Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.884
Cevap
102
Favori
373.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gen3 ile çıkması daha iyi olurdu tabi sondaki pro takisinin bir anlamı yok f6 pro için ekran ve kamerası biraz daha iyi sadece f6 ya ısınamadım ben o yüzden proya yürüyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu işlemciye en iyi alternatif Honor 90 var fiyatıyla uygun ve arayüzü gerçekten harika M52 den önce kullanmıştım huawei ile benzer arayüz var özellikler neredeyse aynı Play store olayında sorun yok kullanılabiliyor M55 bu saatten sonra 20den aşağı gelmeyecek sanırsam

Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***
  • MrChame kullanıcısına yanıt
    M seriside bir tek bizim cihaz çıktığı yıla göre sağlam özellikleri olan bir cihaz tekrarı olacağını sanmıyorum alt seviye bir seri olarak devam edecektir bir beklentim yok.

• Sorunsuz m52yi 7bin tl ye 2günde sattım. Epey arayan mesaj atan oldu.

Aldığımda 300 dolarmış.
    2 sene sonra 215 dolara satmış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 30 Mayıs 2024; 12:48:51 >
  • TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Evet A72den üstün Ve A73ün öncülüğünü yapmış bir cihazdı M52 Fakat Sonrasında hep geriden geldi malesef

Samsungun politikası değişti malesef S serisinde bile işlemci ayarını tutturamıyor ultralara en yüksek işlemciyi koyup plus serisini Aserisi muamelesi yapıyor Birde FE serisi varki sormayın gitsin bütün oyun bu seriler üzerine dönüyor artık

M55 in geleceğini düşünmüyorum artık. Gelse bile cihaz sorunlu önermem.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Zaten Çıksda Poco F6 Gibi Çok Büyük Bir RAkibi var Samsungda 20den aşağı çıkartmaz bu cihazı bu özeliklerle

• Millet Kolay gelsin 1 Haziran 2024 tarihinde gelen güncelleme sonrası cihaz hiçbir adaptör ile hızlı şarj olmuyor. sizlerde bunu yaşayan oldumu.

taşınabilir adaptör olsun apple şarj aleti olsun cihaz görmüyor kendi adaptörü ile yavaş şarj oluyor. sürüm notu: M526BRXXU4CXD1

• oak123 kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yok.

Maalesef işin daha kötüsü şarj hızlı tükenmeye başladı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 6 Haziran 2024; 3:28:45 >
  • Mksvir kullanıcısına yanıt

İşin ilginci samsungu arayınca yazılımsal problem var diye talepte açamıyoruz. Türkiye kısmı boş adam direk telefonu sıfırla diyor.Telefonu sıfırlayınca akıllı saatte sıfırlanması gerekiyor yoktan yere düzeni, sistemi yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oak123 -- 3 Haziran 2024; 22:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam son güncellemeyle alakalı sanarım. Şarj su gibi akmaya başladı, ayrıca benim cihazda bi kasma var son zamanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 6 Haziran 2024; 3:28:9 >
  • Samsung cihazın fişini çekti sanırım yazılımsal deformasyon uyguluyor Cihazın işlemcisi çok iyi 10yıl daha gideri var aslında Samsung tarafında S7 edge bile canavar gibi çalışıyor baktığın zaman eski arm32bit tabanlı işlemci cihazın çok kullanıcısı var m52 bitirmek istiyorlar :D

Doğruysa hiç şaşırmam kardeşim :) Şuan ekonomik özgürlüğüm olsa android cihazlara asla bulaşmam. Babama 3 yıl önce İpad tablet hediye almıştım cihaz yağ gibi akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 6 Haziran 2024; 10:56:46 >
  • Mksvir kullanıcısına yanıt

Ben de güncelledim ve şarjım su gibi gidiyor. Yokmu bunun bir çaresi?

• ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    Ben güncelleme yapmıyorum bundan dolayı sürüm düşürmeyi deneyin. Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

• Yeni güncelleme geldi

• İso-06 İ kullanıcısına yanıt
    Arka arkaya geldi. Acaba bazı şikayetler mi çözüldü?

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Sürüm düsürme nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 10 Haziran 2024; 22:21:53 >
  • ***redbull*** kullanıcısına yanıt

Odin ile düşürülüyor you tube da videoları var.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.