Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
118
Favori
681.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun arkasındaki izler çizikler yüzünden telefonu satamıyorum arka kapak cidden rezalet garanti değiştirir mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt
    Suni yükselme var. 4 bine alıcı bulamıyorum 2.elde

• holograpys kullanıcısına yanıt
    İkinci el ederi 3000 tl diyedir.

Sıfırı'nın çıkış fiyatı 3000 tl iken ve pili dışındaki özellikleri 3000 tl klasmanında iken kimse bu telefonun ikinci eline 4 bin dahi vermez. Belki telefondan anlamayanlar kurun da etkisiyle şimdilerde verebilirler o da ayrı mesele.

• IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt
    Ev tipi sinema sistemlerindeki dolby atmos gibi bir fark beklenmemeli. Özellikle dolby atmos bir filmi telefondan izlerken ayrıntı ve genişlik ile daha berrak bir ses farkedilir. Hassas kulaklar Görseldeki tek tuşa basmakla bunu farkeder. SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 23 Kasım 2021; 22:50:22 >

benim de arka kapak berbat oldu. telefonu kılıfla kullanıyorum. spigen kuel h12 nin mıknatıs plakasının önüne çizmesin diye jelatin yapıştırmama rağmen mıknatıs plakanın izi çıktı. SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] 

• cazsever C kullanıcısına yanıt
    3bine satsam ben ne alacağım ki. Tüm telefonlar yükseldi

• m.n11.com
    Samsung Galaxy M51 Orijinal KASA Arka Pil Batarya Kapağı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/samsung-galaxy-m51-orijinal-kasa-arka-pil-batarya-kapagi-siyah-P236454355

Bir tane alıp garanti bittikten sonra kendin degistirmeyi düşünüyorum.Sonra da satarım tabi satacağım kişiye açıklarım böyle böyle bir işlem yaptım diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğru, haklısınız.

• Merhaba, son günlerde ses kaydedici cebimdeyken kendiliğinden kayıt yapmaya başladı. Zorla dudurma seçeneğiyle şimdilik hallettim. Cihazımda lisanslı antivirüs de var.
    Neden olmuş olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenesen -- 26 Kasım 2021; 22:16:49 >
  • Kapağa çok takılmayın. Yarın başına ne geleceği belli olmaz. Benim telefon şarj olmazken servise verdim. Verirken de ekran koruyucuyu söktüm. Düştüğünde çatlamıştı. Şimdi düşmüş bu diyip garanti dışında tutmasınlar diye sökmüştüm. Tekrardan da takmadım. Ekran koruyucusuz kullanıyorum. Özlemişim bir telefonu koruyucu olmadan kullanmayı.

• esenesen kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, kilit ekranı, widgetlar bölümünden ses kaydedici seçeneği işaretliyse onu kaldırabilirsiniz, muhtemelen cebinizdeyken ekran açılıyor ve ses kaydına dokunuyor cihaz, ben de bir kere yaşamıştım o seçeneği kaldırınca bir daha yaşamadım.

• dh_userr D kullanıcısına yanıt
    Aynen, bende de aktifmiş. Teşekkürler.

• M52 ye geçilir mi ne diyorsunuz, 7 bin mah bataryanın keyfine alışan adama 5 bine düşmek koyar mi? M51 in kalin olmasi benim için sorun değildi. Keske 6 bin koysalardi, m51 de sütten ağızları yanmış ki 5 bin koymuşlar bütün pazar m52 ye kaymasın diye.

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

Gerek yok bence. + olarak işlemcisi iyiymiş ama değer mi yine de değmez.

M53 belki, ama M52 için değmez.

A82 (Galaxy Quantum 2)'yi bekleyebilirsiniz. Batarya 4.500 mAh ama özellikleri tatminkar.

• Telefonun orijinal şarj aleti bugün tepki vermez oldu. Şarj aletinin de garantisi vardır sanırım. Hangi firma ilgileniyor garanti işlemleriyle? Değer mi uğraşmaya? Yeni orijinal şarj aleti alan oldu mu?

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Başka adaptör/şarj kablosu ile denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Evet başka adaptörle şarj oluyor. Adaptöre başka kablo taktım o da şarj etmedi. Adaptörde koku kırık çizik yok. Tunçmatik akım korumalı prizdeydi alındığından beri.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Anladım. Benim telefon şarj olmuyordu da o yüzden sordum. Ben Bakırköy/İncirli de bulunan yetkili servise verdim. Çok memnun kaldım, çok da hızlı idiler. Bilgin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.