Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
37
Favori
99.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m21 de kamera ve 128 gb hariç eksik olan nedir ?

• Arkadaşlar bu telefonu tavsiye edermisiniz? 2800 tl civarı telefon bakıyorum.en akla yatanı bu gibi.ama ısınma problemi tarzı sıkıntısı varmı yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wireless charge özelliğini destekliyor mu? Bugün bir wireless charge standına koydum ama bir etki oluşmadı. Bendeki mi bozuk, modelde mi yok?

• niketnac kullanıcısına yanıt
    Modelde yok malesef
  • İşte bahsettiğiniz ultra ağır çekim modu bende neredeyse çalışmıyor. 4 çekimden biri belki işe yarar bir görüntü sergiliyor, o da lazım olan kısımda atlama yapmadıysa.. Son güncelleme ile düzelmezse servise vermeyi düşünüyorum, duruma göre servis raporu ile birlikte şikayet oluşturacağım.

Hocam siz diyince ben de kontrol etmiştim ağır çekimi bende de çalışmıyordu ancak doğru yapmıyormuşum. Ultra ağır çekim modunda bastığınız anda o görüntüyü çekiyor. Neyi ağır çekim yapmak istiyorsanız direkt olarak o anda basın. Eğer basıp biraz bekledikten sonra o an gelirse olmuyor.

Tuşa basar basmaz ağır çekimin başladığını bilerek çekimleri yapın. Ben öyle yapıyorum bir sorun olmuyor artık. Ama şunu da eklemem gerekir gerçekten zor çekmesi eğer doğru anı denk getiremiyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 13 Şubat 2021; 17:47:45 >
    Hocam altta ki mesajda arkadaşda doğru şekilde kullandığınızdan emin misiniz diye yazmış.Eğer gerçekten kullanımınızda sıkıntı yoksa yazılımsal bir sorun olabilir.
    İnanın yüzlerce sefer kullandım,zerre problem yaşamadım.İnşallah yazılımsal, donanımsal bir şey değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: niketnac

Arkadaşlar M31 telefonumun kamerası ile ilgili bir problem var.

Ultra Ağır Çekim modundayken atlamalı kayıt alıyor. Akıcı bir görüntü olmuyor. Zaten çekim modu mantığı gereği ânı yakalamak çok zor. Bir de kesikli ve atlamalı kayıt yapınca hiç tat vermiyor. Düzgün bir akış yok.

Bu videoya hiçbir değişiklik yapmadım, kesmedim. orijinal haliyle aktardım. 8sn kadar sürmesi gereken video kesiklikler sebebiyle 3sn veya 4sn gibi sürelerde kalıyor.

Nadiren düzgün kayıt alıyor. Özellikle arkaya arkaya yapılan üç veya dördüncü kayıt izlenmez oluyor.

Sizde de durum böyle mi?

Daha önceki mesajımı alıntıladım. Ultra ağır çekim modunda kullanmak zor. Çalışma mantığı sonucu çoğu zaman çekmek istediğim şeyi denk getiremiyorum bu normal. Görüntü bu şekilde kesikli ve her çekim farklı sürelerde. Görülen video komple bir ağır çekim videosu, editlemedim. Başı sonu yok, ayrıca arada atlama var.

Normal ağır çekim modunda da benzer şekilde atlama var. Bu kadar hissedilmese de kaydı izlerken aralarda atlamalı kaydettiğini görüyorum. Hafıza kartı takılıydı, kartı çıkardım ama durum aynı.

Geleceği söylenen güncelleme sonrası bir gelişme olmazsa servise yollayacağım

@gladio2

@mert_özcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niketnac -- 13 Şubat 2021; 22:37:24 >

O zaman güncelleme beklemek lazım.Umarım düzelir güncelleme ile
  • Hayret piyasada en çok satan telefonlardan birisi ama forumda pek ilgi görmemiş acaba

• SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera
    SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera

Resmen sarji sömürüyor. Birkaç yerde adaptif parlaklığı kapatın denilmis ama ben özelliği kullanmayacaksam telefonu ne yapayım

• izzet43 kullanıcısına yanıt

Şöyle bir durum var. Otomatik parlaklık her zaman her telefonda ister fiziksel ister sanal sensör olsun çok şarj götürür. ZAten dış ortamdaysanız bir kere %90 ihtimal hep parlaklık fule yakın olur güneşli zamanda. Ben fiziksel olarak sensörü olan telefonlarımda da otomatik parlaklıkta genelde normalden en az 2 kat şarj gittiğini görüyordum. Otomatik parlaklığın olayı bu. Ek olarak samsung telefonlar ekranın şarj tüketimini tek başına göstermediği için sensörün ve diğer uygulamaların tüketimini ekran tüketimini de hesaba katarak gösteriyor olabilir. Bence dış ortamda çok kullanışlı olduğundan dolayı ne kadar götürürse götürsün kullanılması gereken bir özellik. Kapatmayın zaten batarya kapasitesi fazla yeterince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 17 Şubat 2021; 15:5:39 >
  • Az önce YouTube da Hintli bir arkadaşın M31 Android 11 + OneUı 3.0 videosunu izledim 15 dakikalık.
    Güncellemeyi alırsak güzel yenilikler geliyor gibi duruyor 🙏
  • telefonu 1 haftadır kullanıyorum eski telefonum huawei mate 8 di 4yıl kullandım hala sapa sağlam sadece batarya değiştirdim

onda 5 saat ekran süresi alıyordum m 31 de 4,5 g de ful internet 9-10 saat arası ekran alıyorum

şarj 2 günü rahat çıkartıyor oyun oynayan bir insan değilim şu an için gayet yeterli

gönül isterdi m 51 almak ama aradaki 600 tl bana çok geldi

çin markalı telefonlar bana güven vermedi uzun kullanımda ne olur bilemedim

çevremde kullananlar pek menmun değiller huawei de p 40 lite google sorunu var

kullananlar dolaylı yönden hallediyoruz demişler ama uğraşmak istemedim

şu an için menmunum bakalm

• 007messi kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, hayırlı olsun
  • mert_özcan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

Konuda hiç hareket yok her kez telefondan memnun

Kronik sorun yok galiba maşallah

• 007messi kullanıcısına yanıt
    Ben 9 aydır kullanıyorum dert edecek bir şey yaşamadım, sayfaların çoğunu da okudum öyle abartılacak kadar büyük derdi olanı da görmedim açıkçası.
    Kısacası genel olarak temiz bir cihaz gibi
  • Telefonu kullanan olarak tek ve en büyük sorunu konuşma yaparken ekran sürekli açılıp geri kararıyor ve konuşma bittiğinde kapatmak için kulaktan çekince ekran açılmıyor çift tıklıyorum öyle.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.