Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsappta kamera zoomlu gösteriyor ama normal çekiyor kadraj ayarlamak cok zor bu sorunu yaşayan ve çözen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • earth. E kullanıcısına yanıt

Aynen ben de bunu 2 gün önce yeni fark ettim. Eskiden yoktu çünkü. Sanırım whatsapp güncellemesi ile böyle bi sorun çıktı.

• MoÇü kullanıcısına yanıt

arkadaşımda da m31 var benden bir kaç gün sonra onda başladı. 1 aydır aynı durum.

• Kamerada bende de sorun var WhatsApp da. Ortalama da sorun var özellikle.

• Arkadaşlar,mutlaka paylaşılmıştır ,G-cam kamera uygulamasını yükleyenler acaba link verebilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

M52 ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum ilerleyen zamanlarda. Batarya da dahil buna tabi ama M51 performansı beklemiyor klmse.

Kasasındaki esneme sorunu yüzünden a52 mi sattım,m32 aldım onunda ses kalitesi memnun etmedi 15 gün kullanıp sattım,şuan m52 kullanıyorum,çok hızlı ve akıcı bir cihaz şuan içşn memnunum.

• yeni satın aldığım Galaxy Watch 4 Classic 46mm vesilesiyle ıncık cıncık ayarları kurcalarken bir anda gelen bildirim ile cihaza Aralık 2021 Google Güvenlik Güncelleştirmesi'ni de içeren stabilite, hata düzeltme ve özellik geliştirme/performans iyileştirmeleri içeren minor güncelleme geldiğini öğrendim. (India Firmware)

güncellemeyi indirdim, fakat henüz kurmadım. (yeni akıllı saatin ayarlarını tamamlar tamamlamaz, bir 10-15 dakikaya başlayacağım) eğer bu mesaja bir güncelleme yapmaz ya da yeni bir mesaj göndermezsem güncellemenin sağlıklı bir şekilde gerçekleştiği ve bir sorun olmadığını varsayabilirsiniz.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• Klavyede a harfi yerine q harfine basıyor bazen. Bir arkadasimda da var benzer bir sorun. Yaşayan var mı veya çözümünü bilen?

• Bende de var bazen q harfi basıyor

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    M51 cihazına zerre değer vermiyorlar M31s bu güncellemeyi 1ay önce alırken onun üst modeli M51 yeni yeni almaya başlıyor. 4 aydır güncelleme bekliyoruz hala gelecek bir umut cihazı optimize edecek güncelleme gelir diye bekliyoruz ama güvenlik güncellemesi gelecek anlaşılan. Tekrar Samsung alırsam ya A serisi yada S serisi alırım M serisi olarak M51 son cihazım olacak

• Kesinlikle katılıyorum

• Mesajınıza katılmakla beraber (M51'in kendi serisi içinde bile ters önceliklendirilmiş olması) şu anki son güncel Eylül güvenlik yaması sürümünün gayet stabil çalıştığını ve alabildiğim en iyi batarya performanslarını bu sürümden aldığımı belirtmem gerekir.

M51'in Android 10'dan 11'e geçişi sonrası kendine gelmesi aylar almıştı, Android 12 güncellemesi geldiğinde de benzeri bir durum yaşanabilir, tek dileğim Android 12'de bu cihazı en son bırakacakları son sürümü eli yüzü düzgün bir şekilde çıkarmaları.

Tüm bu göz ardı edilmişliğine rağmen sunduğu kıyaslanamaz batarya performansı, ekranı, işlemcisi, kamerası genel anlamda bir paket olarak gerçekten belki de uzun süre benzeri gelmeyecek zirve bir noktada M51 (amiral gemisi ve en yenisi en hızlısı peşinde koşma hevesi olmayan, oyunlarını bilgisayar veya konsolunda oynamayı tercih eden kullanıcılar için). Bu telefonu Buds hediyesiyle 3800 TL'ye ön sipariş vermek şu hayatta pek düşünmeden aldığım en iyi kararlardan biriymiş, şu an geriye dönüp bakınca fark ediyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 9 Ocak 2022; 23:30:44 >

• İyi forumlar. M51 telefonu için önerilen şarj aleti var mı?

• Cihaz 2020 lansmanlı
    Güvenlik güncelleme listesinde 2019 öncesi cihazlar arasında???
    Ne yerli, nede global samsung sitesinde telefon görülmüyor.
    Yabancı forumları inceleyebilen var mı aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenesen -- 13 Ocak 2022; 20:18:45 >
  • arkdaslar telefonda oyunlar klasorun ıcındeydı durduk yere kaybıldu sılınmedı emınım ama sımgelerı nasıl getı getırebılırımm hıc bır menude oyun sımgelerı yok acamıyorum oyunları acıl yardım

• IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt
    M52 de game launcher in içine atmış
    Sizin de onun içine atmış olabilir

• Fire Cavalry kullanıcısına yanıt

Kendi kutusundan çıkan şarj aleti, SAMSUNG EP-TA800XWEGWW.

• Samsung sanırım 7000 mAh bataryalı cihaz artık çıkartmayacak. Eğer bir fırsat bulursam 3500 liraya alırım. Ama 8 bin 10 bin arasında genelde. Siz ne düşünüyorsunuz? Hala M51 alınır mı? Batarya benim için en baş kriter. Bu sebepten M30s kullanıyorum ama 6000 mAh da yeterli değil. Üstelik işlemcisi de iyi değil. M52 de 5000 mAh la geldi. M53 ü mü beklesek?

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Kesinlikle alınır ama dediğiniz gibi 4 bin liraya kadar sıfırını bulursanız yoksa hiç bulaşmayın daha üstü etmez.Hayatım boyunca aldığım parasının karşılığını en iyi şekilde veren cihaz m51 olabilir.

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.