Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar servise gönderdim.Benim M51 in şarj olmama problemi teknik bir problemmiş.Servis çalışanı A ve M serilerinde anakart üzerinde bulunan şarj aparatları telefonu düşürdüğümüzde zarar görebiliyormuş,diğer serilere göre daha naif üretilmişler.Son zamanlarda da benim telefon 1-2 düşüş yaşamıştı herhalde bu sebepten şarj problemi yaşadım.

2 günde servisten geldi gayet güzel çalışıyor.

• atillagur kullanıcısına yanıt

Benim de aynı şekilde şarj olmuyordu. Bir süre şarj aletini çevirince şarj olmaya devam ediyordu bir yerden sonra hiç şarj olmamaya başladı. Ataşehirdeki servise öğlen teslim ettim akşam geri aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt

İngilizceye tepki olarak kısmı şahaneymiş. Süper tespit.

• M51 Rusya (SER) için Android 12 sürümü yayınlanmış.

https://samfrew.com/download/Galaxy__M51__/nmyf/SER/M515FXXU4DVD1/M515FOXM4DVD1/

• Mrblar Samsung m51 telefonumda şöyle bir sorun var çözüm nedir aceba telefondan beni aradıklarında ilk aramada tel kapalı yada meşgul diyor üçüncü dördüncü aramada arayanlar bana ulaşıyor bu sorunu yaşayan varmi kronik sorun diyenler var çözümü varmı aceba

• lucifer50 kullanıcısına yanıt

kronik sorun değil. operatör kaynaklı bir duruma benziyor. çağrı yönlendirme açık olabilir, kontrol etmelisiniz; ya da telefonun rahatsız etmeyin özelliğini açık bırakmış olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevdetgozbudak -- 23 Nisan 2022; 20:45:32 >
  • lucifer50 kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu geçen sene 4 farklı telefonda (Oneplus 6, M51, M31S, Iphone 11) yaşadık. Tek bir lokasyonda oluyordu, bütün hatlar Türk Telekom'du.

Türk Telekom'a lokasyon bilgisi ile mail atarak durumu bildirdim, baz istasyonunuz sorunlu değiştireceğiz dediler. 1 hafta sonra düzeldi.

• Arkadaşlar son güncellemeyle telefon acayip kasmaya donmaya başladı eski halini özler oldum telin aynı durumu yaşayan varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SeqlinOqlu38 kullanıcısına yanıt
    Sonunda aynı sorundan yakınan ve doğru tespit yapan adam akıllı doğru bir yorum görüyorum evet son güncelleme ile telefon açılış hızı yavaşladı ön yükleme yavaş kasmalar donmalar mevcut yanında ısınma sorunu ve beraberinde hızlı şarj tüketimi bir an önce Android 12 gelir de bu sorunların hepsini alıp götürür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android 12 güncellemesinin bir hafta içinde gelmesi kuvvetle muhtemeldir.

• şunlar gizlilik ve güvenlik tarafında gelecek gerçekten şahane yenilikler bu arada.

"Camera and microphone indicators

Keep prying eyes and ears away. A green dot will appear in the upper right corner of the screen when any app is using the camera or microphone. You can also use quick panel controls to temporarily block all apps from using the camera or microphone."

"Approximate location

Keep your exact location private. You can set apps that don't need to know exactly where you are to only have access your general area."

bunu göreceğiz artık, kısmi proıfesyonel özellikler açısından zaten M serisinden beklenmeyecek derecede iyi bir kamera uygulaması sunuyordu, üzerine daha fazlasını koydularsa ne ala.

"Pro photography

Stay in control with the redesigned Pro and Pro video mode settings. The cleaner look helps you focus on the shot, and the new level indicators added to the grid lines help you keep shots balanced."

eğer fotoğraf ve video düzenleme oyuncaklarına daha büyük abilerindeki arka plan ya da obje silme gibi özellikleri getirdilerse tadından yenmez olur ve cihazın ömrünü baya bir uzatır.

"Sometimes your photos and videos need a few tweaks. One UI’s Photo and Video editors are there to make your pictures look their best before you share them."

simge karartma dediği şey nasıl olacak onu da ayrıca merak ettim.

"Enhanced Dark mode

To keep you comfortable in the dark, Dark mode now automatically dims wallpapers and icons. Illustrations in Samsung apps now have Dark mode versions with darker colors for a more consistent experience that’s easier on your eyes."

• Android 12 Rusya sürümünü birkaç gündür kullanıyorum. Herhangi bir hata, donma, ısınma vs ile karşılaşmadım. Batarya kullanımı Android 11 ile eşit derecede iyi, belki belli belirsiz daha az gidiyordur, emin olmak için 5 10 gün daha kullanmam lazım. **Google Play Hizmetleri aşırı yüksek pil tüketimi söz konusu, telefon kendine gelince düzeleceğini umuyorum.

Türkiye'de güncelleme yayınlandığında geçeyim mi geçmeyeyim mi diye düşünenler olacaktır, benim deneyimim gayet olumlu.

One UI Core 4.1 kısıtlaması yüzünden Smart Widget, Good Lock, Bixby Routines ve daha başka kullanışlı özelliklerden mahrum kalma durumu devam ediyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 25 Nisan 2022; 22:38:24 >
  • eabeloved kullanıcısına yanıt

Gene de her şeye rağmen bu 4. Dünya ülkesi telefonunun bu kadar güncelleme alması bende hem sevinç hem de şaşkınlık yarattı.

Samsung'a olan inancım arttı...

iPhone 11 denilen gudubet aletten geçtim, yaklaşık 18 aydır M51 kullanıyorum. 4K 60FPS video çekseydi bu telefona 10/10 verebilirdim.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

Telefonun 2 büyük Android güncellemesi alacağı en başından beri biliniyordu zaten, bunda sevinecek ayrı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Asıl Android 12'yi çok geç alması sıkıntı. Ayrıca birçok telefona 3 büyük güncelleme, yeni serilere 4 büyük güncelleme verilirken bu telefona yok.

Kendi kullanım alışkanlıklarım için uzun süredir kullandığım en iyi telefon bu, ancak segmentasyon adı altında kasıtlı geride bırakma ve kısıtlamaları kabullenemiyorum. Segmentasyonu zaten donanımda yeterince yaptıklarını düşünüyorum, yazılımda bu derecede bilinçli kısıtlama sinir bozucu.

• ilginç bir şekilde Samsung Galaxy M31 Android 13 / OneUI Core 5.0 alacak cihazlar arasına eklenmiş, Samsung bir sürpriz yapar mı (sanmıyorum ama belli de olmaz) bilemem fakat yaparsa çok şık olur. zaman gösterecek artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 26 Nisan 2022; 22:29:20 >

Açıkçası Çinli cihazların ( Xiaomi ve yancıları ) aldığı gibi sorunlu güncellemelerdense sorunsuz 2 sürüm güncellemesini tercih ederim.

Forumdaki konularına bakabilirsiniz bu markaların, güncelleme ile bozulan şeylerin haddi hesabı yok. Bazen telefonlar brick bile oluyor.

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt

Yalan haber diye düşündüm ama birçok sitede M31 Android 13 listesine alınmış.

Aynı sene ikisi de Android 10 ile çıkmış M31 Android 13 alacak ve onun üst modeli olan M51 almayacaksa Samsung'un M51'in fiyat/performans ve pil ömrü başarısından kendilerinin pişman olup bilinçli olarak böyle bir telefon yokmuş gibi davrandığı yönündeki komplo teorileri doğru demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 27 Nisan 2022; 19:48:45 >

şimdi GSM Arena'ya girip lansman tarihlerine bakmaya üşeniyorum, lakin Samsung 2 büyük güncelleme alan segmenti (M serileri) 3 büyük güncelleme alacak şekilde revize ettiğini duyurduğu etkinlikte bunun yalnızca etkinlikte duyurunun yapıldığı tarihten itibaren piyasaya sürülecek cihazlar için olduğu olduğunu vurgulamıştı. M51 ile M31 lansman tarihleri konusunda tam bir bilgiye erişirseniz bu durum büyük olasılıkla biraz daha belirginleşecektir muhtemelen.

diğer türlü Samsung'un halen akıl sır ermeyen mantıkdışı şeyler yaptığı durumunu pekiştirir. evet hala -bu haliyle bile- Çin Komünist Partisi'nin sahip olduğu çöp markalar ve çöp ürünlerinden fersah fersah ilerdeler, ancak çok basit konularda çok ağır s..tıkları da bir gerçek. (Samsung'un Türkiye operasyonları başta olmak üzere) daha geçen gün sahip olduğum üst seri Samsung monitör için bir Firmware güncellemesi yayınlandı (aslında şubat ayında yayınlanmış, fakat duyurmadıkları için ancak Reddit sayesinde haberimiz olabiliyor), gel gelelim bu güncelleme ile neler düzeltiliyor, iyileştiriliyor ya da geliştiriliyor hiçbir bilgi vermemişler. bu bilgiyi vermedikleri gibi taa Güney Kore'ye dahi üşenmeden ulaşıp soranlara "kullanıcı deneyiminizi iyileştirip geliştirecek yenilikler içeriyor" diye komik bir cevap verip geçiştirmişler.

"katılık" ve "yobazlık" konusunda Japon firmalarına çokça sokuşturulur, lakin Kore kafasının da Japon kafasından çok aşağı kalır yanı yok böyle şeylerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 27 Nisan 2022; 16:44:50 >

• üşenmeyip baktım, Samsung Galaxy M51'in piyasaya sürülüş tarihi Samsung Galaxy M31'den 2 çeyrek (quarter) sonrası. burada akıl karıştırabilecek yegane durum birinin Qualcomm Snapdragon SoC, diğerinin ise Samsung Exynos SoC oluşu ama bunun da "geçerli" bir bahane olabileceğini sanmıyorum. sahiden büyük bir tezat var bu işte.

• Arkadaşlar Samsung İnternet tarayocıya güncelleme gelmiş tıklayınca play store da bu uygulama artık cihazınızla uyumlu değil uyarısı alıyorum neden oluyor sizce!
    M51 Cihaz

• 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.