Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonuna temiz kurulum (yedekleme alıp, sıfırlayıp, geri kurulumları yedekten almayıp baştan kurarak ) yapan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum, pil süresinde ve telefonun performansında bariz iyileşme oluyor mu?

İlk günden beri temiz kurulum yapmadım henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu ilk günki kutudan çıkmış haline döndürüp kullanan varmı bende merak ediyorum ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cihaza farklı bir custom rom yükleyip garantide problem yaşayan oldu mu ? birde tr romlarda secure folder halen gelmedi mi ?

• SeqlinOqlu38 kullanıcısına yanıt

Benim m31'e 29.04.2022 cuma günü Android 12 geldi ilk önce güncellemeyi indirdim kurulumunu yaptım sonra sıfırlayıp e-postamı değiştirerek kurulumunu tamamladım herhangi bir sorun yaşamadım, sizde nasıl?

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Bende m31 kullanıcısıyım oyun oynamam sadece sosyal medya, gündem'i takip ederim o kadar oğluma a52 aldım gerçekten çok güzel telefon m serisini almanızı kesinlikle tavsiye etmem mesela;polikarbonat, dosyalarımda bulut erişimi yok Samsung a serisine daha çok önem veriyor gibi...

• s. aksoy kullanıcısına yanıt
    Ben m51 için ilk alındığındaki sürüme döndüren ve o şekilde kullanan varmı diye sordum çünkü bariz performans düşüsü var hız da

ben ılk gunkı gıbı kullanıyorum sadece yanıslıkla ılk aldımdı teefonu kendılıgınden elım guncellemeye basmıs bır guvenlık guncelleemesı ıle guncelledım oda mecbur kapatsam bısı olur dıye baska hıc guncellemıyrum bılerek gayet akıcı ve hızlı sorun yok sadece batarya eskısı gıbı dııll ıllakı dusus oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IhtiyaR87 -- 4 Mayıs 2022; 8:14:12 >
  • s. aksoy kullanıcısına yanıt
    Bende yukarıda bunu anlatmaya çalıştım kesinlikle m serisi önermiyorum Samsung bariz ayrımcılık yapıyor seriler arasındaki farkı görmemek için kör olmak lazım illaki Samsung alınacaksa a veya s serisi alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 4 Mayıs 2022; 9:37:45 >
    Keşke ilk çıktığı sürüm aynı kalsaydı gelen güncellemeler ile telefonun içine ettiler ilk sürümdeki pil performansı olsaydı şimdi telefon rahat 2-2,5 günü çıkarırdı

• IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt
    Kardeşim güncelleme tavsiye etmiyorum eğer şuan Android 10 kullanıyorsan eğer, bekle Android 12 den kullananlar memnun ise geçersin

• sız guncelledınzı mı surumunuz sonsurum mu varmı guncel gyncelleme sızde sımcık

• M51 yurtdışından aldık kayıt yapamadık. Imei atılmıyor diyor bazı telefoncular şimdi bu telefon çöp mü oldu yok mu çaresi acaba ?

• yahu gerçekten çok ilginç, sanırım Samsung bana ve birkaç kişiye daha burada bazı kişilerin anlattığıyla hiç alakası olmayan seçmece bir cihaz sattı, tıpkı CPU'lardaki silikon piyangosu mevhumu gibi.

anlatıla anlatıla bitirilemeyen o meşhuuur sorunlar, performans kayıpları, batarya süresi azalmaları falan nedense her gün cılkını çıkarırcasına kullandığım bendeki cihazda hiç yaşanmadı/yaşanmıyor. istisnasız tüm major ve minor güncellemeler de geldiği gibi kurulduğu halde hem de.

Android 12 / OneUI Core 4.1 güncellemesi Rusya ardından Yunanistan, İngiltere vs gibi birçok ülke için de yayınlanmış durumda. ilginç bir şekilde Hindistan halen ortalarda yok, Türkiye zaten en son gelecektir muhtemelen.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] 

• aynen hindistan sürümünü bekliyorum ben telefonda her hangi bir ağırlaşma pil süresi kısalma gibi bir durum görmedim mobil internette 2günü rahat çıkarıyor hatta %30 şarjzım kalıyor tabi kullanılan operatör ile ilgili mesela wodofonda şarj daha çabuk bitiyor

• 350 program biraz fazlaymış hakkaten, bu kadar ( bence ekstrem ) bir kullanım senaryom yok gerçekten. 20-25 kadar uygulama kurulu, çoğu kullanıcı gibi.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen kullanıma göre hocam az program yüklü ise şarj daha fazla dayanır ve uzun süre götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNSaMuR4Y

M51 yurtdışından aldık kayıt yapamadık. Imei atılmıyor diyor bazı telefoncular şimdi bu telefon çöp mü oldu yok mu çaresi acaba ?

Olmadı Ekranı kırık bir m51 alır toplar kullanırsın.. orjin ekranlar çok pahalıdır…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 8 Mayıs 2022; 12:17:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Programın ne yaptığına bağlı esasen. Örneğin bir ara HES uygulaması yüklemiştim, resmen içiyordu şarjı. Yani sayısal olarak bu kadar uygulama var, o zaman normal demek bence yanlış, ama o 350 uygulamanın içinde HES gibi olanlar varsa durum normal.

Bataryayı en çok ne tüketiyor? Pil çizelgesi kısmında görünmesi lazım. Arka planda sürekli senkronizasyon vs yapmaya çalışan uygulamalar varsa onları kontrol ederdim ben olsam.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    WiFi ve mobil verideyken kaç dakikada bir %1 şarj yiyor sizde?

• Farkedebileceğim şekilde bir şarj tüketimi yok, gerçi bugün çok kullanmadım telefonu. Hepsi mobil veri, bayram için memleketteyim ve buradaki evde sabit internet yok. Arada bir hotspotta açtım.

Son ekran görüntüsü ile ilk ikisi arasında 5 dakika fark var ve hala yüzde 72 bu arada. Yani dakikada ne kadar şarj azaldığını mobil de olsa wi-fi'da olsa farketmem olanaksız.

• 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.