< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 13 Haziran 2024; 16:48:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 1 Kasım 2024; 10:10:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba , yurtdisi İnternet erişimi için telefon üzerinden bir ayar açamam gerekiyor mu acaba ? Veri dolaşımını aktif hale getirdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
garantiden batarya değiştiren arkadaşlara sorum olacak benimkinin garantisinin bitmesine az kaldı bataryanın durumu samsung members uygulamasında normal yazıyor yine de değişim yaparlar mı? nasıl bir test yapıp değişim yapılacağına karar veriyorlar? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 4 Temmuz 2024; 21:40:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 19 Temmuz 2024; 4:3:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Telefonu kilifla kullanıyorsanız telefonun altındaki ve üstündeki mikrofon deliklerini kapatıyor olabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynı sorundan bende muzdaripim servise falanda gitmedim üç kuruşa bu kadar olur diye düşündüm eğer düzeltebilirseniz banada yazın :) |