset,sonra soft reset.
    Sonra android 11 güncellemesi, sonra tekrar hard reset vee en son sıfırdan tertemiz bir kurulum.
    Bütün uygulamaları baştan yüklemek,baştan sona bütün ayarları tekrar yapmak vs derken benim saatlerimi alacak.Ve bu döngüye bayılıyorum 😀
    Başka türlü asla güncelleme yapamam içim rahat etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

yapma ya bende güvenli klasör geldi sandım

Başka bir program ile güvenli klasör işini çözdüm

Fazla takıntı yapmaya gerek yok

• Hangi programı kullanıyorsun

• quote:

Başka bir program ile güvenli klasör işini çözdüm

Fazla takıntı yapmaya gerek yok

Alıntıları Göster

hangi program?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

hangi program?

Alıntıları Göster

Gallery vault diye bir program mağazada ücretli

Apk sini indirdim ful sürüm yaptım program Türkçe ve bayağı kullanışlı ve isterseniz telefon ekranında hesap makinesi olarak gösterebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

Öğrenmek istediğim tek şey ekran süresi. Kullanım sonucunda söylerseniz çok iyi olur. Umarım son güncellemeyle azalan süre artmıştır.

Alıntıları Göster

Şarj süresi 4. 5 g de 10 saat civarı gidiyordu ama WiFi ile bu süre daha uzun kullanıcıdan kullanıcıya değişir ama genel olarak 10 saat rahat aldım 2 günde bir şarj ediyorum

Bu yetiyor bazen 3 günü buluyor oyun oynamıyorum

Android 11 yeni yükledim takip edeceğim bakalım ne kadar değişiklik olarak Buradan paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Hayırlı olsun güncelleme gelmiş.

Güncelleme konusunda acayip takıntılıyım.Perşembe hafta tatilim,bu yüzden o güne bıraktım güncellemeyi.

Öncelikle mevcut haliyle cihaza hard reset,sonra soft reset.
    Sonra android 11 güncellemesi, sonra tekrar hard reset vee en son sıfırdan tertemiz bir kurulum.
    Bütün uygulamaları baştan yüklemek,baştan sona bütün ayarları tekrar yapmak vs derken benim saatlerimi alacak.Ve bu döngüye bayılıyorum 😀
    Başka türlü asla güncelleme yapamam içim rahat etmez.

Neden hocam? Güvenlik sebebiyle mi? Biraz ayrıntılı yazabilirseniz çok iyi olur.

• quote:

Gallery vault diye bir program mağazada ücretli

Apk sini indirdim ful sürüm yaptım program Türkçe ve bayağı kullanışlı ve isterseniz telefon ekranında hesap makinesi olarak gösterebilirsiniz

Alıntıları Göster

ikisi denk programlar değil olay sadece resim video gizlemek değil güvenli klasörün içinde whatsapp+fb+insta....vs istediğin apk yikuruyorsun ve gizliyorsun. güvenli klasörün içinde bağımsız olarak google play store var.uygulamaları ordan yüklüyorsun,ayrıca masaüstünde simgeyi tamamen gizleyebiliyorsun apk nin simgesini ve adını değiştirebiliyorsun ben gizli olarak instagram, wp kullanıyorum bunu güvenli klasör sayesinde yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 3 Mart 2021; 17:33:36 >

• Anladım hocam umarım bir daha ki güncelleme de gelir başka yapacak bir şey yok

• Güncelleme sonrası yavaşlama oluyor telefon eskisi kadar stabil değil maalesef.

• Funnerman33 F kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, sayfa geçişlerinde, uygulama açılışlarında anlık takılmalar yaşanmaya başlandı
  • Peki eskiye döndürme şansımız var mı acaba güncelleme öncesine?

• quote:

Orijinalden alıntı: Advocate54

Arkadaşlar internette araştırdığımda şikayetvar'da falan mobil veri sorunundan müzdarip kişilerin olduğunu gördüm. Kronik bir sıkıntı mı bu acaba?

Anneme aldım bende hepsi buradadan m31. Evde internet olduğu için hep wifi dan kullanıyordu interneti. Dün dışarı çıktığımızda kendi internetini kullanalım dedik, fakat telefon hiçbir şekilde mobil veriyi açmıyor. Bende sorun ne acaba diye internette konuyu araştırırken, sizinde dediğiniz gibi şikayetvar daki konuyu gördüm. Kronik bir sorun olabilir mi, ne yapmak gerekir bilemedim.

• maxian kullanıcısına yanıt
    bende de m31 var ama öyle bir sorunum yok, garantiye gönderdiniz mi?
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

Güvenlikten daha ziyade daha temiz ve problemsiz bir güncelleme oluyor, sorun çıkma ihtimali daha az gibi.

En azından senelerdir ben hep böyle yapıyorum.

• arkadaşlar güncellemenin boyutu ne kadar dı ben 1,7 gb biliyorum ama bir yerkerde 4.1 gb diyor

• Arkadaşlar sırf içinizdeki nefreti bir şeylere yönlendirmek için bu telefonu kötülemeyin android 11 gayet akıcı bir şekilde çalışıyor telefon eski halinden çok daha iyi oldu.

Batarya 2 gün kullanım olanağı sunuyor

Ekran gayet parlak ve net

Ses çıkışı yeterli sadece mono hoparlör olduğu için htc 10 dan sonra tam alışamadım ama ses net ve yüksekliği yeterli, jack performansı gayet iyi.

Performansında kasma donma gibi en ufak sorunla karşılaşmadım 200 k ya yakın antutu puanı var aynı segmentteki diğer telefonlardan daha az ama yazılımla bunu kurtarıyor ki zaten teknoloji o kadar ilerledi ki bu zamanın i3 işlemcisi 3-4 yıl öncesinin i7 lerinden daha performanslı bu telefonda da böyle o yüzden gündelik kullanımda performans sıkıntınız olmaz, oyunlarda bu durum nasıl bilmiyorum o yüzden yorum yapmayacağım.

Kamerasından memnunum ne vezir eder ne rezil.

velhasıl kelam bu telefonu 7-8 bin bandındaki telefonlar ile kıyaslamayın, o telefonların forumlarına girin 20 tane sorun görürsünüz her telefonun ayrı bir problemi var.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.