Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung uygulamaları kullandığınız telefonun modeline ve uygulama sürümüne göre Play Store yerine yalnızca Galaxy Store üzerinden yüklenecek şekilde kendini ayarlıyor. Büyük ihtimalle onunla alakalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google PlayStore üzerinde olan edisyon Samsung harici ve Custom ROM kullanan cihazlar için diye anımsıyorum ben? cihazınız Samsung ise ve herhangi bir Custom ROM vs işine girişmediyseniz zaten yukarıda da söylendiği gibi Samsung'un kendi mağazasında ne varsa önünüze o düşer, onda da sürüm uyumsuzluğu vs mesajı almazsınız zira Samsung sizdeki cihaza neyi uygun gördüyse sadece onu gösterir.

• Arkadaşlar önceki kullandığım Samsung modeli Şarjda iken Google Play güncellemelerini otomatik alıyordu. Ancak M51 ayarları açık olmasına rağmen güncelleme yapmıyor. Güncellemeleri mauel yapıyorum. Atladığım bir yer mi var?

• Samsung sanırım bir daha M51 gibi bir cihaz çıkartmayacak. 3500 tl ye alınabilecek müthiş bir cihazdı. Almadığım için pişmanım. Şimdi de bekliyorum ki fiyatının düşmesini ama nafile. 9-10 bin lerde. Samsung yeni bir 7000 mAh bataryalı + super amoled panel + qualcomm işlemcili telefon çıkarsa hiç beklemeden alırım. Ama Samsung M serisini öldürmüş resmen. M52 ve M53 bence, M51 den kötüler. Hadi M52 bir nebze iyidir ama M53 daha kötü olmuş. M serisinde gittikçe düşüş var. Zamanında M51 i alanlar çok şanslı bence. Yıllarca götürür bu telefon. Yeni telefon ihtiyacına gerek yok.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

E tabi güncelleme ile işlevsiz hale getirmedikleri sürece uzun yıllar kullanılabilecek bir cihaz

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Samsung un en iyi telefonu tartışmasız ama Samsung kendi eliyle verdiği güncellemeler ile cihazı bitirdi sorun burda yoksa cihaz uzun süre götürür Samsung un yanlış güncelleme politikaları devam ettiği sürece cihazdan tam performans alamıyorsun şu cihaz ilk çıktığı güncelleme modunda gitseydi herşey çok farklı olabilirdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence sizin cihazda sorun var. İlk çıktığında da 16 saat ekran süresi alıyordum, hala 16 saat ekran süresi alıyorum. Performans da aynı hala. PPSSPP, Dolphin Emulator gibi görece zorlayıcı emülatörlerle test ediyorum.

Android 11, Aralık güvenlik güncellemesi.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hocam yanılıyorsunuz benim kadar cihazı kullanan ve zorlayan yoktur %365 üstü kullanım yüzdesi çift hat aktif 350 üzeri program + oyunlar + tüm uygulamalar uyku modunda cihazda sorun yok Eylül güncellemesi ile 14 saat üstü ekran süresi alırken şimdi sadece 9 ile 11 saat arası ekran süresi alıyorum. Wifide bu süreyi alıyorum mobil veri ile 9 saat üstü görmez. + Cihaz ısınmasa cihazı ne kadar zorlarsan zorla rahat 13 saat görür.Cihaz ısınmasa şarj çabuk bitmez ve uzun süre ekran süresi alınır Cihazın ısınma sebebi snapdragon işlemci olması. İşlemci performans yönünden ihtiyaçları karşılıyor ama bunu yaparken cihazı ısındırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 30 Nisan 2022; 13:53:25 >
  • bir benim cihazıma güncelleme ile bir şey olmadı sanırım, Samsung benim telefona özel güncelleme gönderip beni kayırıyorsa demek.

MEH

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt

Yanlış biliyorsunuz. Samsung A ve S serisi telefonlarda Samsung Calculator dahil birçok uygulama Google Play Store üzerinden (de) güncelleme alıyor. M serisinde de nadiren Play Store üzerinden güncellenen Samsung uygulaması hatırlıyorum ama genellikle Galaxy Store üzerinden güncelleme alıyor.

• eabeloved kullanıcısına yanıt

neyi yanlış biliyorum? aynı şeyi söylüyoruz zaten.

Samsung tarafından cihaza önyüklenmiş olarak gelen uygulamalar Samsung'un kendi mağazasından güncellenmekte. bununla birlikte Samsung'un tarayıcısı birkaç yıldan bu yana diğer markaların telefonlarına da yüklenebilecek şekilde -ki bunun haberi burası da dahil sürüyle benzer teknoloji mecrasında yapılmış, duyurulmuştu- Google PlayStore üzerinde de listelenmekte ve sizin alıntı yaptığınız mesajı yazmama neden olan forum üyesi yaşadığı sorunun kaynağı olan sürümü Galaxy Store değil de PlayStore üzerinde olduğunu belirtmiş.

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt

Samsung hesap makinesi dahil çeşitli Samsung uygulamalarının Google Play Store üzerinden güncelleme aldığına şahidim. Bu durum daha çok S ve A serisi Samsung telefonlarda oluyor.

• eabeloved kullanıcısına yanıt

şu dört uygulama -ki üç tanesi zaten cihaz üzerinde gelmiyor- ve bir de listede görünmeyen "Grup Paylaşımı" adlı sistem uygulaması dışında geri kalan ne var ne yok (ama telefon kutudan çıktığında varolanlar olsun -başta Samsung Internet namlı tarayıcı olmak üzere-, ama onların eklentileri şuyu buyu olsun ne var ne yok Samsung'un kendi uygulama mağazasından (Galaxy Store) geliyor.

konumuz Galaxy M51, mağduriyetini belirten arkadaşımız Samsung Internet ile ilgili durum bildiriminde bulunuyor ve bunu yaparken de sürüm numarası uyarısı veren ürünü Samsung'un uygulama mağazası olan Galaxy Store'dan değil Google PlayStore üzerinde gördüğünü belirtiyor. Google PlayStore üzerinde yer alan uygulama önceki iki mesajımda da belirttiğim üzere Samsung harici diğer markaların telefonlarına ve/veya Samsung olup da Custom ROM kullanan cihazlara yüklenebilmesi için oraya konuldu, bu durum buranın anasayfası da dahil yerli yabancı sürüyle mecrada haber de oldu vaktiyle.

velhasılkelam ben hala hangi konuda tartışıyor olduğunuzu anlayamıyorum, bu ürün (Samsung Galaxy M51) için en uygun Samsung Internet sürümü cihazın kutusundan çıktığında üzerinde bulunup Samsung Galaxy Store marifeti ile Samsung tarafından gerek görüldükçe güncellenen versiyonudur. (ha ben onu da kullanmıyorum, hem telefon hem de PC'de Microsoft Chromium EDGE kullanıcısıyım) ilgili problemden dert yanan arkadaşımızın bu bilgi ışığında yönlendirilip kafasının daha fazla karıştırmamak en doğrusu olur.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 2 Mayıs 2022; 2:58:0 >

• M31'e Android 12 güncellemesi gelmiş ama M51'de bir şey göremedim hala.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme olduğu için geç veriyorlar eğer 1 büyük güncelleme daha alsaydı m31den önce gelmişti

• Herkese iyi bayramlar.

Normal güç tasarruf modunu açtığımda pil tüketimi, özelliklede beklemede pil tüketimi artıyor gibi geliyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    Çok nadir normal güç tasarrufunu açıyorum.

• Son güncelleme olduğunu sanmıyorum. Android 13 verebilir daha sonra.

• ele.elec.eng. kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı güç tasarrufunu açınca daha çok pil tüketimi oluyor

• Teşekkürler.

Yani daha az pil tüketimi olsun diye yapılmış modun faha fazla pil tüketmeside samsungun ayıbı 🙂

Önceki telefonum s7 edge idi. Güç tasarrufunda bariz bir şekilde daha az pil tüketimi oluyordu. M51 de iyi ki pil 7000 mah, pek fazla gerek kalmıyor ama yinede kötü olmuş.

• ele.elec.eng. kullanıcısına yanıt
    Tamamen yazılımsal sorun arayüz ve yazılım ayrım yapmayıp a ve s serisine verdiği one ui düz arayüzünü m serisine verseydi bu sorunlar olmazdı ama yapacak birşey yok

• 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.