Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon şöyle oluyor böyle oluyor şeklinde yazdığınızda sorunu genellediğiniz izlenimi oluşuyor. Benim telefonumda böyle böyle bir sorun oldu acaba başkalarında da var mı diye sormak veya çözüm aramak yerine telefonun kronik sıkıntılarından bahsediyor gibi konuşmuşsunuz. Benim tepkim buna, yoksa tabii ki herkesin telefonunda yaşadığı binbir çeşit sorun olabilir ve tabii ki forum bunları paylaşmak ve çözüm aramak adına en uygun yer.

Siz telefon formattan sonra zaman geçtikçe geç şarj oluyor ve uygulamaları yavaş kuruyor diye yazınca bu sorunları genellemiş ve aynı zamanda kanıksamış yani çözüm olmadığından emin şekilde konuşuyorsunuz ve kendi yaşadığınız sorunları telefonun kronik sorunları olarak lanse ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 31 Ocak 2022; 14:32:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci elde ucuz m51 düşürmek isteyenlerin komplosu bunlar hep :pp

• eabeloved kullanıcısına yanıt
    cümlelerinizde kendinizle çelişiyorsunuz. beni engellerseniz görmemiş olursunuz böylelikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holograpys -- 1 Şubat 2022; 1:20:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar samsung turkiye romuna secure folder geldi mi ? Birde hint romunu kurdum telefona garanti devre disi kalir mi ?

• ikinci sorunuzun yanıtı için Knox Sayacı'nızı kontrol edin.

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Sayacta problem yok, 0x0 servis benim rom atmama takılip hizmet vermezmi acaba diye dusunuyorum.

• unoffical bir OS flashlamıyorsunuz, kullandığınız şey resmi Samsung yazılımı. zaten sayaç da tam olarak bu nedenle etkilenmiyor, ne bir bootloader kilidi açma gereği, ne de kök dizin erişimi izni. hiçbiri yok, tertemiz akarı kokarı olmayan iş.

ha oldu da içiniz rahat etmedi, servise vermeden önce aynı işlemi TR Firmware dönmek için yapar öyle verirsiniz.

• Merhaba bildirim ledi tarzı bir özelliği var mı? Uygulamalarla oluyor mu çok şarj yer mi?

• Arkadaşlar ısınma sorunu yaşayan var mı aranızda? Huawei Honor Play'de olmayan ısınma sorununu m51 de yaşıyorum. Özellikle Twitter sohbet ve YouTube gibi uygulamalarda ekrana neredeseyde el değmiyor. Sacma sapan hiç bir uygulama yok telefonda. Bir çoğu da uykuda zaten..sikayetvar a yazanlar bile olmuş.. Sizde durumlar nedir ne yapmak lazım.

• Narki kullanıcısına yanıt

Böyle bi durumla hiç karşılaşmadım. Özellikle twitter'da uzun süre gezdiğim oluyor. Ara sıra twitter sohbeti de açar 1 saat filan dinlediğim olur.

Siz bence garanti ile bi görüşün. El değmeyecek kadar diyorsunuz normal bi ısınmada değil bu durum.

• ooo olma mı, hatta şu son doğalgaz ve elektrik zamlarından sonra evde ailece telefonla ısınmaya başladık.

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim! (p.s. inançsızım!)

Böyle bir sorun yok bende.

Bu telefonun kronik sorunları:

- Arka kapağının ultra dandik olması

- Ön kameranın pembe çekmesi

Bunlar dışındaki her türlü arıza, sorun,gariplik vs. cihaza/kullanıcıya özgüdür. Garantiye verin cihazı.

bi fabrika ayarların döndürün cihazı zarar görmeden. Pil için epey kötü bir etki

• merhaba, aldığım günden beri instagramda storyler arası geçişte eğer videoysa ilk anda bi donma olup sonra kesintisiz devam ediyor. anlık bi donma bu. bu genel mi yoksa neden olabilir?

• telefonum bazen hiç şarj olmuyor. şarj esnasında kesintiye uğradığı da oluyor sanki şarj aleti prize gevşekçe takılmış gibi. ama hem type c ucu hem de şarj aleti düzgünce bağlı. yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal mı acaba? bu problemi önceden yaşayan kimse var mı?

• Telefona aylardir guncelleme gelmiyor..

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Bende de oluyor şarj olmama sorunu. Genişleyip temassızlık yapıyor gibi. Hatta orjinal şarj aletini takarken tek yönlü takıyorum. Şarj olmayınca çıkartıyorum çevirip takıyorum şarj oluyor. 2 günde bir şarj ettiğim için çok da dert etmedim açıkçası.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt

telefon daha 1 senelik. böyle 1 senede hemen şarj portu cortluyorsa iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Şubat 2022; 9:7:46 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

Alalı 1 seneye yaklaşıyor. 1 sene daha idare etsin. Garantisinin dolmasına yakın gönderirim servise.

• 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.