M52'de batarya daha düşük (ki M51'i M51 yapan asli unsur bu nihayetinde), 3.5mm giriş mevcut değil, kamera adasında derinlik sensörü yok ve dahili radyo mevcut değil. |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (508. sayfa)

-
-
Ekran kalitesi nasıl hocam, m51 e nazaran çok fark ediyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalite ayni yalniz 120hz olayı efsane. Gözün bayram ediyor. Ama bu sebeple değişir mi bilmem. M51 de efsane telefon çünkü. 4300 den koydum m51 i ultra hybrid spigen kılıf ile bakalım gidecek mi? 3800 e aldim ben dolar 7 liraydi kimse ederi değil muhabbeti yapmasın lütfen. Iphone 11 bile ben alırken 6800 dü şimdi 10 bin lira olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SAMSUNG EP-TA800XWEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Aleti, Beyaz amazon
SAMSUNG EP-TA800XWEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Aleti, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07TV8N1HR/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_X4AZ803V4VS0J8TY5XVN?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar telefonu düşürdüm. Sol üst köşesinde çeyrek daire şeklinde boydan boya kılcal çizik var. Ekran koruyucuya dokununca elime pürüz gelmiyor. Büyük ihtimalle ekran kırıldı. Değişim ücreti ne kadar acaba? Ya da sadece ön cam değişebilir mi?
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/
Ekran bin liraya değişiyor tabi servis işçilik ücreti hariç
-
Teşekkürler şimdi koruyucuyu kaldırdım koruyucu kırılmış. Eşeğimi kaybedip bulmuş gibi oldum. İnşallah bir daha düşürmem :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsemjw -- 12 Aralık 2021; 16:46:29 >
benımde dustu gecen ama bısı olmadıgı kabetındeyım jkontro lettım benımde ekranda kılcal gokkusagı rengı gıbı renkler var galıba ekran koruyucu kılcak sekılde cok ufak cızılmıs mı ne veya cebımde oldu anlamadım.. sız hangı ekran moruycuu merkayı kullanıyorsunuzz saglam mı belkı bende alırımm lazım cunku sgalm bı marka ve model kullannalar vardsa yazarsa sevınırım.
-
Arkadaşlar bu telefonla arkadaş grubunda selfie çekince sadece telefonu tutup fotograf çeken kişi net çıkıyor diğer kişiler bulanık çıkıyor. normal modda , öyle canlı odak modunda filan değil. nerede cekersem çekeyim aynı problem var. android 10 kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C3A4DE0 -- 12 Aralık 2021; 20:37:2 >
Malesef hatırlamıyorum telefonu samsung sitesinden aldığımda hediye vermişlerdi
-
Arkadaşlar m51 i yukarda belirttiğim gibi 4300 e orjinal sarj aletini vermeden sattim çünkü orjinal sarj aletini m52 de kullaniyorum 25w olduğu için. 5 günde satıldı İstanbul avrupa yakasında. Yanına 30 liralik bir sarj aleti verdim alan öyle kabul etti, bir de spigen kılıfla verdim tabi. Piyasayi merak edenlere duyurulur. M52 ye bu durumda neredeyse hic para vermeden geçmiş oldum m51 maşallah altin gibi yatırım olmus benim için hala piyasada gözde bir telefon. Tabi 5 6 yazanlara söyleyecek laf yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
M52 ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum ilerleyen zamanlarda. Batarya da dahil buna tabi ama M51 performansı beklemiyor klmse.
daha önce asus kullanıyordum başlangıç uygulamaları seçiliyordu. bu telefonda derin uykuya bile alsam geceleri hayat eve sığar bluetoothu açıyor mesela. ayda bi kaç kez kullandığım program bildirim gönderiyor. bildirimleri kapatabilirim tabi ama arkaplanda çalışmasını engellemek istiyorum derin uyku bunu sağlamıyor asusta kendi programı vardı oto başlamayı kapatıyordu. bu tarz program kullanan varsa önerebilir mi?
Greenify var. Kendiniz seçip derin uyku maduna alabiliyorsunuz.
play.google.com
Greenify - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=tr&gl=US -
Tek kulağım ağır işitiyor. Ses ayarlarında manuel
sağ - sol ayarlaması yapabileceğim bir seçenek bulamadım. Bilen tarif ederse sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 20 Aralık 2021; 19:4:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ayarlardan erişebilirlikten duyma desteği seçeneğinden ayarlama yapabilirsiniz
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X