Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
37
Favori
99.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera

Beyler telefonda böyle şeyler oluştu. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Garanti yolu gözüktü. Herhangi bir yere düşürme veya sıvı teması gibi bir durum yaşanmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt

O lekeler gittikçe yayılacaktır. Bir süre sonra iç tarafları siyaha dönüyor tamamen ölüyor pixeller. Amoled ekranlarda genelde darbeye veya basınca maruz kalınca oluyor. Mürekkep lekesi diye de bilinir. Normalden dayanıksız bir ekran denk gelmiş olabilir size.

• gladio2 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam titiz kullanırım. Darbe vs durum olmadı bu kadar dayanıksız olmamalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt

Telefonu servise verdiniz mi acaba? Garanti kapsamında sayıldı mı?

• Samsung a para verlmez.Yazık ettniz paracıklara.

• neye verelim, Sharp geldi de vermedik mi.. Napalim xiaomi, zte, casper, vestel ve Gm ye mi para verelim

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş 2-3 sene önce çıkan bir orta-alt segment asus modelinin m31 den daha iyi olduğunu iddia ediyordu, sonra kanıtları sununca içerlemiş. Pek takmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 9 Haziran 2021; 1:14:10 >
  • Konusurken beklemeye alma olayini eminim cogunuz yasiyorsunuz. Cozumu nedir bu isin telefonu atacagim sinirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 15 Haziran 2021; 20:1:56 >
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    Ben bu sorunu pek yaşamadım ama bir arkadaşımda vardı aynı sorun. Sebebini bulmaya çalıştık ama anormal bir şey bulamadık. Sonradan bir şey fark ettik ki telefonu kulağa tam dayamak gerekiyormuş. Arkadaşım telefonu kulağına götürdüğünde dışa doğru açılı bir şekilde tutuyordu. Şimdi yanağa tam düz yaklaştırıyor ve eskisi kadar rahatsızlık yaşamaz oldu. Siz de bir deneyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Konusurken beklemeye alma olayini eminim cogunuz yasiyorsunuz. Cozumu nedir bu isin telefonu atacagim sinirden

Telefonu kulağına bastırarak ekran ışığının sönmesini bekle o zaman olmuyor.

• Arkadaşlar merhaba babamda var bu telefon gps çalışmıyor gps test uygulamasında hiç birşey görmüyor bile var mı böyle bir sorun yaşayan tavsiyesi olan

• konum menüsüne girip doğruluğu iyileştir bölümüne tıklayın. Orada wifi seçeneğini açın. Orada konum istekleri ve konum servisleri de var. Belki bir sorun da yoktur telefonda sadece uygulamalara konuma erişim izni verilmemiştir. Ona da uygulama izinleri bölümünden eğer engellendiyse kaldırabilirsiniz.

Eğer düzelmezse, hem telefonu hem gps uygulamasını güncelleyin, eğer yine olmazsa fabrika ayarlarına döndürün, o da olmazsa servise.

• Merhabalar... M31 çift hat takılı kullanım da cihazın üst kısmı ortalara doğru ısınıyor şarj da geç doluyor Android 11 yüklü format atmadım bu tarz sorun yaşayan varmı ?

• Bendede sarj tam oturmamaya başladı geri atıyor

• EsaSOgLaNN kullanıcısına yanıt

Bendede var m31 Vodafone hat takılı daha önce aynı yerde j7 core de kullandım ısınma yapıyor Vodafone bulunduğum yerden çekmiyor cihazı ısıtıyor

• ben bu ısınma sorunu yüzünden cep telefonunu açtım ve bataryanın kabarıp delindiğini gördüm. hatta biraz kurcaladım batarya hafif alev aldı ve kullanılmaz hale geldi. Bence bataryalar sorunlu bu M31'de. İstanbulda bildiğiniz yedek parçacı var mı gidip yeni batarya alayım?

• Kullanan arkadaşlar m31 şarjım orijinal degil nasıl bir şarj adaptörü tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mondfinsdernis

ben bu ısınma sorunu yüzünden cep telefonunu açtım ve bataryanın kabarıp delindiğini gördüm. hatta biraz kurcaladım batarya hafif alev aldı ve kullanılmaz hale geldi. Bence bataryalar sorunlu bu M31'de. İstanbulda bildiğiniz yedek parçacı var mı gidip yeni batarya alayım?

Bataryayı kurcalamayın. Ucuz atlatmışsınız. Bataryalar genelde patlar delinince. Ama söyledikleriniz pek bataryanın kendi kendine delindiğini göstermiyor galiba çıkarmaya çalışırken hasar vermişsiniz. Bir batarya şişip delinince ya alev alır ya da patlar bunun başka bir sonucu yoktur. Zaten şişen batarya telefonun kapağına baskı yapıp oradan da anlaşılır. Bataryayı delici veya kesici aletlerle çıkartmaya çalışmayın. Yan sanayi batarya da almayın. Yetkili servise verin onlar taksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 29 Haziran 2021; 14:30:58 >

• EsaSOgLaNN kullanıcısına yanıt

Android 10da varmıydı bu durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akletmeklazım

Android 10da varmıydı bu durum?

Yoktu 11 ile başladı sorun 4 saate şarj oluyor çift hat ile cihaz ciddi derecede ısınıyor

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.