Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım. umarım birkaç hafta içinde gelecek olan Android 12 güncellemesi ile bu sorunlar düzeltilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

M serisinin olayı zaten batarya, batarya A serisi ile aynı olunca bir anlamı yok.

• Okurken yoruldum, ben Samsung olsam böyle bir müşteriyi kaybetmek isteyebilirim :)

• Arkadaşlar merhaba, ikinci hat olarak şirket hattı alacağım. E-sim seçeneği var, bu özellik M51 de mevcut mu?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• swarch S kullanıcısına yanıt

Hayır değil.

• Arkadaşlar sanırım son gücelleme ile alakalı başıma gelen bir durum var.

Telefon açıkken şarj olmamaya başladı ancak kapatıp açınca açık şarj oluyor sonrasında fişi çekip yeniden takınca açık şarj olmuyor ..

kapalı şarj olurken de hızlı şarj özelliğini devreye girmiyor

kısacası garantiye göndermeye gerek var mı yeni bir android sürümü beklesek düzelir mi?

tabii ben güncellemeye yoruyorum belki de teknik bir problem var

Bu yaşadığım sorunları yaşayan var mı

• atillagur kullanıcısına yanıt
    Son güncellemenin üstüne acil güncelleme gelmesi gerekiyor çok ciddi sorunlar mevcut ekran süresinden telefondaki kasmalara kadar ayrıca bazen normal hızlı şarj bazen süper hızlı şarj oluyor Eylül güncellemesinde bu sorun yoktu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi güncelleme bu arkadaşlar, bende hiç bir sorun yok

• Bir sonraki güncelleme gelene kadar servise göndermeyelim o zaman değil mi?

• Bendeki sürüm bu

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
    Android 12 gelmeden bu sorunlar çözülmez eğer android 12 geldikten sonra aynı sorunlar devam ederse servise gitmek en akıllıca çözüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burayı okuduktan sonra eşimin M51'e baktım ve eşime sordum hiç sıkıntı olmadığını söyledi. Kullanımının neredeyse tamamı mobil veri olmasına rağmen 2 gün sonunda %30-35 şarjı kalıyormuş. İnternet üzerinden (Instagram) ticari satış vs yaptığı için telefon elinden hiç düşmüyor neredeyse ve ev dışında (akşam 8-9 sabah 9 arası) hep mobil veri kullanıyor. Telefonun bataryası efsane.

Dün akşam telefonu elime aldım ve yarım saat kadar kurcaladım. En ufak bir takılma veya kasma yok. Telefon hafızasında 74 GB veri var.

Kasma veya donma yaşayan kullanıcılar. Telefona temiz bir format atsın derim.

Bendeki de aynı sürüm, sorun yok bende, cihazı sıfırlamayı denediniz mi

• Bende Aralık 2021 güncellemesi mevcut.

Kayda değer bir sıkıntı görmedim. Hatta hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her şey olması gerektiği gibi çalışıyor.

• adeta İngilizceye tepki olarak YouTuber'lık yapan bir takım Hintli abiler bu hafta ile önümüzdeki hafta arası bir gün itibariyle Android 12 ve OneUI 4 (4.1?) güncellemesinin dağıtılmaya başlanacağını dillendirmeye başlamışlar.

• 2020 Aralık ayında Samsung Türkiye garantili olarak aldığım M51 telefonum şarz olmamaya başladı. Servise gönderdim.. Sorunu ne olabilir?

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Ben de 15.04.2022 itibari ile şarj olmama probleminden servise gönderdim

• Hadiordan72 H kullanıcısına yanıt

benim sorunum kendi kendine düzeldi. SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] 

• Biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın.

Tamamen şarj olmamaya başladı cihazı sıfırlayacaktım ama pil belirli bir seviyenin altına düşünce cihaz sıfırlanmıyor sanırım.

Garantiye gitti 2 gün sonra geldi şarj soketi değişmiş galiba.Teknik bir problem varmış.Şimdi problemsiz kullanıyorum.Sanırım yazılımla alakası yok.

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.