|
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (515. sayfa)
-
-
halen ilk satın aldığımda birlikte aldığım Spigen Rugged Armor kılıfı kullanmaktayım, kılıf da halen ilk günkü kondüsyonuna yakın durumda. dolayısı ile bulabilirseniz şayet mutlaka bu kılıftan almanızı öneririm. (Amazon Türkiye'de arada satışa açılıyor, takip etmek lazım)
ekran koruyucusu da yine Spigen'in Note 20 için olan ve özel sıvısıyla falan uygulanan ekran koruyucudan da aldım, lakin onu halen kullanmış değilim. daha öncesinde yine burada bu sayfada, telefonun piyasaya girdiği ve benim de telefonu ilk satın aldığım zamanlarda önerilen Ankara merkezli bir firmanın ithalatı olan Çin işi markasız (buradaki firma bir marka vermiş tabi ama alakası yok tabi) bir ekran koruyucu vardı Amazon Türkiye'de satılan, onu almıştım ve halen kullanıyorum. hani koruyucu üzerinde oluşan az sayıda ve ışık altında evirir çevirirken belli olan bir iki kılcal çizik harici sağlam olduğu için onu da çıkarmadım hala, ekrana hiçbir kabarcık şu bu oluşmadan tam oturduğu ve zamanla da hiç açılma yapmadığı için kurcalayasım da gelmiyor aslında pek. (çalışıyorsa elleme prensibi)
knox sayacına telefonunuzu download moduna alarak bakabilirsiniz, zaten YouTube'da sürüyle rehber mevcut bu konuda eski yeni hemen her Samsung telefon için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 21 Mart 2022; 9:19:6 >
-
Hocam dönüş icin tesekkurler spigen kilif eminim daha sportif guzel koruyucudur ama 62 yasinda anneme alacagim icin cuzdanli olsun istedim ileride belki onu da alırım bu arada 149tlye amazonda var ondan mi bahsediyoruz amazonSpigen Samsung Galaxy M51 Kılıf Rugged Armor Matte Black - ACS01457https://www.amazon.com.tr/dp/B089ZW6SW1/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_R8P2X65HPG7B4ZZ26GJD
Ekran koruyucu olayini cok arastirdim tam uyumlu kaplayan yok sanirim biraz da şans işi oluyor kirilmaz cam o yuzden bosluk bile kalsa kilifin altinda kalip kalkmazsa korur diye düşünüyorum bu sizin kullandiginizi bulup gonderme şansınız varsa iyi olur
Bahsettiğiniz note 20 olani n11de 350tlye buldum urun o mu sivi olayi kavrami nedir? ayrica note 20 ile uyumlulara mi bakayim m51 ile uyumlu mu olur?
Spigen Samsung Galaxy Note 20 Kavisli Cam Ekran Koruyucu (Kutu Ha 354,96 TL yerine 350,96 TLurun.n11.comSpigen Samsung Galaxy Note 20 Kavisli Cam Ekran Koruyucu (Kutu Ha Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/ipad-tablet-ekran-koruyucusu/spigen-samsung-galaxy-note-20-kavisli-cam-ekran-koruyucu-kutu-ha-P521649821
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 21 Mart 2022; 10:50:13 >
-
Bahsi geçen ekran koruyucusu Spigen Samsung Galaxy Note 20 Ekran Koruyucu Film Neo Flex HD (2 Adet) - AFL01451 : Amazon.com.tr: Elektronik. Tam oturuyor, Spigen Ultra Hybrid ve Spigen Rugged Armor kılıfında da kenarlardan kalkma vs olmuyor, çok az parmak izi bırakan garip bir yüzeyi var. Kutusundan 2 adet çıkıyor ve sıvı ile rahatça uygulayabiliyorsunuz. Ben oldukça memnunum
-
evet, ilk sorunuzdaki kılıf için olan link doğru. açıkçası sizin yerinizde olsam sonraya bırakmazdım, zira Spigen Türkiye ürünlerini ülkeye adeta 3'er 5'er adet getirip sattıktan sonra aylarca kulağının üstüne yatan bir firma. stok konusunda hemen her ürün kaleminde çok zayıf oluyorlar ve bulduğunuz zaman alırsanız kara geçiyorsunuz. (üçüncül satıcılar Spigen'in kendisi, Amazon ya da Hepsiburada'nın kendi stoklarında ürün yoksa astronomik rakamlara ürün satıyorlar) 150TL'de esasında gayet uygun bir fiyat. tabi yine de siz bilirsiniz.
mevcut kullandığım ekran koruyucunun linkini Amazon'daki siparişlerim arasında bulamıyorum, akşama doğru daha detaylı bakarım. lakin şöyle de bir şey var, ben ürünü satın aldıktan sonra söz konusu satıcı aynı link üzerinden ilk gönderdiği ile alakasız, kenarları siyah renkli bir ekran koruyucu yollamaya başlamıştı ve insanlar o ikinci gönderdiği abuk koruyucudan hiç memnun değillerdi. (maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor maalesef bu ülkede)
Spigen'in ekran koruyucusu ise sizin linkini paylaştığınız değil, diğer arkadaşın linkini paylaştığı ve memnun şekilde kullandığını söylediği koruyucudur. lakin ben halen kullanmadım, öylece duruyorlar. o yüzden iyi ya da kötüdür diyemem, kendim tecrübe etmedim henüz.
bir fikir vermesi açısından sökmeye kıyamadığım ve markasını da anımsayamadığım ilk koruyucuya dair görseli ve Spigen koruyucunun görselini altta ekliyorum.
görüleceği üzere herhangi bir boşluk kalmadan tam oturuyor ekrana (hatta ben yapıştırırken yanlışlıkla 1-2mm kadar yukarıya yakın yapıştırdım, sonra da sökmedim bozulmasın diye) ve kılıf nedeniyle de kenarlardan kalkma yapmıyor. fakat dediğim gibi satıcı bu ilk partiden sonra insanlara alakasız ve kalitesiz bir koruyucu yollamaya başlamış. aynısını bulabilir misiniz bilemiyorum.
bu da Spigen'in koruyucusu ve kutunun tam içeriği. açıkçası uygulanışı ve uygulanışından sonra 24 saat pek kurcalamama gerekliliği de biraz geri durmama neden oluyor. ancak bir cumartesi akşamı ya da gecesi uğraşıp pazar tüm gün evde kalacak şekilde ayarlama yapmam gerekir. o da hem pek mümkün olmuyor hem de mevcut koruyucu hala sapasağlam olduğu için değiştirmek işime gelmiyor.
umarım faydalı olabilmişimdir.
-
Hocam görseller icin cok teşekkürler annem kullanacagi icin öncelik ekran koruyucusu ona onem veriyorum kilifi sonra da alirim olmazsa sizin takili olan gayet orantili duruyor onu bulsam direk alirim 2 tane falan cunku bu sivi uyg olan bile yorumlarini okudum bosluk kaliyor cok ince hic guven vermiyor parasi haketmiyor yorumlari mevcut ki 180tl zaten alirken arastirmak gerek
o yuzden bosluksuz bir tane guzel kalin olmasi iyi olur koruyucu alip sonrasinda zaten degiseceginde tekrar degerlendirebilirim ve note 20 icin olanlari m51 icin dusunebilir miyim ebatlar oranlar ayni mi oluyor?
Bu arada dönüşleriniz epey faydali oldu duyarliliginiz, ilginiz icin cok teşekkürler
Bir de filigrandaki nickinizi nasil yazdiniz sanirim normalde M51 diye yazıyordu
-
filigranın açıldığı kısımda onun seçeneği, aslında bana kalsa o marka model yazılarıyla simgeyi kaldırırım da işte ona izin vermediği için (bunu seçilebilir yapmalılar, ama yapmıyorlar nedense) böyle bu şekilde kullanıyorum.
söylediğim gibi, Amazon Türkiye'deki söz konusu satıcı o ilk partide tanınır hale geldiği ve herkesin de birbirine tavsiye etmesine neden olan ürünün yerine sonraki partilerde kenarları oval ve siyah çerçeveli abuk bir ürün göndermeye başlamıştı sonrasında. alan kimse de memnun kalmadı o ikinci partideki abuk ürünlerden. yoksa cidden o fiyata göre beklenmeyecek derecede kaliteli bir koruyucuydu o ilk gelenler. hani bu ülkede hemen her sektörde böyle, işini biraz olsun düzgün yapan bir esnaf, bir şirket vs varsa biraz talep gördü müydü orası burası ayrı oynamaya başlıyor.
ben Spigen ekran koruyucuyu da yine ya burada ya Teknoseyir'de biri paylaşıp tavsiye ettiğinde almıştım, şahane bir indirim denk gelmişti aldığımda. o haklı olarak sitem ettiğiniz güncel fiyat epey uçuk kalıyor benim ödediğim meblağa göre. ve evet, benzer yorumlara ben de denk geldiğim için biraz da mevcut olanı söküp uygulamaktan geri duruyorum. hani dedim ya, düzgün çalışanı ve işini layığıyla yapanı çok kurcalamamak lazım.
hali hazırda kullandığım koruyucuyu ilk aldığımda "zamanla sararacak" vs diyenler olmuştu ama öyle bir şey de olmadı. bazen ekran parlaklığını full yapıp renk skalası görselini tam ekran görüntüleyerek renk doğruluğu tam olan monitörümdeki renkler ile PC'de de aynı skalayı açıp karşılaştırıyorum, öyle sararma vs de söz konusu değil. tam ekran beyaz görselde de öyle bir durum yok. hani cidden adeta piyango tutturmuşuz o sıra ekran koruyucusu konusunda, tavsiyede bulunan arkadaşlara bir kez daha teşekkür etmiş olayım bu vesile ile.
Note 20'nin ekran ölçüleri hemen hemen aynı, sanırım bir tek kamera deliği hizası tam tutmuyor. bu şekilde koruyucu bakacaksanız kamera deliği olmayanlara bakmanız bu nedenle biraz daha doğru olur gibi.
-
M51 Android 13 almayacakmı gerçekten?🤦🏻♂️😱
https://www.log.com.tr/android-13-alacagi-kesin-olan-samsung-akilli-telefonlar/ -
Liste sallama gibi geldi bana. M31 gibi cihazlar da almaz Android 13, ne hikmetse listelenmiş orada.
Samsung orta-alt seviye cihazlar için 2 ana güncelleme yapıyor genelde. Yani bir cihaz Android 10 ile çıkmışsa ( ki M31 ve M51 böyle ) Android 12 son sürüm güncellemesi olur. Gerisi güvenlik güncellemesi şeklinde devam eder.
-
Android 12 güncellemesi de m51 modeli hiçbir listede yok çok tuhaf geldi bana -
Bir Android 12 test sürümünün olduğu görülüyor. Ama Samsung yayınlanmasını onaylar ve ya onaylamaz bilemeyiz..
-
12'nin geleceği 13'ün gelmeyeceği Samsung'un genel olarak yeni cihaz güncelleme politikasını açıkladığı ilk günden beri - ki neredeyse M51'in de piyasaya girişine yakın bir süre evvelinde yapıldı bu açıklama - belliydi zaten, nesine bu kadar şaşırıyorsunuz? netice itibariyle aynı yeni cihaz güncelleme politikası gereği 2 yıl daha da güvenlik ve hata düzeltme güncelleştirmelerini alacak cihaz. e yeter de artar bile.
-
son yarım saattir uygulamalarda çökme sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? -
Telefonun içine ettiler son güncelleme ile ne şarj dayanıyor nede sorunlar bitmiyor ısınma arttı kasmalar çoğaldı bir cihaz nasıl bitirilebilir m51de yaşandı kısaca
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X