< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (507. sayfa)
-
-
Ben Kocaeli'deyim. İstanbulda olsam kesin oraya verirdim. Eskiden küçükçekmecedeydim. Gözünü seveyim İstanbul'un, her markanın servisi vardı. Kargoyla uğraşmaya gerek kalmıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga bende ızmıtlıyım. Izmıtte bı ton samsung servısı var.
-
Gözünü sevme hocam İstanbul'un. Keşke kurtulabilsem. Tayin vermedi kurum. Yoksa Sinop'a gidecektim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 12 ne zaman gelir tahmini?
Tahminen A serisi cihazlar aldıktan sonra.
www.sammobile.comGalaxy devices that will be eligible for the One UI 4.0 (Android 12) update - SamMobilehttps://www.sammobile.com/news/list-galaxy-devices-eligible-for-one-ui-4-0-android-12-update/amp/Bu habere göre S serisi cihazlara verileli çok geçmemiş zaten. Herhalde 3-4 ay sonra gelir.
Güncelleme deyip duruyorsunuz bu seferde adamlar güncellemeyle yazılımda değişiklikler yapıp yeni özellikler getirince vay efendim cihazım yavaşladı şarjı daha çabuk bitiyor diyorsunuz. E gayet normal ? Yeni özellikler geliyor ve batarya ile işlemci artık yetmiyor ?
-
Arkadaşlar yetkili serviste istemememe rağmen 11 e yükselttiler ve korktuğum başıma geldi. Şarjdan hiç memnun değilim. 10 a geri dönebilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar türk telekoma geçtim 1 hafta önce ve WhatsApp mesajları bildirim olarak gelmemeye başladı.Wifi de herhangi bir sorun yok ama 4.5 g de mesajlar gelmiyor.
Telefonun fiyatı 10 bin lirayı geçti şaka gibi aldığım telefonun bu kadar değerleneceğini hiç düşünmezdim
aldığımız telefona özgü birşey değil malesef. dün kasaba girdim kıymanın kilosu 90tl olmuş, iki hafta önce 68tl den almıştım.
durum vahim
-
Fiyatı şişiriyorlar hocam 10 bin liralık bi telefon değil. 2. Elini 3.5 4 bine satamıyorum
Hocam bu durum telefondan kaynaklanan bir durum değil. Yüksek olasılık internet servis sağlayıcısından kaynaklanıyor. Benim de benzer bir durumum var.
Evde 35 mbps indirme hızında Turkcell Superonline fiber bağlantım var. Sosyal medyada gezinirken bir video açıyorum yarısında video duruyor habire yükleme çalışıyor. Mobil veri açınca kalan kısmı izleyebiliyorum ya da Whatsapp'tan video, fotoğraf atıyorum ama dosya yarıya kadar gidip takılıyor ve öyle bekliyor. Ne zaman mobil veriyi açarsam dosyanın kalanı o zaman gidiyor. Benim telefon M51 değil.
Bu durumu Superonline'a defalarca anlattım ama karşıma çıkan kişi durumu kavrayamıyor. Bağlantı ve hızınızda sorun yok diyor. Ben artık pes ettim...
-
Samsung güvenlik güncelleştirmeleri konusunda yine tembellik etmeye başladı.
edit: yav he he
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 4 Aralık 2021; 14:45:57 > -
"Güncelleme" diye ağlayan arkadaşlarımıza bir soru soracağım.
Şuanda ne yapamıyorsunuz da güncelleme ile yapacağınızı sanıyorsunuz?
Bir anda roket takıp cihazın Mars'a uçmasını mı bekliyorsunuz? Ne yani?
Bakın daha geçen ay yaptığım yatırımlar ile yüklü miktarda para kazandım. Tüm yatırımlarımı Galaxy M51 üzerinden yapıyorum. Ciddi paralarla oynuyorum. En ufak bir güvenlik sorunum olmadı. Her şeyim sorunsuz. İnanın, zibilyon tane MODLU APK kullanıyorum. WhatsApp uygulamam bile modlu :) Bu telefonu kullanırken hiç varoş hissetmiyorum. Ekranı gayet yeterli, bataryası harika, GPS performansı iyi.... 13 ay önce F/P şampiyonuydu. Şimdi istenilen paraları etmez, orası ayrı. Satılmaması için her şeyi yapıyorlar.
Arkadaş, telefon bana hizmet ediyor. Hizmet etmek için yaratılmış. Hatta abartıyorum, Samsung YANLIŞLIKLA bu kadar dolu bir orta seviye telefonu yarattı. İnanmayan M52'ye baksın. M51'den M52'ye geçmenin bir anlamı var mı?
Bu güncelleme muhabbetleri bana aşırı ergence geliyor. Ben 5 sene iPhone kullandım. Her güncelleme sonrası başka güncelleme bekledik çünkü her güncellemeden sonra sistemin ağzına ediliyordu. Wi-Fi çalışmıyordu, hat çekmiyordu, pil kötü gidiyordu vs.
Kendinizi çok yormayın, bu F/P şampiyonunun tadını çıkarın.
-
Hocam olayı çözdüm.Turk telekomda güvenli ağ modu acıkmış kapatınca çözdüm olayı.Tesekkurler.
Sizin adınıza sevindim. Benim durum farklı sanırım.
-
Hocam bende sifir paket var hic kullanilmamis sim kart takılmamış 3 aralik 2021de teslim aldim ama garanti başladığından 1 senesi gitmiş oluyor demi kaca satilir cihaz da bulunmuyor sanirim demi
M52 donanim olarak da düşük sanirim ki fiyati da düşük
M52 nin üstünlükleri nedir?
M52 nin bir tek bataryasi daha düşük bir de 3.5mm jak girişi yok. Sanırım baska geri kalmış yönü yok. Ben bu arada m52 ye gectim 120 hz ekrana bayıldım ancak 5000 mah 7000 den sonra ayni sekil kullanim her şey açık günü ancak cikariyor. 120 hz ekran ve daha güçlü işlemci şarjı hızlı yiyor. Aksam 10 a 10 var sabah 7.30 dan beri teli kullaniyorum sarjim yuzde 42 konum geçmişi vs her şey açık . Ekran süresi olarak 8 saat falan verebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 6 Aralık 2021; 21:49:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X