Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.884
Cevap
102
Favori
373.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bu güncelleme yapıldıktan sonra sürüm düşürme yapılamaz diyor. Düşürme düşünen arkadaşlar güncelleme yapmamalıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar son güncellemeden sonra şarj problemim düzeldi. Sarj sorununu hallettiler bence. Sizde durumlar nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    Bu sabah bende kurdum, şuan için bir sorun gözlemlemedim.

• one hand operation kurdum kısa
    yollarıda yaptım ama çalışmıyor ..
    android 12 deyim
    sizlerde çalışıyormu ..

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.sidegesturepad?session_id=W_63bcb7787f3afc4a18690f6ab89d0924

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor kullanıyorum aktif. Google play üzerinden yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 13 Haziran 2024; 16:48:2 >
  • one handı google playden yükledim çalıştı ..
    yanıtıınız için teşekkür ederim ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Yeni güncelleme sadece güvenlik yaması içerir. Bunun dışında gündelik kullanım alışkanlıklarının hiçbirisini etkilemez . Şarj süresi, tepki hızı vs.vs. hepsi psikolojik. Güncellemedem sonra cihazı yeni başlatmış olmanın verdiği boşalan ram ile rahatlayan sistem güncelleme etkisi olarak algılanıyor bazen. Samsung yazılım mühendisleri sadece güvenlik yamasını entegre eder başka hiçbir şeyle ilgilenmezler.

24 saat içinde 10 saat ekran süresi alan işsiz arkadaşım . Zaten cihazdan alabileceğiniz en iyi ekran sğresidir O.. cihaz ilk çıktığı android 10 ilk sürüm yazılım ile 12 saat veriyordu. Sonradan aldığı ilk gğncelleme ile bu süre düştü. Zatwn 2 yıllık cihaz 10 saat ekran süresi alan şükretmeli..

Bir de tavsiye.. 24 saat içinde gününüzün 10 saatini ekrana bakarak geçirmeyin. Ömrünüzü heba etmişsiniz. Ekran başında ömür mü geçer.. nerede ne yaşıyorsunuz siz. Dışarıda gerçek bir dünya var. Acıdım valla...

Herneyse çok yazı yazan biri değilim arada bakarım. Cevaplarsanız bu meajı %99,99 görmeyeceğim.

Son olarak güncelleme sadece bir güvenlik yaması. Başka HİÇBİR ŞEY içermiyor. Bilginiz olsun.

• Sharparrow S kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmadan önce keşke patch notlarına baksaydınız güncellemenin neler içerdiğini görürdünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 1 Kasım 2024; 10:10:13 >
  • Merhaba , yurtdisi İnternet erişimi için telefon üzerinden bir ayar açamam gerekiyor mu acaba ? Veri dolaşımını aktif hale getirdim

• garantiden batarya değiştiren arkadaşlara sorum olacak benimkinin garantisinin bitmesine az kaldı bataryanın durumu samsung members uygulamasında normal yazıyor yine de değişim yaparlar mı? nasıl bir test yapıp değişim yapılacağına karar veriyorlar?

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    2 ay kala değiştirdim bataryası eskisi kadar iyi gitmiyor ve ekranda düşük parlaklıkta kumlanma var dedim ekran, batarya, şarj yeri değişti.

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    Servise baskı yapman şart kardeşim. Servisin inisiyatifine bırakırsan format atıp geri verirler. Ben çok çabaladım Telefonun yamulan kasasına kadar yenilettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 4 Temmuz 2024; 21:40:51 >
  • Bu lanet telefonu aldığım günden beri, hoparlör açıp kimle görüşsem wp,insta, normal arama hepsinde ses boğuk geliyor şikayeti alıyorum. Servise 2 kere gittim sorun düzelmedi. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 19 Temmuz 2024; 4:3:14 >
  • Mksvir kullanıcısına yanıt

Telefonu kilifla kullanıyorsanız telefonun altındaki ve üstündeki mikrofon deliklerini kapatıyor olabilir mi?

• batu26 B kullanıcısına yanıt
    Hocam Spigen kılıf var. Kontrol ettim hepsi açık mikrofon deliklerinin.

• Aynen ben de spigen ile kullanıyorum aldigimdan beri neredeyse hala taş gibi kılıf

• Mksvir kullanıcısına yanıt

aynı sorundan bende muzdaripim servise falanda gitmedim üç kuruşa bu kadar olur diye düşündüm eğer düzeltebilirseniz banada yazın :)

• Melodrhyme kullanıcısına yanıt
    Olur hocam mutlaka yazarım. Pek ümidim olmasada sorunun çözümüyle ilgili :)

• Merhaba. Benim cihazda Google haritalar çok sıkıntılı çalışıyor. Sürekli konum tutmuyor, rotayı buluyor ama araç giderken konum sabit kalıyor ilerlemiyor. Başına gelen oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.