Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
37
Favori
99.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonu sıfırlayıp yeniden kurulum yapayım, ayarları biraz karıştıralım bakalım ne değişecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera

Son bir kaç şarjdan bu yana Google play hizmetleri aşırı pil tüketiyor. Sizde de bu şekilde mi. Durduramıyorum da. Sürekli arka planda çalışıyor. Bir de bimcell den mıdır Bilemiyorum turkcell hat ile 11 saat ekran süresi veriyordu. Simdi 8 saati geçmiyor

• volkanadana V kullanıcısına yanıt

Sürekli çekim gücü değişimi daha fazla güç çekebilir. Eğer sorun veya sorunlardan biri bimcelle geçiş ise.

• Değerli Dostlar. Ocak 2021 de hb'den aldığıım (3,5 aydır kullandığım) Galaxy M31'i satmaya karar verdim. (Çünkü şirketten istediğim telefonu veriyorlar NOTE 10 Lite. )

İlk gün ekran koruyucu uygulandı ve sürekli kılıfla kullandım. Dün den itibaren yeni telefonu kullandığım için bu cihazı satıyorum. Tertemiz, kutusu duruyor. Hiç bir sorunu yok.

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera
    SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera

• Bakalım cihaz 2.elde kaça gidiyor

• volkanadana V kullanıcısına yanıt

Telefonu yeniden başlatın ya da kapatıp birkaç saniye bekleyip çalıştırın. Uygulamalar şişiyor arka planda zamanla, tüketimi arttırıyorlar. Ayda 1 yapmanızı tavsiye ederim. Eski telefonumda haftada 1 yeniden başlatmak zorunda kalıyordum direkt kendisi takılıyordu. Sürümü, işlemcisi, markası ne olursa olsun her telefon periyodik olarak yeniden başlatılmalı.

• Eski model bir TV'im var HDMI girişli. Telefonu type-c/hdmi kablosu ile bağlayıp görüntü aktarabilir miyim? Bunun için kablo önerebilir misiniz?

• Seriyye S kullanıcısına yanıt

Hocam hangi ildesiniz

• Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç yerde araştırdım. M31 galiba MHL desteklemiyor(bende M51 var galiba o da desteklemiyor). S4 zamanından kalma orjinal bir micro usb MHL aparatı var. Bu aparatı micro usb'den type c'ye dönüştürücü ile takmayı denedim. Fakat micro usb kablonun ucu yapısından dolayı type c dönüştürücüye girmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• forgottenh F kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Bakalım elime bir kablo geçerse deneyeceğim. Boşa para harcamak istemiyorum açıkçası.

• Kabloyla bu bağlantı oluyor mu bilmiyorum ama kesin bir yöntemi var. O da xiaomi mi stick alıp tvye bağlamak. Wifi aracılığıyla direkt akıllı tvniz olmuş oluyor. 300 lira civarında bir fiyatı var.

• gladio2 kullanıcısına yanıt

Hocam amacım tv'yi dediğiz gibi akıllı hale getirmek değil. Telefonu tv de kullanabilmek. Samsung dex olayı aklımı çok çeliyor. Telefonu satıp üstünü tamamlayarak dex destekli bir telefon alma niyetim yok değil açıkçası.

• Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt

Telefon aynı zamanda bağlanabiliyor dediğim şekilde(tabi ki wifi bağlantısıyla). Dex destekli telefon için en az üstüne 3k daha vermeniz lazım. 300 liraya mi stick alıp hem akıllı tv, hem telefonu tv de kullanma özelliği oluyor. Bir taşla birkaç kuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

Telefon aynı zamanda bağlanabiliyor dediğim şekilde(tabi ki wifi bağlantısıyla). Dex destekli telefon için en az üstüne 3k daha vermeniz lazım. 300 liraya mi stick alıp hem akıllı tv, hem telefonu tv de kullanma özelliği oluyor. Bir taşla birkaç kuş.

Şimdi anladım hocam. Bunu öğrenmem iyi oldu. Saolun.

• Daha önceden sorulmuştur muhtemelen ama cihaz Gear VR'ı destekliyor mu? Desteklemiyorsa tavsiye edebileceğiniz VR modelleri var mıdır?

• YARGIÇ06 Y kullanıcısına yanıt

İstanbul - Üsküdar/Fatih

• Evde bimcell çok az çekiyor İnternet çok kötü.. 4.5 G arada bi geliyor ama internet kopuyor. H+ da biraz İnternet kullanabiliyorum. Acaba telefonda 3g/h/h+/4g gibi şebekeleri seçebiliecegim bir ayar yok mudur? Ben sadece 4.5g yi aktif veya deaktif edebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDiscovery -- 29 Nisan 2021; 21:12:50 >
  • takip

• quote:

Orijinalden alıntı: XDiscovery

Evde bimcell çok az çekiyor İnternet çok kötü.. 4.5 G arada bi geliyor ama internet kopuyor. H+ da biraz İnternet kullanabiliyorum. Acaba telefonda 3g/h/h+/4g gibi şebekeleri seçebiliecegim bir ayar yok mudur? Ben sadece 4.5g yi aktif veya deaktif edebiliyorum

android 10 sürümündeyken daha öncesinde sormuştum bu soruyu. benim telefonumda hiçbir zaman şebeke ayarlama seçeneği olmadı. ancak birkaç arkadaş atmıştı ve onların telefonlarında şebeke seçilebiliyordu. eski sürümlerde büyük ihtimal o özellik var ancak şu an diğer arkadaşlarda var mıdır bilemiyorum. ben şahsen değil şebeke seçimi, 4,5g ve volteyi kapatamıyorum bile. o seçenek bende direkt donuk. sadece vodafone uygulamasının menüsünden ayarlayabiliyorum. belki siz de bimin varsa öyle bir uygulaması oradan ayarlayabilirsiniz. ancak telefondaki kadar efektif olmaz. android 11de en azından benim telefonumda bu seçenekler yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

android 10 sürümündeyken daha öncesinde sormuştum bu soruyu. benim telefonumda hiçbir zaman şebeke ayarlama seçeneği olmadı. ancak birkaç arkadaş atmıştı ve onların telefonlarında şebeke seçilebiliyordu. eski sürümlerde büyük ihtimal o özellik var ancak şu an diğer arkadaşlarda var mıdır bilemiyorum. ben şahsen değil şebeke seçimi, 4,5g ve volteyi kapatamıyorum bile. o seçenek bende direkt donuk. sadece vodafone uygulamasının menüsünden ayarlayabiliyorum. belki siz de bimin varsa öyle bir uygulaması oradan ayarlayabilirsiniz. ancak telefondaki kadar efektif olmaz. android 11de en azından benim telefonumda bu seçenekler yok.

Alıntıları Göster

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.

Evet benimki de Android 11 ve maalesef yok bulamadım. Yinede uzman bir arkadaş belki bir farklı yol bulur diye umut ediyorum

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.