Zahmet oldu sağolun.En azından sayenizde orjinal kutudan bana gönderilen gibi bir şarj başlığı çıkmadığını anlamış oldum. Bende M51 i sıfır aldım ama şarj aleti üzerindeki yazıları malum hatırlamıyordum. Fotoğraflar için de teşekkür ederim |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (513. sayfa)
-
-
Rica ederim. İyi hafta sonları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dikkat ederseniz gönderdiğiniz fotoğrafta sarj başlığı üzerindeki SAMsung yazısında baştaki "s" ve sondaki "sung" kısmının fontu farklı. Çakma bir şey olduğu kesin, bu cihazla telefonuzu şarj etmenizi kesinlikle önermem, kısa vadede anlamasanız da uzun vadede geri dönüşü olmayan hasar verebilir telefona. Orijinal Samsung 25W şarj aletini güvenilir bir satıcıdan almanızı tavsiye ederim, o şarj aleti kutudan çıkanla aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 27 Şubat 2022; 13:50:8 > -
Öncelikle çok teşekkür ederim gerçekten yazı fontları farklı iyi farketmişsiniz zaten içime sinmedi hiç kullanmamıştım dediğiniz gibi telefona ciddi zararlar verebilirdi.Google da orjinal şarj başlıklarına baktım bendekinin orjinal olmadığı net belli.
Direk çöpe attım.Banada ders olsun ...
-
EP-TA800X ile EP-TA800N arasındaki fark nedir acaba. ikiside 25w ikiside type c diyor.
bizim m51 de kullanılan hangisi ? x ile biten daha pahalı bide
-
kutudan çıkan cihazda böyle bir bilgi yer almıyor, sadece EP-TA800 yazıyor. (makro kamera da fena değilmiş ha, bu vesileyle ilk defa kullandım eheh.)
-
Aynen, benim kutudan çıkarda da sadece EP-TA800 yazıyor. N yada X li olanın fotosunu koyarsanız biz de aydınlanırız.
EP-TA800N model numarasını aratırsanız bunun kablosuz şarj aleti olarak geçtiğini görürsünüz.
media marktSAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü Beyazhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ep-ta800n-typec-25w-kablosuz-h%c4%b1zl%c4%b1-%c5%9farj-adapt%c3%b6r%c3%bc-beyaz-1215991.htmlEP-TA800XWEGWW M51 kutusundan çıkan şarj aletinin tam model numarasıdır.
media marktSAMSUNG EP-TA800XWEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Cihazı Beyazhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ep-ta800xwegww-typec-25w-h%c4%b1zl%c4%b1-%c5%9farj-cihaz%c4%b1-beyaz-1204257.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 3 Mart 2022; 8:57:28 >
-
12 güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu son guncellemeden sonra telefon inanilmaz yavasladi. Instegramda internette falan yavasladi... basina gelen oldu mu baska.. sanki sarjida cok az da olsa fazla gitmeye basladi sanki
Mart ve ya nisan sonu gibi deniyordu ama güncelleme verme hızına bakarsak yazı bulur gibi gelmesi.
-
her guncellmede acaba bu bartaryanın duurmu nıce oucak ve en son 12 sandroıd ıle duzelırmı
-
Durum bu: https://www.donanimhaber.com/samsung-telefonlarin-yavasladigini-dogruladi-guncelleme-yolda--145882
Güncelleme gelse dert gelmese dert. İyice zıvanadan çıktı Samsung maalesef.
Yani güncelleme bile vermeden kendi programlarıyla telefonu yarı yarıya hantallaştırabiliyor ya da batarya performansı ile oynayabiliyor istediği gibi. Güncelleme yapmayı sevmeyen tayfa üzgünüm ama durum bu kaçışınız yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 6 Mart 2022; 18:2:38 > -
ben hıc guncellestırmedım sadece yanlıslıkla ılk yama eklentı guncellemesı vardı galıba guvenlık olan onu mecbur kaayamadım sıstemı ole guncelledı oburlerı hep druyor. sırf batarya verım ıdusmesın dıye nelere kaldık.. halen suphelıyım guncellestırsek onumuze ne cıkarsa ıyıce zıvanadan cıkarmı dıye batarya yoksa bole kalsın mı olene kadar sasırdım kaldım..
-
Garantisi bitince saf androide geçilebilir mi bu model de
Gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsiniz. Beta olmayan tüm güncellemeleri anında otomatik yaptım. Hiç de pişman olmadım. Ancak her güncellemeden sonra bataryanın sağlıklı çalışabilmesi için bir kaç şarj lık zamana ihtiyaç oluyor. İşte o süre genelde insanları yanıltıyor. Bende başlarda sizin gibi düşünüyordum. Sonra kullanıcı şikayetlerinin genelde anlık tepkilerden olduğunu öğrendim. Şimdi tereddütsüz güncelliyorum ve performansının zamanla arttığını deneyimleyerek yaşıyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X